KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
Andra Produkter
  |  Glutation
TAD 600, 600mg/vial (10vials), Biomedica Foscama

TAD 600

600mg/vial (10vials)
Biomedica Foscama
|
1 079,00 kr

Antal :   

glutation

Förutom ett stort antal peptider, som är utformade för att dramatiskt öka anabola processer i kroppen genom att öka kroppens tillväxthormonfrisättning över det fysiologiska maximumet, eller fungera även som en mypstatin-hämmare, finns det nu fler och fler peptider som ökar allmän hälsa eller återställa dem så bra som möjligt genom att agera som antioxidanter, anti-aging eller som en mångsidig allround. En extremt mångsidig peptid, som är starkt utformad för att främja allmän hälsa, är glutation. Allt du borde veta om detta ämne är här:

allmän information om glutation

Glutation är en peptid som i huvudsak består av tre aminosyror, nämligen glutaminsyra, cystein och glycin. Peptiden är också känd bland annat som en mycket effektiv antioxidant som kan förebygga till exempel skador på cellernas strukturer, som bland annat kan orsaka cancer och andra sjukdomar genom att främst bekämpa fria radikaler och peroxider i kropp.

Glutation är inte en av de viktigaste näringsämnena. Därför kan den faktiskt absorberas genom maten och även produceras av kroppen själv, men dessa mängder är inte på något sätt tillräckliga på grund av den nuvarande miljöpåverkan och den tillhörande cellskador.

effekter av glutation

Peptidglutation finns i varje kroppscell. Exempelvis kan glutation föröva fria radikaler. Det skyddar cellerna från celldöd orsakad av fria radikaler. Fria radikaler förekommer vid många tillfällen. De finns i förorenad luft, vatten och livsmedel, särskilt med konserveringsmedel. De förekommer också i strålning och solstrålning. Också inflammatoriska reaktioner orsakar produktion av fria radikaler. Så du kan se hur viktigt det är i dag att använda antioxidanter som glutation. Glutathione garanterar optimala arbetsförhållanden i cellerna och optimerar därmed också många processer i kroppen, till exempel metaboliska processer, hormonella processer eller även avgiftningsprocesser.

effekterna av glutation i översikten

 • Bidrar till förstärkning av muskler, ben och bindväv
 • Främjar läkning av skador
 • Förse blodet med mer syre
 • Optimerar energiförbrukningen
 • Hjälper levern i allmänna avgiftningsförfaranden
 • Kan mildra de skadliga effekterna av cigarettrök och alkohol
 • Har antitoxisk effekt
 • Har antibiotisk eller antiviral effekt
 • Stärker immunfunktioner
 • förbättrar spermieproduktionen
 • stimulerar blodcirkulationen i hjärnan

dosering av glutation

Dosering och användningstid beror alltid helt på syftet med användningen. De som använder peptiden glutation för att bota befintliga problem, med doser upp till 600 mg dagligen under en period tills lättnaden har använts.

Men om du vill använda glutation för att bidra till ett generellt positivt och förebyggande bidrag till din hälsa, kan du permanent dosera glutation i intervallet 50-200 mg dagligen.

biverkningar av glutation

Eftersom glutation är en kroppsburen aminosyra är biverkningar osannolika. Även i praktiken är inga hittills vanliga biverkningar kända.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!