KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
Injicerbara Steroider
Test P, 150mg/ml (10 amp), Royal Pharmaceuticals

Test P

150mg/ml (10 amp)
Royal Pharmaceuticals
|
360,00 kr

Antal :   

testosteronpropionat

Testosteronpropionat (eller Test Prop för kort) är en snabbare verkande form av testosteron, och kräver ett injektionsschema varannan dag. Eftersom det fungerar snabbare än Enanthate eller Cypionate kommer Test Prop att ge märkbara effekter med energi, humör och sexuell libido lite snabbare. Nackdelen med att använda Prop är att smärtan efter injektionen tenderar att sveda lite - ganska lite mer än Enanthate eller Cyp. Att driva en bassteroid som måste injiceras varannan dag kan vara ett ork, särskilt om det inte används i samband med något annat kortesterläkemedel (som Trenbolone Acetate). Vissa kraftlyftare kommer att välja att stänga av Enanthate / Cyp for Prop mot slutet av sin cykel för att möta topp och möta dagen, eftersom det snabbare fungerande testosteronet tros hjälpa lite mer med styrka och återhämtning. Ärligt talat, att använda Prop är mer ett jobb än det kan vara värt för dig, och borde lämnas ensam om du inte behöver en extra fördel för ett möte som betyder mycket för dig (alla möten spelar roll, men du får min poäng).

Testosteronpropionat är ett injicerbart hormon som används av kroppsbyggare för att öka massa, styrka, konditionering samt främja återhämtning och föryngring och har praktiskt taget samma egenskaper som de andra två testosteronerna ovan, bortsett från propionat är snabbare verkande; har en aktiv livslängd på bara 2-3 dagar, vilket innebär att injektioner bör administreras varannan till tredje dag för maximal effekt.

dosering av testosteronpropionat

Testosteronpropionat är också en relativt säker steroid att använda, med några studier som visar inga negativa effekter från en 20-veckors cykel vid 600 mg per vecka. Testosteronpropionat orsakar de minsta biverkningarna än de andra testosteronerna, och den minsta vattenretentionen, och är ofta det testosteron som valts i skärcykler. För snabbare vinster används testosteronpropionat ofta av kroppsbyggare som en frontbelastningsförening, där mycket större doser injiceras under de första två veckorna av en cykel, i samband med längre verkande testosteroner, för att höja blodnivån i hormonet snabbt och tills det längre verkande testosteronet sparkar in, och sedan stoppade propionatet.

Testosteronpropionat staplar bra med nästan alla andra steroider. Vissa idrottare staplar propionat med cypionat eller enanthate eftersom de vill ha snabbstart av propionat innan cypionatet och enanthate depåerna börjar utöva sin effekt. Idrottare som behöver en testosteronvåg efter en Anadrol 50-cykel kommer att stapla propionat under Anadrol-avsmalningen. Propionat används också framgångsrikt med Winstrol depå och Dianabol. Propionat ska alltid staplas med Nolvadex (1 flik per dag) och eller med ett antiöstrogen, särskilt vid högre doser.

Även om det är snabbverkande kan det fortfarande upptäckas i systemet i upp till 3 veckor.

Manliga kroppsbyggare tar mellan 300 mg till 2000 mg i veckan, medan kvinnor tar mellan 50 och 100 mg per vecka.

biverkningar av testosteronpropionat

Biverkningar är ofta mindre vanliga med propionat än med enantat eller cypionat. Liksom alla testosteroner är propionat mycket androgen, extremt anaboliskt, aromatiserar lätt och är måttligt levertoxiskt. Den höga omvandlingen till östrogen kan leda till gynekomasti och fettlagring. Propionat får kroppen att hålla kvar vatten och mineraler, en egenskap som gynnas av vissa och motsatt av andra. Högre doseringar kan leda till ett minskat antal spermier och minskad naturlig testosteronproduktion.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!