KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
Fettförbrännare
ThyroTrex, 25mcg/tab (100 tabs), Concentrex Labs

ThyroTrex

25mcg/tab (100 tabs)
Concentrex Labs
|
393,00 kr

Antal :   

t3 - liotyronin (cytomel)

Den används mer och mer ofta inom bodybuilding-sektorn eftersom den i kombination med olika steroider och peptider uppnår en enastående och extraordinär effekt inom fettförbränningen. Samtalet är om sköldkörtelhormonet T3. Allt du borde veta om detta är här:

allmän information och effekterna av t3 - liotyronin (cytomel)

T3 (Liothyronine, Cytomel) är ett sköldkörtelhormon, som ganska ofta används för fettminskning, särskilt i samband med steroidcykler. T3 produceras i kroppen naturligt som ett resultat av T4, alltså Thyroxinproduktionen av sköldkörteln. Oral administration av T3 kan leda till högre nivåer av T3-serum än som skulle inträffa naturligt, vilket möjliggör snabbare fettförlust och i vissa fall potentiellt högre tillväxthormonproduktion och snabbare ämnesomsättning.

Det första att tänka på vid dosering av T3 är att läkemedlet i sig har en dålig stabilitet vilket resulterar i en förlust av styrka över tid vilket är fallet även i farmaceutiska beredningar i tablettform. Flytande preparat är ännu mer mottagliga för effektförlust. Doseringarna nedan avser T3 med full styrka, liksom fallet med farmaceutiska produkter vars hållbarhetsdatum inte har löpt ut. I många fall kommer andra T3-produkter att innehålla mindre eller mycket mindre T3 än vad som anges på etiketten.

dosering av t3 - liotyronin (cytomel)

Av detta skäl rekommenderas det att söka efter farmaceutiskt T3, helst av amerikanskt eller europeiskt ursprung. Annars kan doseringen vara osäker och vilseledande. En person kan uppfatta t.ex. en 150 mg dosering som lämplig dos vid användning av en lågkraftsprodukt men 150 mcg av en helt effektiv produkt som en extrem överdos.

det finns två doseringsmetoder för T3 som är de mest utökade

I det första tillvägagångssättet är målet att uppnå ett långvarigt bly i fettförlust eller att hjälpa till att upprätthålla en praktiskt taget perfekt personlig kroppssammansättning. I detta tillvägagångssätt är T3-dosen mycket låg och är företrädesvis 12,5 mcg / dag men i vissa fall också upp till 25 mcg per dag. I den nedre änden av detta intervall visar sköldkörtelstester vanligtvis ingen påvisbar undertryckning av sköldkörtelfunktionen, även vid långvarig användning. I den övre änden observeras ibland ett måttligt undertryck, men resultaten är bättre än när ingen T3 används och undertrycket är snabbt reversibelt efter avslutad T3.

I det andra tillvägagångssättet är målet att uppnå en ganska konstant ökning av frekvensen av fettförlust, med ett undertryckande av sköldkörtelfunktionen accepteras. Den dos som företrädesvis används är cirka 50 mcg per dag, men kan också i vissa fall vara upp till 75 mcg per dag. Sådan användning bör helst inte ske på lång sikt, utan endast under en begränsad tidsperiod, såsom 8 till 12 veckor, även om det inte finns något behov av en exakt tidsperiod.

Eftersom T3 endast har en kort halveringstid bör ett intag fördelat över dagen föredras framför en enda dos per dag om den totala dagliga dosen inte är särskilt låg. En dos på 12,5 mcg per dag skulle t.ex. företrädesvis tas en gång på morgonen, men i en dosering av 50 mcg per dag, skulle det vara bättre att dela upp den totala dagliga dosen till tre eller fyra doser fördelade under dagen än att ta hela mängden på en gång.

biverkningar av t3 - liotyronin (cytomel)

Efter en långvarig användning av T3 i en undertryckande dosering undertrycks produktionen av det naturliga sköldkörtelhormonet under en tid efter slutet av T3-intaget. I allmänhet verkar varaktigheten vara relaterad till längden på användningen. Vid kortvarig användning finns det vanligtvis ingen markerad fas av låg sköldkörtelfunktion efter användning, men i en långvarig T3-intagningscykel kan varaktigheten för låg sköldkörtelfunktion vara upp till 6 veckor i vissa fall.

Höga doser av T3, som vanligtvis börjar med cirka 75 mcg / dag, men i vissa fall inte börjar innan 100 mcg / dag, kan resultera i en accelererad hjärtfrekvens och muskelsvaghet, agera kataboliskt eller åtminstone minska anabolismen. Höga doser av anabola steroider tenderar naturligtvis att maskera den senare effekten.

Höga T3-nivåer minskar IGF-1-nivåerna, vilket kan minska den anabola effektiviteten hos tillväxthormoner, men de förändrar inte effektiviteten hos tillväxthormoner för fettförlust.

Detta får vissa att tro att T3 minskar biverkningarna av tillväxthormoner. I verkligheten orsakar T3 emellertid att samma dos av tillväxthormoner producerar mindre IGF-1 i kroppen än vanligt. Det skulle vara mer effektivt att helt enkelt minska doseringen av tillväxthormon till en personligen lämplig nivå.

Effekten av att minska effektiviteten av tillväxthormoner är särskilt uttalad vid T3-doser över 50 mcg per dag och verkar inte märkas, om det finns någon gång, om doser såsom 25 mcg T3 per dag används.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!