KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
Fettförbrännare
T3 + T4, 30mcg + 120mcg/tab (50 tabs), Pharma Lab

T3 + T4

30mcg + 120mcg/tab (50 tabs)
Pharma Lab
|
186,00 kr

Antal :   

t4 - levotyroxin (euthyrox)

I samband med användningen av anabola steroider och tillväxthormoner blir användningen av sköldkörtelhormoner också allt vanligare. Eftersom dessa ämnen, utöver deras vitala funktioner, påverkar metabolism och fettförbränning radikalt, blir användningen av dessa fördelar för dietändamål mer och mer frekvent. Eftersom hormoner som T4 bör behandlas på ett ansvarsfullt sätt, ska emellertid ämnet levotyroxin belysas omfattande. Allt du borde veta om detta ämne är här:

allmän information om t4 - levotyroxin (euthyrox)

Levotyroxin är i princip den syntetiskt producerade varianten av det kroppsburna sköldkörtelhormonet T4, som används av idrottare främst inom en diet för att uppnå ett radikalt lågt kroppsfettinnehåll.

Sköldkörtelhormoner, såsom levotyroxin (T4), är främst ansvariga för den grundläggande kalorimetabolismen. Detta är till exempel orsaken till att personer med en överaktiv sköldkörtelfunktion inte tynger trots alltför mycket livsmedel. Å andra sidan sker en snabb ökning i vikt och fettuppbyggnad i en subfunktion.

effekt av t4 - levotyroxin (euthyrox)

Ju fler sköldkörtelhormoner är tillgängliga, desto snabbare används proteiner, kolhydrater och fetter.

Det är också av särskilt intresse att levotyroxin (T4) först konverteras till T3 i kroppen. I klartexten betyder detta att levotyroxin (T4) först konverteras enzymatiskt innan en effekt kan äga rum.

Av de skäl som nämns anses det av många vara extremt värdelöst att ta till levotyroxin (T4) alls.

Inom kroppsbyggnad används nu sällan levotyroxin (T4). Under tiden används den fyra gånger starkare Liothyronine (T3) mycket oftare. Speciellt inom hobbysport används därför T4, eftersom kraven på hormonet vanligtvis inte är så höga som på den professionella nivån och biverkningarna av levotyroxin (T4) inte är lika radikala som i T3.

Många idrottare kombinerar sköldkörtelhormoner med till exempel clenbuterol, eftersom en synergetisk fettreducerande effekt främst utvecklas här, och de lovande antikataboliska egenskaperna hos clenbuterol hoppas också på ett muskelskydd under applicering av levotyroxin (T4).

Det finns också idrottare som använder levotyroxin (T4) i massfasen. Här används det mildare sköldkörtelhormonet, men under en längre tid för att hålla ämnesomsättningen konstant hög, vilket i sin tur resulterar i en lägre kroppsfettkomposition under massfasen. Dessutom förväntas en accelererad muskeluppbyggnad, vilket beror på det optimerade näringsutnyttjandet.

Rädslan för att använda dessa sköldkörtelhormoner är inte ovanlig och är också motiverad. Redan en stor faktor som talar mot användningen av sköldkörtelhormoner är att dessa hormoner ordentligt bränner med sig näringsämnen, vilket kan leda till en bestämd musklereduktion. Detta är särskilt tydligt i T3. När det gäller levotyroxin (T4) är kataboliska effekter mycket begränsade.

biverkningar av t4 - levotyroxin (euthyrox)

Först och främst bör det noteras att det förutom en målinriktad administrationsperiod också är viktigt att säkerställa ett långsamt intag och förfall. Om du börjar för tidigt med en hög dos, förprogrammeras biverkningar som diarré, intern rastlöshet, sömnstörningar och överdriven svettning.

Andra tillfälliga biverkningar av levotyroxin (T4) inkluderar skakningar, rodningar, hjärtutslag och till och med psykiska störningar.

dosering av t4 - levotyroxin (euthyrox)

Som kort nämnts är det tillrådligt att låta kroppen långsamt vänja sig till ett exogent intag av levotyroxin (T4). Här bör vanligtvis startas med 25 mcg per dag. Därefter kan varje 2-3 dag ökas med 25 mcg upp till maximalt 200-400 mcg. Därefter reduceras dosen med 25 mg varje 2-3 dag efter det uppnådda målet.

Den vanliga intagperioden är 6-8 veckor.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!