KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
SARMs
Stenabolic SR9009, 5mg/tab (100 tabs), Magnus Pharmaceuticals

Stenabolic SR9009

5mg/tab (100 tabs)
Magnus Pharmaceuticals
|
741,00 kr

Antal :   

stenabolisk (sr9009)

Stenabolic (SR9009) låter dig göra hjärtträning, lyfta mer, förlora fett, få tunn muskelmassa och förbättra kolesterolnivån. Kolesterol och hjärthantering är mycket viktigt när du använder SR9009 tillsammans med sådana steroider som Anavar eller Trenbolone.

allmän information om stenabolisk (sr9009)

Alla SR9009-alternativ är öppna för en idrottare - fantastisk uthållighet och styrka, fettförlust, muskelhypertrofi (tillväxt), förbättrad kolesterol och blodsockernivåer och ökad ämnesomsättning. Därför kan man förvänta sig att resultaten liknar de som ses med Cardarine (GW-501516), men med betydande extra fördelar. Dessutom, eftersom stora solo av stenabola verk eller staplade, är det ett mycket bra komplement till alla steroider eller SARM-cykler, och det finns särskilt imponerande resultat när de används tillsammans med Cardarine (GW-501516).

dosering av stenabolisk (sr9009)

Rekommenderade doser av Stenabolic - de optimala doserna varierar från 20 mg till 30 mg per dag.

Det finns emellertid en nackdel - på grund av en mycket kort halveringstid måste du låsa den hela dagen för att få den bästa balansen mellan den aktiva substansen i kroppen. Det bästa är att använda stenabola var 2-4 timmar, beroende på den exakta dos som används. Till exempel, om den dagliga dosen är 30 mg, kan du ta 10 mg var 4: e timme.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!