KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
Injicerbara Steroider
  |  Trenbolon Mix
Tri-Trenbolone 200, 200mg/ml (10ml vial), Magnus Pharmaceuticals

Tri-Trenbolone 200

200mg/ml (10ml vial)
Magnus Pharmaceuticals
|
676,00 kr

Antal :   

trenbolon mix

Eftersom två individuella trenbolonestrar redan har behandlats med trenbolonacetat och trenbolon-enanatat i de föregående kapitlen, kanske en kombinationspreparat av olika estrar inte saknas. Inte minst på grund av detta för att rensa upp igen med den ena eller den andra myten.

allmän information om trenbolonmix

En av de största myterna i kombinationsläkemedel är att de borde ha en bättre effekt och i alla avseenden. Anledningen till detta är optimal matchning av de enskilda estrarna. I synnerhet när det gäller trenbolon glöms det att det inte finns något officiellt läkemedel med en sådan komposition, än mindre vetenskapliga studier om ämnet. Denna myt baseras enbart på testosteronkompositioner som "Sustanon 250", vars testosteronestrar är anpassade till varandra på ett sådant sätt att de har både en direkt och långvarig effekt. Det är dock snabbt glömt att läkemedel som "Sustanon 250" används i testosteronersättningsbehandlingen och därför injiceras endast med några veckor. Men vad händer när någon kommer på idén och en sådan beredning, som vanligt i kroppsbyggande cirklar, injiceras en gång i veckan eller mer? Rätt, det faktiska syftet, nämligen en ganska konstant nivå av aktiv substans under flera veckor, missas. Vissa extremnivåfluktuationer är den enda logiska konsekvensen, inklusive alla åtföljande biverkningar.

Detta är också fallet med kombinationsberedningar som innehåller olika trenbolonestrar. Medan de längre estrarna såsom enanthatet utvecklas mer eller mindre jämnt under veckor, injiceras nya trenbolon upprepade gånger med en eller flera veckinjektioner, vilket leder till nya nivåfluktuationer på grund av de kortvariga estrarna såsom acetatet.

En annan myt om kombinationsförberedelser är att de sägs ge en mer intensiv "kick". Medan de långsiktiga estrarna bygger upp en fast aktiv substansbas, bör de kortvariga estrarna ge ytterligare en ökning i prestanda efter varje injektion. Inte helt ifrågasatt, det spelar egentligen ingen roll varför aktiva substansnivåer accepteras som en berg-och dalbana, om användningen av trenbolon enanthate kan uppnå en konstant ökning av prestanda. I stället för att tillsätta 100 eller 200 mg trenbolon-enanthat eller hexahydrobenzylkarbonat och öka effekten efter varje injektion av kortvariga estrar på kort sikt, skulle det vara mer förnuftigt att byta till 300 eller 400 mg trenbolon-enanthat som en enda aktiv substans per vecka för att känna den ständiga effekten.

När det gäller den grundläggande effekten av trenbolon, rekommenderar jag profilen för trenbolonacetat. Oavsett om det är en acetat-, enanthat- eller hexahydrobenzylkarbonatester eller i form av en kombinationspreparat - trenbolon konverteras inte till östrogener i någon dos. Biverkningar som ökad vattenförvaring eller ansamling av fett i problemzonerna förväntas inte i applikationen.

Även om trenbolon inte är så lika androgen som alltid har hävdats, ger det fortfarande en bra bit under träning, vilket förklaras av försvagningen av omvandlingen av kortison till kortisol och förebyggandet av bindning av kortisol till motsvarande receptorer. En annan positiv effekt av kortisolblockering är en starkt antikatabolisk effekt, eftersom kortisol själv har en muskelnedbrytande effekt. Denna effekt är särskilt viktig under en tuff konkurrensdiet. Speciellt i kombination med testosteron och / eller stanozolol kan trenbolon hjälpa till att bevara hårt arbetat muskelmassa. Om detta enbart inte räcker för att se det som en optimal konkurrenssteroid, bör du veta att den fungerar som en aldosteronantagonist för en ökad utsöndring av natrium och vätska, dvs verkar diuretiskt. Detta förklarar delvis de dramatiska förbättringarna i form som sker under användning av trenbolon. Trenbolone passar också utmärkt för massuppbyggnad, eftersom det också stimulerar IGF-1-produktion utöver en intensiv anabola effekt.

biverkningar av trenbolonmix

Biverkningarna av trenbolon är naturligtvis de typiska progesteroneffekterna för icke-testosteronderivat och tillhörande libido- och styrksproblem. En gynekomasti bör inte uppstå under användning, men den kan inte uteslutas till hundra procent, särskilt om det finns ökade östrogennivåer parallellt med progesteroneffekten, till exempel när ett depå testosteron injiceras samtidigt. Dessutom begränsar det kroppens produktion av testosteron relativt snabbt och permanent, varför en intensiv eftercykelterapi med HCG och klomifen och / eller tamoxifen är standard.

Bortsett från detta påverkas användning av trenbolon särskilt av en ökning av blodtrycket, en försämring av blodfettnivåerna, sömnstörningar och i vissa fall extrem svett. Till skillnad från olika rykten angriper inte Trenbolon njurarna, åtminstone kunde inte ett enda vetenskapligt bevis hittas hittills.

dosering och administration av trenbolonblandning

Trenbolonblandningar är, liksom testosteronblandningar, svåra att dosera, eftersom de olika estrarna inte är optimalt anpassade till varandra och därför är läkemedelsfluktuationer i blodet oundvikliga. Av denna anledning injiceras vanligen trenbolonblandningar, liknande "Sustanon 250" eller "Omnadren 250" var tredje till sju dag. Större mängder från 500 mg fördelas till två injektioner varje vecka på grund av de typiska läkemedelskoncentrationerna på 100-200 mg / ml, medan lägre doser administreras en gång i veckan, vanligtvis var fem till sju dag.

efter cykelterapi

Eftersom Trenbolone stör hårt i kroppens produktion av hormoner, oavsett vilken ester, är ett väl genomtänkt eftercykelprogram nästan obligatoriskt. Två veckor innan botningen avslutas görs det vanligtvis med HCG, klomifen och tamoxifencitrat och följ sedan direkt efteråt.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!