KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
Specialerbjudanden
StanoTrex - pack 10, 150mg/ml (10ml vial), Concentrex Labs

StanoTrex - pack 10

150mg/ml (10ml vial)
Concentrex Labs
|
4 574,00 kr

Antal :   

stanozolol (winstrol)

Torr muskelmassa, fettminskning och muskelhårdhet har gjort det så populärt, den anabola steroiden Winstrol. Huvudsakligen tillämpas i kosten, det finns en snygg drivkraft på många områden, för att inte tala om kraftökningen. Allt du behöver veta om Winstrol är här:

Den anabola steroiden stanozolol, bäst känd under namnet Winstrol, patenterades officiellt av en välkänd läkemedeltillverkare 1962. Winstrol är faktiskt ett derivat av dihydrotestosteron. Winstrol expanderades emellertid på molekylnivå jämfört med andra steroider, vilket resulterade i en femte kolring. De flesta andra anabola steroider har bara fyra av dessa ringar. Dessutom var den orala formen av Winstrol 17-alfa-alkylerad för att göra den aktiva substansen stanozolol lättare tillgänglig oralt.

effekterna av winstrol

Även om Winstrol är ett dihydrotestosteronderivat, har stanozolol endast en låg androgen effekt, i genomsnitt 30% lägre än de andra kända anabola steroiderna. Trots sin starka anabola effekt är Winstrol inte en steroid känd för att bygga stora mängder muskelmassa. Stanozolol är emellertid känt för att bygga upp måttliga mängder muskulatur av hög kvalitet, som bibehålls till största delen även efter avbrott.

Det viktigaste applikationsområdet för Winstrol är kosten och förberedelserna för tävlingen. Stanozolol är känt för att bidra till ett extremt hårt och torrt utseende, men i praktiken är detta bara fallet när kroppsfettinnehållet ligger långt under 10% -märket.

Som ett derivat av dihydrotestosteron kan Winstrol inte konverteras till östrogen i kroppen och har ingen progesteroneffekt, så användaren behöver inte oroa sig för östrogeninducerade biverkningar som vattenretention eller gynekomasti i stanozolol.

dosering av winstrol och vanliga staplar

På grund av den nämnda korta halveringstiden injiceras den vanligtvis varannan dag. Mängden varierar från 50 mg varannan dag upp till 100 mg dagligen.

För nybörjare av steroider är 50 mg injektion varannan dag eller alternativt 30 mg / dag för tabletterna, uppdelade i tre enkla doser, vardera med 10 mg, tillräckligt. Stanozolol kan kombineras med 200 mg metenolon-enanthat / vecka eller 250 mg testosteron-enanthat / vecka under en period av upp till 4-8 veckor, beroende på syftet.

Hobby, eller så kallade lido kroppsbyggare, injicerar dagligen 50 mg eller 100 mg varannan dag. Tabletterna används vanligtvis inte här. Vanligtvis används stanozololen tillsammans med testosteronpropionat eller, alternativt, boldenone undecylenate eller metenolone enthate.

Konkurrenskraftiga idrottare, särskilt i tungvikt, är mer benägna att gå till gränsen och injicera varje dag hela 100 mg. Tablettversionen används knappast någonsin av en idrottsman. Här är stanozololen särskilt staplad med trenbolonacetat. 50-100 mg stanozolol / dag samt 50-100 mg trenbolonacetat / dag är en perfekt bas för en tävlingsberedning.

I uppbyggnadsfasen används dock inte stanozolol av avancerade kroppsbyggare och proffs eftersom de möjliga tillväxthastigheterna för dessa användargrupper skulle vara för små. Endast för att bygga styrka stanozolol kommer i detta skede isolerat på applikationen, vilket beror på den redan beskrivna risken för uttorkning av senor och leder, en inte alltför förnuftig metod.

Kvinnor injicerar antingen 50-100 mg per vecka eller använder dagligen 10-25 mg tablettform. Stanozolol används både under uppbyggnaden och under en diet. De partiella starka biverkningarna som är vanliga för DHT-derivat bör dock övervägas. Akne, röstdjupning, klitoris tillväxt och håravfall är att nämna här.

Winstrol kombineras ofta med icke-aromatiserande androgena steroider som halotestin eller trenbolon under tävlingsförberedelserna. Kombinationen av stanozolol med testosteronpropionat eller drostanolonpropionat visar sig också vara utmärkt under denna fas.

Eftersom stanozolol påverkar den endogena produktionen av testosteron starkare än vad som antogs under många år, är en eftercykelterapi med åtminstone klomifen och / eller tamoxifen också användbar efter ett botemedel.

biverkningar av winstrol

Bristen på östrogeninducerade biverkningar bör dock inte vilseleda det faktum att den aktiva substansen stanozolol inte på något sätt är ofarlig och ineffektiv. Förutom leverskadan hos Winstrol, som är förknippad med alla 17-alfa-alkylerade anabola androgena steroider, har den aktiva substansen stanozolol en förödande effekt på kolesterolnivåerna. Redan 6 mg Winstrol per dag kan sänka HDL-kolesterolnivån, det goda kolesterolet, över 30% och i sin tur öka LDL-kolesterolnivån, det dåliga kolesterolet, med cirka 30%. Vid högre doser kan HDL-kolesterolnivån sjunka till nästan inte längre mätbara värden.

Även om effekterna av oralt administrerat Winstrol och injicerad stanozolol är mycket lika, vilket inte är förvånande eftersom det är exakt samma aktiva substans inklusive 17-alfa-alkylering, har oralt administrerat Winstrol en intressant egenskap som inte är associerad med injektionen av stanozolol eller bara i mycket mindre utsträckning: muntligt intaget Winstrol sänker SHBG-nivån i kroppen. Eftersom SHGB binder gratis testosteron, som då inte längre är aktivt, kan det orala intaget av Winstrol i kombination med injicerat testosteron leda till mer testosteron i fri och därmed aktiv form.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!