KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
Fettförbrännare
  |  Sibutramin
Slimex Ultra, 15mg/tab (30 tabs), HAB Pharmaceuticals

Slimex Ultra

15mg/tab (30 tabs)
HAB Pharmaceuticals
|
654,00 kr

Antal :   

sibutramin (reduktil)

Reductil som ofta kallas sibutramin, anses vara mycket effektiv vid behandling av fetma. Detta läkemedel fungerar på två produktiva sätt; först bygger den en känsla av fullhet så att patienten känner sig nöjd i en blixt även efter ett intag av små portioner måltid och det minskar också frekvensen av begär efter ohälsosam mat. För det andra hjälper det att begränsa kroppens ämnesomsättning från att sakta ner. Den aktiva ingrediensen som finns i reduktil är sibutraminhydrokloridmonohydrat, vilket anses vara effektivt för att minska vikten.

effekter av sibutramin (reduktil)

Arbetet med reduktil skiljer sig från traditionella viktminskningspiller eftersom det fungerar genom att hindra återupptag av en neurotransmitter känd som serotonin. Det resulterar i närvaron av en större mängd serotonin i hjärnan som är kopplad till mindre aptit. Reductil finns i doser på fem, tio och femton milligram och tas endast oralt. Det rekommenderas mest till personer som har testat olika viktminskningsmetoder men ingenting fungerat och som har kroppsmassaindex BMI på över 30 kg / m2. Inte varje person som använder reductil rapporterar biverkningar men några av dess vanliga biverkningar är: illamående, hettätskor, huvudvärk, sömnlöshet, förstoppning, svettiga händer och munntorrhet. Detta läkemedel anses inte vara ett beroendeframkallande läkemedel eftersom det är licensierat att använda för långa varaktigheter för behandling av fetma. Sibutramine används främst för att hjälpa överviktiga människor att gå ner i vikt genom att justera neurotransmittorer inuti hjärnan.

Neurotransmittorer definieras som kemikalier som genereras och frigörs genom nerver för att kommunicera med andra nerver. De frigivna neurotransmittorerna kan hålla sig till andra nerver eller kan absorberas igen av de nerver som vanligtvis släpper dem. Denna bearbetade kallas återupptagning. Således användes sibutramin för att hindra återupptag av serotonin, norepinefrin och neurotransmittorer dopamin. Denna hinder för återupptag av neurotransmittorer förändrar neurotransmittorer balans i nervcellerna som påverkar nervens interaktion och funktion.

Sibutramin tillhör kategorin "aptitdämpande medel" av läkemedel som hjälper till att minska begär och hunger genom förändring i de aptitkontrollcentra som finns i hjärnan.

Sibutramin ansågs vara ett effektivt läkemedel för viktminskning när det tas med en hälsosam kalorifattig diet och träning. Det rekommenderades också för behandling av fetma relaterat till högt kolesterol, diabetes och högt blodtryck. Kroppsbyggare som brukade ta sibutramin uppnådde sannolikt en minskning med 5 till 10% från sin vikt.

dos av sibutramin (reduktil)

Sibutramine har en halveringstid på 14-16 timmar, varför dosering en gång om dagen vid frukost är tillräckligt. Den vanliga startdosen på 15 mg räcker, den borde leda till önskad effekt i de flesta fall. De, som känner att dosen är otillräcklig, ökar dosen till ett maximum - det maximala är 20 mg, och det är en helt övre gräns. För kroppsbyggare gäller samma doser. Men det kan finnas viss variation på grund av storlek (vikt).

I båda fallen måste användaren vara försiktig med blodtrycket, särskilt när Sibutramine kombineras med anabola / androgena steroider. Oavsett den administrerade Sibutramindosen bör längden på läkemedelsbehandling inte vara längre än 2 år.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!