KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
Efter Cykelterapi (PCT)
Tamoxigen Citrate, 10mg/tab (100 tabs), Calvin Scott

Tamoxigen Citrate

10mg/tab (100 tabs)
Calvin Scott
|
349,00 kr

Antal :   

tamoxifencitrat (nolvadex)

Efter ett anabola steroidläkemedel ställer många sig frågan, hur eller med vilken respektive steroid bör avbrytas. Beroende på läkemedlets intensitet går vissa inte alls ut, eller tar sig till kosttillskott som testosteronförstärkare och zinkkombinationer. Som regel avbryts det ofta också med medicinering. Ett populärt botemedel mot detta är tamoxifen, den mest kända av Nolvadex. Allt du behöver veta om detta är här:

allmän information om tamoxifencitrat

Inom medicin används tamoxifen faktiskt hos kvinnor med bröstcancer. Tillväxten av olika typer av cancer påskyndas av östrogen, vilket gör blockeringen av denna dockningsprocess extremt användbar och effektiv. Detta minskar ytterligare tillväxt. Den aktiva substansen tamoxifen kallas också en selektiv antiöstrogen, i kroppsbyggande cirklar benämns tamoxifen också en östrogenblockerare.

effekterna av tamoxifencitrat

Den aktiva substansen tamoxifen, känd av många under namnet Nolvadex, är ett mycket svagt östrogen som binder till vissa östrogenreceptorer i kroppen för att förhindra starkare östrogenformer från att dockas och bli aktiva där. Kroppsbyggare använder detta ofta för att avbryta anabola steroider, eller för att bekämpa en östrogeninducerad gynekomasti.

Två andra fördelar med användningen av tamoxifen är å ena sidan det gynnsamma inflytandet på kolesterolvärdena och å andra sidan den positiva effekten på benstrukturen. I princip har östrogener ett positivt inflytande på kolesterolet och stödjer lagring av kalcium i benen, vilket gör dem starkare och mer motståndskraftiga. Vissa idrottare använder också tamoxifen för att kompensera för de katastrofala kolesterolnivåerna genom det goda kolesterolet när t.ex. tar Winstrol.

dosering av tamoxifencitrat

För att förebygga gynekomasti doseras tamoxifen med 10-20 mg per dag över hela härdlängden. Det är viktigt att doseringen halveras efter att botningen avslutats och tas 1-2 veckor för att undvika en återhämtningseffekt.

När det gäller en befintlig gynekomasti krävs doser på 20-60 mg, vilket skulle resultera i en fullständig minskning av gynekomasti efter 2-3 veckor.

För att avbryta anabola steroider doseras den första veckan som en frontbelastning med 60 mg för att bygga upp en effektiv nivå så snabbt som möjligt. Därefter ska 20-30 mg dagligen tas i ytterligare 5 veckor.

biverkningar av tamoxifencitrat

När det gäller biverkningarna av tamoxifen kan värmeböljor, humörsvängningar och sällsynta störningar i synen uppstå i enskilda fall. Trots detta är tamoxifen inte 17-alfa-alkylerad, ett varaktigt intag kan också leda till leverskada. Dessutom reduceras IGF1-sekretion eftersom fritt östrogen också spelar en roll i IGF1-bildningen.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!