KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
Orala Steroider
Tren Tabs, 1mg/tab (50 tabs), Alpha Pharma

Tren Tabs

1mg/tab (50 tabs)
Alpha Pharma
|
654,00 kr

Antal :   

metyltrienolon (oral trenbolon)

Också tillgängligt oralt, metyltrienolon eller oral trenbolon ger utmärkta resultat med användarvänlighet. Emellertid motverkas ofta effekterna och biverkningarna, vilket gör en realistisk bedömning av om biverkningarna är värdefulla för de önskade målen. Allt du borde veta om detta ämne hittar du här.

allmän information om metyltrienolon (oral trenbolon)

Denna rapport behandlar de två orala formerna av den anabola steroiden trenbolon. Den första formen är helt enkelt trenbolonacetat pressat i tabletter. I princip har oralt trenbolonacetat samma effekter och biverkningar som injicerbart trenbolonacetat, men effekten av oralt administrerat trenbolonacetat är troligtvis mer än tveksamt på grund av förstörelsen av de flesta aktiva substansen i det första passet genom levern .

I den andra muntliga versionen av trenbolone har du att göra med ett mycket mer intressant aktivt ämne. Detta är trenbolon, som har gjorts oralt tillgängligt med hjälp av 17-alfakylering.

Metyltrienolon utvecklades av en välkänd fransk läkemedeltillverkare, som redan har lanserat trenbolonhexahydrobenzylkarbonat, det enda någonsin godkända trenbolonpreparat inom humanmedicin, på nittiotalet. Till skillnad från detta trenbolon beviljades emellertid aldrig metyltrienolon medicinskt godkännande och användes praktiskt taget endast som en testkemikalie. Detta förklarar den extremt dåliga tillgängligheten av detta läkemedel såväl som de få pålitliga uppgifterna om dess tillämpning och effekter.

Många rykten som surrar runt denna steroid kan bero på att den inte är tillgänglig såväl som av bedömningen av androgen och anabol aktivitet. Expertlitteratur indikerar den androgena effekten av metyltrienolon med 8 000 procent av motsvarande effekt av metyltestosteron och den anabola effekten av metyltrienolon med 12 000 procent av effekten av metyltestosteron. Dessa värden är emellertid inte lätt tillämpliga för människor eftersom de bestäms av tillväxten av prostata och olika andra åtföljande symtom hos kastrerade juvenila råttor.

effekter av metyltrienolon (oralt trenbolon)

En del av den starka effekten av metyltrienolon beror på att metyltrienolon inte kan bindas i kroppen och att 100% av den aktiva ingrediensen är tillgänglig. Som jämförelse innehåller kroppen mellan 95 och 98 procent av kroppens testosteron i bunden form och är därför inte aktiv.

dosering av metyltrienolon (oral trenbolon)

Dosen som observeras i praktiken hos kroppsbyggare är i allmänhet mellan 500 och 750 mcg. Det rekommenderas inte att ta mer än 1 mg av läkemedlet per dag. Det rekommenderas inte att ta läkemedlet längre än 3-4 veckor i rad.

biverkningar av metyltrienolon (oral trenbolon)

Tyvärr åtföljs den starka effekten av metyltrienolon av en mycket svår belastning på levern. Många källor hänvisar till metyltrienolon som den mest skadliga orala steroiden alls, vilket är allt annat än inte överdrivet. Redan doser i området 1 mg metyltrienolon per dag leder till en stark ökning av olika leverenzymer och orsakar symtom på en säkerhetskopiering av gallsyra i levern.

Detta är också anledningen till att metyltrienolon används i praktiken endast i några veckor och aldrig används i kombination med andra orala anabola androgena steroider. Eftersom metyltrienolon, liksom dess startsteroid-trenbolon, är en 19-norsterid, orsakar den en fullständig och varaktig undertryckning av kroppens produktion av testosteron, vilket kan leda till impotens bland andra. För att förhindra detta libidoproblem använder de flesta användare av metyltrienolon eller trenbolon samtidigt en testosteronvariant.

Den huvudsakliga användningen av metyltrienolon är sannolikt kost och konkurrensberedning, varför det finns flera skäl. På grund av dess struktur kan metyltrienolon i kroppen inte omvandlas till östrogen av aromatasenzym, så att oönskat vattenlagring elimineras. Eftersom metyltrienolon kan dockas till androsteronreceptorn på grund av dess verkan som progestin och i praktiken undertrycker upp till 90% av den kroppsliga androsteron från sin receptor, fungerar den också som en effektiv diuretikum eftersom androsteron är ansvarig för en natriumretention i kroppen som främjar vattenretention. Dessutom har metyltrienolon en tydlig antikatabolisk effekt eftersom den blockerar bildandet av kataboliskt verkande kortisol. Tillsammans med den fettförbränningseffekt som beskrivs av många användare och metyltrienolons förmåga att bibehålla styrkan även under en stark kaloribegränsning, produceras en anabol androgen steroid som visar extremt fördelaktiga egenskaper under en extrem dietfas eller konkurrensförberedelsen. På grund av den starka leverbördan, den mycket dåliga tillgängligheten och det faktum att trenbolonacetat har liknande effekter, är frågan naturligtvis om användningen av metyltrienolon verkligen är meningsfull.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!