KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
Injicerbara Steroider
Testosterone Undecanoate Injection, 500mg/ml (2 amp), Genesis

Testosterone Undecanoate Injection

500mg/ml (2 amp)
Genesis
|
708,00 kr

Antal :   

testosteron undekanoat inj. (Nebido)

"Nebido" innehåller testosteronundekanoat som en aktiv substans, som vi redan känner till "Andriol" i kapselform. Den avgörande skillnaden mellan doseringsformerna är respektive halveringstid. Medan oralt intaget testosteronundekanoat förblir aktivt bara några timmar, garanterar injektionen en konstant testosteronnivå i cirka tre månader. I ren text innebär detta att i framtiden patienter som får en testosteronsubstitutionsterapi endast måste gå till läkaren var tredje månad för en spruta.

allmän information om testosteron undekanoat inj. (Nebido)

Låter som ett paradis för de dopande idrottare som är rädda för injektionsnålen. Med fyra sprutor per år till drömkroppen. Om du ser fram emot att höra från läkaren bör du ta dig tid att läsa den här profilen, eftersom testosteronundekanoatinjektioner är allt annat än lämpliga för kroppsbyggare.

För att kunna dra nytta av användning / missbruk av anabola steroider måste dessa injiceras i mängder som är klart över produktionen av egna hormoner. En normal frisk man producerar i genomsnitt cirka 5-7 mg testosteron per dag. Om han nu injicerar 50 mg testosteronpropionat i veckan och hoppas på enorm styrka och muskeltillväxt kommer han att bli besviken. Efter borttagandet av propionatestern återstår lite mer än 40 mg rent testosteron, vilket är ungefär detsamma som veckoproduktionen av det egna hormonet och därmed knappast kommer att leda till ökad styrka och muskelmassa. Situationen är annorlunda för kvinnor som har en mycket lägre testosteronnivå och skulle bygga mycket bra från 40 mg testosteron per vecka.

Min poäng är att "Nebido" leder till normala fysiologiska testosteronvärden i en injektion på tre månader, som alla sträcker sig mellan de nämnda 5 och 7 mg / dag. För bodybuilding-ändamål är en sådan metod således helt olämplig.

Frågan är nu om "Nebido" inte kan användas för bodybuilding ändamål genom att förkorta injektionsintervallen. Teoretiskt är detta naturligtvis möjligt, men försöket att uppnå en jämn stabil nivå av aktiv substans i blodet blir en omöjlig på grund av den extremt långa halveringstiden på cirka 40 dagar.

Anta att en försiktig idrottsman inte har för avsikt att mutera med hjälp av testosteron till ett 120 kg monster, men har hittills varit nöjd med 250 mg testosteron-enanthat (motsvarande 180 mg rent testosteron) per vecka och har därmed fördel av 3,5 - 5x ökade testosteronnivån. Skulle det inte vara tänkbart att injicera 3,5- gånger gånger "Nebido" -mängden var tredje månad? Visst, men idrottaren bör först fråga var han vill injicera 14-20 ml, eftersom 1000 mg testosteronundekanoat upplöses i 4 ml ricinolja. Distributionen av denna kvantitet till injektioner tre månader är bara tänkbar, vilket sedan leder till det adresserade problemet med de instabila aktiva substansnivåerna i blodet.

biverkningar av testosteron undekanoat inj. (Nebido)

Biverkningarna är desamma som med varje testosteronpreparat vid håravfall, ökat kroppshår, fet hud och akne, ökad aggressivitet, ökad libido och vid långvarig användning av undertryckande av kroppens testosteronproduktion.

dosering av testosteronundekanoatskada (nebido)

Steroid nybörjare kommer att använda 1000 mg per månad och uppnå tillfredsställande resultat med en botelängd på minst 12 veckor.

Avancerade och konkurrenskraftiga idrottare injicerar testosteronundekanoat lika mycket som kvinnor.

Som med alla andra testosteroner, är undekanoatformen också snabbt och hållbart involverad i endogen hormonproduktion, vilket kräver en intensiv behandling efter cykel med användning av klomifen / tamoxifen, eventuellt HCG två veckor före slutet och kreatin / glutamin samt en antikatabolisk faktor som C-vitamin och fosfatidylserin.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!