KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
Injicerbara Steroider
Testoviron Depot, 250mg/ml (6 amp), PharmARC

Testoviron Depot

250mg/ml (6 amp)
PharmARC
|
251,00 kr

Antal :   

testosteron-enanthat

Testosteron Enanthate är den vanligaste formen av testosteron som används av kraftlyftare. Det är relativt billigt att köpa genom den svarta marknaden och har en lång aktiv livslängd i kroppen. Även om Enanthate kan injiceras bara en gång i veckan, skulle de flesta användare förespråka ett injektionsschema två gånger per vecka. Detta hjälper till att hålla hormonnivåerna mer balanserade och orsaka mindre fluktuationer med testosteron i kroppen. Jag använder personligen Testosteron Enanthate i alla mina cykler, och det kommer att vara din vanligaste förening, eftersom Testosteron bör finnas i alla cykler du kör.

Test är test. Du kommer att se exakt samma fördelar med att använda Testosteron under din cykel, oavsett vilken ester du använder.

Testosteron Enanthate är ett injicerbart hormon med en enorm metabolismförstärkare som används av kroppsbyggare för att öka massa, styrka, konditionering samt främja återhämtning och föryngring. Det kan också hjälpa till att förlora fett. Testosteron Enanthate är förmodligen den vanligaste formen av testosteron av kroppsbyggare världen över.

Liksom med Testosteron Cypionate främjar Testosteron Enanthate kvävehållning i musklerna och ju mer kväve musklerna håller desto mer protein musklerna lagrar. Testosteron Enanthate ökar också nivåerna av IGF-1 som ger ännu mer anabolisk aktivitet och muskeltillväxt och har förmågan att öka aktiviteten hos satellitceller som spelar en aktiv roll för att reparera skadad muskelvävnad.

För att hålla blodnivån på topp, som Cypionate ovan, har kroppsbyggare funnit det mer effektivt att ta en mindre injektion av Enanthate var femte dag, snarare än bara en större dos var tio dagar.

Liksom med Cypionate, kan testosteron Enanthate också användas under långa perioder, med 16 till 22 veckors cykler, inte ovanligt, men många kroppsbyggare kommer aldrig av testosteron men PCC kommer att behövas för de kroppsbyggare som kommer ut testosteron efter en förlängd period.

Liksom med nästan alla testosteronföreningar har Testosteron Enanthate en hög nivå av aromatasaktivitet, vilket kan leda till gynekomasti och överskott av vattenretention samt andra androgenrelaterade biverkningar inklusive akne, håravfall och prostataförstoring. Testosteron Enanthate för kvinnor rekommenderas inte.

dosering av testosteron-enanthat

Det finns många olika åsikter om hur mycket testosteronnanatat som ska användas för cykler och hur mycket som är "för mycket". Jag har personligen erfarenhet av att testa testosteron-enanthat från doser på 250 mg varje vecka till ett väldigt dumt ögonblick i mitt liv där jag körde 1 250 mg varje vecka för ett möte (och jag var inte ens så stark då). Eftersom jag vet första hand att mer inte är bättre för nybörjare och mellanprodukter (alias, någon under 500 Wilks poäng), har jag en mer konservativ syn i testosterondoser för de flesta lyftare. Jag har lyft mer vikt med ingenting jämfört med tiden jag körde 1,25 gram test i veckan. Steroider förvandlar dig inte till en lyftare i världsklass. Hårt arbete, uthållighet, en konsekvent dietplan och tid kommer att göra dig starkare än någon lokal nivålyftare som kör 2 gram test som försöker deadlift 545. Med det sagt, här är mina föreslagna intervall för veckotestosteron-enanthat:

  1. Första gången användare: 250 - 500 mg
  2. Andra cykeln: 250 -750 mg
  3. Tredje cykel: 500 - 750 mg
  4. Mellanliggande (450 Wilks, 1-2 års erfarenhet av Anabolics): 750 mg - 1 gram
  5. Avancerad (500 Wilks, års erfarenhet av Anabolics): 1 gram - 1. 25 gram
  6. Världsklass (Topp 10 rankade i viktklass, års erfarenhet av Anabolics) - 1 gram - 1,5 gram

En första gången användare startar vanligtvis sitt testosteronprotokoll på 500 mg varje vecka, även om det också är bra att köra testet med 250 mg och se fantastiska resultat från en lägre dos. Jag skulle säga att 750 mg är taket där de flesta inte kommer att uppleva några allvarliga biverkningar, och 1 gram är där komplikationer kan börja uppstå.

När det gäller världens dasslyftare och deras anabola användning, kommer doserna faktiskt att variera från hela brädet. Du hittar killar som dödar det och bara kör 500 - 750 mg test, och så har vi naturligtvis alla hört talas om en lyftare som kör 3 gram test i veckan förutom en hel cocktail med andra föreningar. Vi kommer att beröra vad de bästa styrlyftarna tar senare i den här guiden - bara vet att dosmängder som används och en individs relativa styrka inte nödvändigtvis är relaterade till varandra.

Testosteron ska användas minst 10 veckor om du vill få konkreta resultat från din cykel. Det tar några veckor för de positiva effekterna att "sparka in" och de bästa vinsterna du gör är vanligtvis mot slutet av din cykel. Det är vanligare att köra en testcykel i 12 veckor, men detta kan förlängas till 14-16 veckor med relativt lite problem. Vet bara att ju längre din naturliga produktion av testosteron undertrycks, desto svårare blir det att återställa det under behandlingen efter cykeln och därefter. Av denna anledning bör en testcykel inte sträcka sig över 20 veckors toppar och det skulle vara säkrare totalt sett att köra den under 12-16 veckors varaktighet.

biverkningar av att använda testosteron-enanthat

Lika bra som Testosteron är för alla som använder det, det finns flera risker som spelar in när man kör det under en cykel och därefter. Liksom alla andra steroider är dessa biverkningar mer uttalade med en högre dosering. De flesta biverkningar är på kort sikt och kan mildras genom ansvarsfull användning och genom att ha ett fast protokoll efter behandlingen efter cykeln, men det finns ändå riskfaktorer.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!