KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
Injicerbara Steroider
Trebol 100, 100mg/ml (5 amp), Shree Venkatesh

Trebol 100

100mg/ml (5 amp)
Shree Venkatesh
|
425,00 kr

Antal :   

trenbolonacetat

Trenbolonacetat eller Trenbolone A är ett drömläkemedel för kroppsbyggare. Det är ett anabola läkemedel som antingen kan injiceras eller tas som piller. Påstås vara tre gånger kraftigare än testosteron, blir det inte aromatiserat som andra steroider. Trenbolone Acetate är en kraftfull injicerbar steroid som många kroppsbyggare anser vara en av de största anabola steroiderna på marknaden idag.

Den har en extrem metabolismförstärkare och används för alla ändamål; det är en av de bästa tillgängliga bulkingsteroiderna som främjar storlek och styrka tillgängliga, och dess enorma skärnings- och konditioneringsegenskaper är oöverträffade. Du kan faktiskt stapla många andra anabola steroider tillsammans och fortfarande inte nå kraften i Trenbolone. Under skärningsfasen finns det ingen anabola steroider på marknaden idag som är lika fördelaktigt, lika kraftfullt eller lika värdefullt som Trenbolone.

Trenbolone tillverkades ursprungligen av Negma Laboratories, Frankrike, under namnet Parabolan, men avbröts 1997. Trenbolone är helt enkelt en modifierad form av Nandrolone-hormonet som sätter det i samma kategori som Deca-Durabolin men på grund av dess enorma fördelar med bodybuilders, Trenbolone är kanske den mest eftertraktade injicerbara steroiden på marknaden.

Den har en aktiv halveringstid från 48 till något mindre än 72 timmar och är en ganska snabbverkande steroid så injektioner bör ske ofta för att upprätthålla stabila blodnivåer.

Trenbolonacetat kommer att förbättra proteinsyntesen och kväveretentionen i muskelvävnaden kraftigt, vilket kräver att en lämplig mängd protein konsumeras för att få maximal effekt. Trenbolone aromatiserar inte alls, vilket är just anledningen till att överskott av vattenretention är omöjligt med denna steroid. Men som alla andra mycket androgena hormoner inkluderar biverkningar gynekomasti, akne, snabbare håravfall, i själva verket kan Trenbolone vara en av de ovänligaste steroiderna för håravfall. Det kan också ha en stark, negativ påverkan på kolesterol, så en kolesterolvänlig diet är absolut nödvändigt. Dessutom undertrycker Trenbolone kroppens naturliga testosteronnivå avsevärt och i extremt höga doser kan orsaka ångest, sömnlöshet, nattsvett och snabb hjärtfrekvens.

dosering av trenbolonacetat

Rekommenderad dos: per dag trettiofem till sjuttiofem milligram Trenbolone bör konsumeras och denna mängd ska delas upp i två till fyra doser. För kroppsbyggare är den föreslagna mängden 75 milligram per dag. Det kan tas med eller utan måltider. Trenbolone Acetate är olämpligt för kvinnor.

fördelarna med trenbolonacetat

Detta läkemedel är en mycket kraftfull androgen och har många fördelar för kroppsbyggare:

 • Främjar muskeltillväxt: Det är det bästa läkemedlet för att främja muskeltillväxt, styrka och muskelmassa. Användare har upplevt en "massiv ökning" av muskler på en snabb tid
 • Förmåga att luta människor ut
 • Orsakar inte uppblåst vatten
 • Ökning i styrka
 • Härdar kroppen
 • Säkert läkemedel: Jämfört med andra prestationsförbättrande läkemedel är Trenbolone A mycket säkrare och har färre biverkningar
 • Främjar produktion av röda blodkroppar
 • Medger snabb återhämtning från skador
 • Effektivitet: Det sägs ge resultat snabbt

trenbolonacetat biverkningar

För vissa människor kan biverkningarna av detta läkemedel vara så hårda att de måste sluta använda det. Vanliga biverkningar inkluderar:

 • Hudproblem: Det kan orsaka rodnad, irritation, nässelfeber eller svullnad
 • Störda sovvanor: Trenbolonacetat kan påverka sömnvanorna. Det kan till och med orsaka sömnlöshet
 • Kardiovaskulära problem: Det orsakar högt blodtryck vilket resulterar i många hjärt-kärlsjukdomar

Ändå använder många framgångsrika kroppsbyggare detta kraftfulla läkemedel trots dess biverkningar bara för att det kan öka muskelstyrkan avsevärt.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!