KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
Peptider
  |  Sermorelin
Sermorelin, 2mg (1 vial), Alley

Sermorelin

2mg (1 vial)
Alley
|
414,00 kr

Antal :   

sermorelin (grf 1-29)

Så varför ska du aldrig använda Sermorelin? Tja ... det finns många orsaker till att kroppsbyggare och idrottare inte kan röra denna peptid, men vi kommer till det senare. Låt mig börja med att säga att Sermorelin är känd för oss med namnet GRF (1-29). Vi berörde detta i min sista artikel när vi diskuterade CJC 1295 och hur CJC 1295 utan DAC egentligen är en modifierad version av GRF (1-29), lämpligen benämnd MOD GRF (1-29). Den ursprungliga GRF (1-29) är faktiskt roten till HGH-molekylen, och den återstående peptiden som innehåller de första 29 aminosyrorna är faktiskt det som är ansvarig för att stimulera hypofysen. Namnet Sermorelin är namnet på receptbelagda läkemedel och det är enbart anledningen till att det föreskrivs så allmänt av hormonersättningskliniker (HRT).

allmän information om sermorelin (grf 1-29)

Även om vi inte har hört så mycket om Sermorelin i kroppsbyggande cirklar betyder det inte att denna peptid inte används. I själva verket har kliniker mot åldrande och hormonersättning förskrivit det i åratal eftersom det fungerar som en ren GHRH. Problemet för kroppsbyggaren eller idrottsman är att den har en mycket kort halveringstid på cirka tio (10) minuter. Detta är en oattraktiv funktion jämfört med halveringstiden för MOD GRF (1-29) (CJC 1295 utan DAC), som kan nås på cirka 30 minuter. Trots det korta fönstret binder det mycket effektivt till hypofysreceptorerna. Den andra stora nackdelen med dess mycket korta halveringstid är att den snabbt reduceras av blodenzymer inom några minuter. Av denna anledning är en GHRH-peptid med en halveringstid på 30 minuter eller längre önskvärd eftersom den kommer att överleva blodenzymdöd, vilket gör att den kan cirkulera över hela kroppen på jakt efter hormonreceptorer att binda till dem.

effekt av sermorelin (grf 1-29)

Så varför ska kroppsbyggare eller idrottare använda Sermorelin över andra peptider som har längre halveringstid som MOD GRF (1-29) eller CJC 1295 med DAC? För att uttrycka det enkelt kan du enkelt integrera detta i ett flerdoseringsprotokoll tillsammans med dina andra långverkande GHRH och GHRP. Låt oss överväga de kända positiva effekterna av Sermorelin som: ökad muskelmassa, minskat fett, ökad styrka, förbättrad återhämtning, bättre sömn, förstärkning av hjärtat, förbättring av immunsystemet och ökad IGF-1-produktion. Ja, medan förmågan hos Sermorelin att fungera är kort, främjar den fortfarande alla dessa faktorer som nämns ovan. För att inte tala, det har också förmågan att öka proteinsyntesen, främja tillväxten av alla inre organ utom hjärnan och främja och öka leverglukoneogenesen. Trots den låga halveringstiden kommer Sermorelins förmåga att öka IGF-1 i blodomloppet bara att öka metabolismens funktion och tillväxten av nya celler i muskler, ben och organ. Sermorelin pressas kraftigt av HRT-kliniker och kallas ofta den anti-aging peptiden eftersom det är mycket bra att vända några av effekterna av åldrande hos vuxna. Det faktum att läkare föreskriver lagligt denna peptid ytterligare hjälper HRT-kliniker med deras legitimitet och erbjuder också en livskraftig och billigare lösning för att förskriva exogent HGH.

dosering och användning av sermorelin (grf 1-29)

Sermorelin, tillsammans med de andra peptiderna som du kommer att använda, förekommer som ett känsligt lyofiliserat pulver som bör hållas borta från ljuset och på en sval och torr plats. Rekonstitution är med bakteriostatiskt vatten (BC-vatten) eller natriumklorid för injektion. Injektioner kan administreras en timme före träning i en dos av 200 mcg-300 mcg. Normalt tas Sermorelin-injektioner före sänggåendet vid cirka 300 mcg. Naturligtvis, som med alla GHRH, vill du använda denna peptid tillsammans med en GHRP som GHRP-2 eller IPamorelin för maximal frisättning av lager av tillväxthormon. Men idealiskt sett kunde användare fortfarande dra nytta av en GHRH som CJC 1295 med DAC och en GHRP som IPamorelin hela dagen och sedan använda Sermorelin som en dos före sänggåendet. Betrakta inte Sermorelin som en anti-aging peptid. Det kan fortfarande bidra till tillväxten av mager kroppsmassa och öka tillgängligheten av IGF-1 i blodomloppet.

avbrott av sermorelin (grf 1-29)

Medan idrottare och kroppsbyggare inte är galna på Sermorelin på forumet, finns det ingen tvekan om att det har sin plats i samhället som ett anti-aging-medel, och kanske ett annat verktyg för användning i ditt nuvarande peptidprotokoll. Det faktum att det har legitimerats inom HRT-gemenskapen och är tillgängligt via recept innebär också att effekterna som tillskrivs denna peptid har undersökts, studerats och testats väl.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!