KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
Injicerbara Steroider
Testo Quick, 100mg/ml (10 amp), Pheonix Remedies

Testo Quick

100mg/ml (10 amp)
Pheonix Remedies
|
545,00 kr

Antal :   

testosteronacetat

Testosteronacetat har en snabbare absorptionshastighet i kroppen än andra estrar. Nivåerna når 12 timmar så det kräver att du injicerar dagligen för att hålla testosteronnivåerna konsekvent. Miligram per Miligram har du mer tillgängligt testosteron med Acetat och du kommer att ha med längre esterbaserade testosteroner. 100 mg Testosteronacetat känner sig starkare än 100 mg Testosteron Propionat.

Som en allmän regel, ju snabbare / kortare estern är, desto högre är predispositionen för PIP (injektionssmärta) när det gäller Testosteron (Test). Att injicera en lång estererad testosteron som Enanthate två gånger i veckan kommer att ge helt stabila testnivåer i blodet ..... så varför lura med korta estrar? Så här är:

allmän information om testosteronacetat

Om du går på ett och ett halvt gram test som en konkurrerande kroppsbyggare, kommer du alltid att ha mycket höga blodnivåer av testosteron. Men det är naturligtvis inte särskilt hälsosamt. För de som är mer medvetna om hälsa väljs mycket lägre nivåer. En relativt säker cykel kommer att ha 400-500 mg test i veckan. En HRT-dos testosteron är under 250 mg veckan. Tänk på att du är på HRT nästan året runt, och det är därför du ska stanna vid eller under 250. Testosteronacetat ger dig en kortvarig ökning när du behöver det.

Låt oss säga att du har ett särskilt tufft träningspass den dagen följt av ett hett datum. Skjut lite testosteronacetat 4 timmar före träningen. 12 timmar senare når dina nivåer, vilket är bra. Du kommer att vara ett vilddjur i sängen, och på söndag kväll är acetatet mestadels borta, så du förblir frisk.

En annan situation är jag ofta stöter på: Kroppsbyggaren som har mycket höga doser hela tiden. Det finns de som är dumma nog att köra 2 gram redskap i veckan i flera år åt gången. De går tidsbomber. Det bästa jag kan göra med dessa killar är att få dem ner till en testcykel. Ursprungligen är ett gram test i veckan så lågt som vissa går. Galen, men det är konkurrenskraftig kroppsbyggande.

Så småningom försöker jag få dem lägre, 400 mg / vecka är målet. Vid det beloppet hävdar de att de har svårt att träna och känner sig slö. Det är där testosteronacetat kommer in. De är nere på 400 mg / vecka Test Enanthate, och om de drar ska jag använda dem med ett test Testosteronacetat 5 timmar innan de kommer till gymmet. De kan också använda testosteronacetat om de har ett datum och behöver utföra sexuellt. Testosteronacetat kan rädda dagen eller natten.

Testosteronacetat är också bra för ester-clearance. Du behöver 20 dagar för att helt rensa en lång ester som Enanthate. Testosteronacetat och propionat fungerar bra för detta ändamål. Testosteron No Ester (TNE) är också populärt för detta ändamål och det hårdnar dig för en tävling.

Testosteronacetat, propionat och TNE är bra under de senaste veckorna av tävlingsförberedelserna. Du kan inte riskera vattentillståndet från Testosteron Enanthate, så du ersätter det med en kort ester 3 veckor ute.

Det finns dock en fångst: De kortare estrarna och inga esterformer av testosteron är ökända för smärta (PIP). TNE, en fantastisk pre-workout, är det värsta. Propionat är inte så illa, men fortfarande smärtsamt. Propionat är en något längre ester än Acetate och kan injiceras varannan dag.

Testosteronacetat är en utmaning för dem som gör det. I allmänhet, desto kortare estern desto mer troligt kommer det att finnas PIP. Vårt acetat är väl tolererat / smärtfritt. En annan fördel är att denna Ester är godkänd för testade idrottare. En viktig anmärkning att ta är att testosteronacetat också kommer att aromatisera mycket snabbare än de andra estrarna så att du måste vidta försiktighetsåtgärder om du försöker hantera östrogenbaserade biverkningar. 100 mg Acetat är mycket starkare än Enanthate så införliva en SERM eller anti-aromatas tillsammans med Testosteron Acetate.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!