KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
Injicerbara Steroider
Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate, 100mg/ml (10 amp), Primus Ray Laboratories

Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate

100mg/ml (10 amp)
Primus Ray Laboratories
|
763,00 kr

Antal :   

trenbolonhexahydrobensylkarbonat

Trenbolone enanthate och acetate är de vanligaste varianterna av trenbolone, men utöver den radikala effekten också främst på grund av dess goda tillgänglighet. Förutom dessa två varianter av trenbolon, betraktas hexahydrobenzylkarbonatet som det sällan tillgängliga hemliga vapnet under trenbolon, på grund av dess låga dosering, samtidigt som det är mycket potent. Allt du borde veta om detta ämne är här:

allmän information om trenbolonhexahydrobenzylkarbonat

Trenbolone hexahydrobenzylcarbonate är en injicerbar anabol androgen steroid som ursprungligen producerades i Frankrike, vid den tiden känd som Parabolan, som innehåller den aktiva substansen trenbolone hexahydrobenzylcarbonate, även känd som cyklohexylmetylkarbonat. Knappast någon annan anabola androgen steroid var lika populär som Parabolan, och det fanns knappt så många myter om någon annan anabola androgen steroid.

Då var trenbolon inte alls så känt och populärt som det är idag, på grund av att det knappast fanns några steroider som innehöll trenbolon som den aktiva substansen. Före trenbolonhexahydrobenzylkarbonat riktades steroidanvändare som ville använda trenbolon till den veterinära steroiden Finaject som innehåller trenbolonacetat och togs från marknaden i slutet av 1980-talet. Till skillnad från Finaject var trenbolonhexahydrobenzylkarbonat avsett för användning hos människor och är fortfarande den enda trenbolonprodukten som produceras av ett legitimt läkemedelsföretag för mänskligt bruk. Utöver detta var Parabolan endast tillgänglig i Frankrike över hela världen, vilket, som förväntat, allvarligt begränsade dess tillgänglighet.

effekterna av trenbolonhexahydrobensylkarbonat

Trenbolonhexahydrobenzylkarbonat är en trenbolonmolekyl till vilken en hexahydrobenzylkarbonat eller cyklohexylmetylkarbonatester har lagts till för att möjliggöra en längre tillgänglighet av den faktiska aktiva substansen trenbolon i kroppen. Förestrade anabola steroider är inaktiva i den förestrade formen i kroppen och aktiveras endast när estern separeras och den aktiva substansen finns därmed i fri, oestifierad form. Ju längre estern är, desto svårare är det för kroppen att separera den från den aktiva substansmolekylen, och ju långsammare frisättningen av den aktiva substansen är, vilket resulterar i en slags depåeffekt. Eftersom hexahydrobenzylkarbonatestern är en relativt lång ester har Parabolan en halveringstid i kroppen, som är mellan 3 och 6 dagar, beroende på källa. Den ursprungliga franska Parabolan var tillgänglig i ampuller som var och en innehöll 1,5 ml oljig lösning innehållande 76 mg trenbolonhexahydrobenzylkarbonat (cyklohexylmetylkarbonat), vilket motsvarar ungefär 50 mg gratis trenbolon.

Eftersom trenbolonhexahydrobenzylkarbonat är en förestrad trenbolon har den samma effekter och biverkningar som alla andra trenbolonvarianter. Trenbolonhexahydrobenzylkarbonat är starkt anaboliskt och starkt androgent och kan inte konverteras på grund av dess struktur varken av aromataszymet till östrogen eller av 5-alfa-reduktasenzym till ett dihydroaktivt ämne. Trenbolonhexahydrobenzylkarbonat används särskilt under bantning och tävlingsberedning på grund av den starka androgena effekten och frånvaron av omvandling till östrogen. Androgenreceptorer finns i kroppen både på muskelcellerna och i fettcellerna, medan stimulering av androgenreceptorerna i muskelcellerna främjar muskeltillväxt och stimulering av androgenreceptorerna i fettcellerna ökar fettförbränningen. Trenbolone hexahydrobenzylkarbonat främjar också underhåll och uppbyggnad av muskelmassa och minskning av kroppsfett. Dessutom har den en stark antikatabolisk effekt som bland annat beror på att trenbolon å ena sidan förhindrar omvandling av kortison till katabolisk kortisol och å andra sidan blockerar glukokortikoidreceptorerna på vilka kortisol utvecklar sin kataboliska effekt. Således kan nästan fullständigt undertryckande av kortisoleffekten uppnås.

biverkningar av trenbolonhexahydrobenzylkarbonat

Tyvärr är trenbolonhexahydrobenzylkarbonat, liksom alla andra trenbolonvarianter, också ett 19-nortestosteronderivat, vilket innebär att trenbolone hexahydrobenzylkarbonat fungerar som progestin. Detta betyder inget annat än att trenbolon kan docka direkt till progesteronreceptorn. Den bindande affiniteten för trenbolon för progesteronreceptorn är cirka 60% av bindningsaffiniteten för själva progesteron. Om man känsligt reagerar användare av trenbolonhexahydrobenzylkarbonat kan detta leda till biverkningar som vattenretention och en så kallad tren-gyno, som inte kan motverkas av en aromatashämmare som Arimidex eller en östrogenreceptorblockerare som tamoxifen (Nolvadex). Kombinationen av stark androgen aktivitet och det faktum att trenbolon är ett progestin leder till det faktum att trenbolon hexahydrobenzylkarbonat undertrycker kroppens egen testosteronproduktion snabbt och hållbart.

doser av trenbolonhexahydrobensylkarbonat

Parabolan är ett mycket bra exempel på hur mycket de vanliga doserna av anabola androgena steroider har förändrats under åren. Ursprungligen hade olika "steroidguruer" varnat för att inte överskrida en dos av två ampuller av trenbolonhexahydrobenzylkarbonat per vecka, motsvarande 152 mg trenbolonhexahydrobenzylkarbonat (cyklohexylmetylkarbonat) vid den tiden, och den för steroidguruerna som var kända för sina överdrivna doser och experiment med mycket farliga aktiva substanser. Under perioden då original fransk Parabolan fanns tillgängliga låg doserna i praktiken i intervallet 2 till 3 ampuller av Parabolan per vecka, vilket motsvarade 152 till 228 mg trenbolonhexahydrobenzylkarbonat per vecka och alla användare var entusiastiska över effekten som erhölls. Nuförtiden är de doser som observerats vid trenbolon mer benägna att ligga i intervallet 76-152 mg trenbolonhexahydrobenzylkarbonat (cyklohexylmetylkarbonat) per dag eller varannan dag, 1-2 ampuller varje eller varannan dag.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!