KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
Fettförbrännare
  |  Salbutamol
Salbutamol, 2mg/tab (100 tabs), Sterling Knight Pharmaceuticals

Salbutamol

2mg/tab (100 tabs)
Sterling Knight Pharmaceuticals
|
305,00 kr

Antal :   

salbutamol (albuterol)

Salbutamol är en kortverkande B2-adrenerg receptoragonist som används för att lindra bronkospasm under sådana tillstånd som astma och kronisk obstruktiv lungsjukdom. Kroppsbyggare har använt läkemedlet, off label, för fettförlust och för att öka prestandan.

hur det fungerar

Medicinskt är Salbutamol inte en kortikosteroid eller katabol steroid. I själva verket stimulerar det beta-receptorerna, vilket orsakar vasodilatation (ökat blodflöde, pumpar). Dessutom minskar det lagrat fett genom att stimulera nedbrytningen av fettsyror i blodströmmen för användning som bränsle. Ökningen i blodflödet kommer till en kostnad, vilket är ökad hjärtfrekvens. Därför kan Salbutamol vara ett dåligt val för uthållighetsidrottare eller löpare som behöver öka sin maxpuls.

Salbutamol ökar kroppstemperaturen och basal metabolism, och det minskar din aptit. Stimulerande medel tenderar att orsaka aptitundertryckning, så Salbutamol gör detta mycket bra. Eftersom stimulering av beta 2-receptorer kommer att öka energiförbrukningen och frigöra kroppsfett som kan användas som bränsle, kan Salbutamol också betraktas som antikataboliskt. Emellertid kanske stora kroppsbyggare inte bryr sig om detta resultat, eftersom de redan tar anabola steroider, som faktiskt är "anabola". Därför verkar det värdelöst för att ta något "antikataboliskt" som Salbutamol för muskelvinst.

I allmänhet används Salbutamol av kroppsbyggare för fettförlust. Vissa studier visar emellertid att Salbutamol kan bidra till att öka styrkan när den används med ett motståndsträningsregiment. Som nämnts ovan är det tveksamt att en avancerad idrottsman, som rutinmässigt tar anabola steroider, kommer att märka mycket av allt från Salbutamol när det gäller styrkvinst. Normalt kommer kroppsbyggare att använda Salbutamol för att öka fettförlusten som en del av deras komplement / anabola steroidstapel under cykler. Det är ett hjälpmedel till en cykel snarare än ett fristående läkemedel.

Detektionstiden för Salbutamol är kort, endast 24 timmar. Detta beror på läkemedlets korta eliminationshalveringstid. Halveringstiden för Salbutamol är 3,8 till 6 timmar, varför läkemedlet tas i delade doser under dagen.

dos av salbutamol (albuterol)

Salbutamolcykler kan köras på en av två sätt: en två veckor följt av två veckors avprotokoll, eller en ständig användning av Salbutamol utan pauser under inte längre än en 8-veckors period under förutsättning att Ketotifen Fumarate används för beta-syftet -2 receptorreglering minst en gång varannan vecka (eller när fettförlust börjar sakta). Normalt när beta-2-receptornedregleringen har blivit betydande, kommer kroppstemperatur (som normalt stiger över baslinjemätningarna vid användning av Salbutamol) att återgå till baslinjen, vilket indikerar att ämnesomsättningen har avtagit. Salbutamolcykler bör inte köras under totala perioder längre än 3 - 4 månader om användaren deltar i regelbundna pauser (t.ex. 2 veckor på / 2 veckors avprotokoll), eller för perioder om inte längre än 8 - 10 veckor med konstant oavbruten användning.

Generellt sett är det för vuxna 2 puffar var 4-6 timmar, med tabletter 2-4 mg oralt 3-4 gånger per dag. För manliga kroppsbyggare är 4 mg 3 gånger om dagen (totalt 12 mg) i tablettform en måttlig dos för fettförlust. Kvinnor tar ungefär 6 mg per dag delad dos. Det är viktigt att dricka mycket vatten och jag rekommenderar att läkemedlet tas med lätt mat. Om symtom blir ett problem, bör dosen sänkas, och om symtomen är acceptabla, kan idrottaren öka dosen något.

Salbutamol kan vanligtvis staplas och användas med anabola steroider för att förbättra dess fettförlust och anabola effekter, och som sådan kombineras normalt med anabola steroider som normalt skulle användas för att underlätta fettförlust och / eller mager muskelvinst snarare än bulking av föreningar. Dessa skulle vara föreningar såsom Winstrol (Stanozolol), Trenbolone, Masteron (Drostanolone), Anavar (Oxandrolone), Primobolan (Methenolone) och Turinabol (klorhydhydetyltestosteron). Sådana föreningar främjar mager massa utan risk för uppblåsthet eller fettökning från östrogena biverkningar. Salbutamolcykler kan och körs ofta med andra fettförlustföreningar, såsom T3 (Triiodothyronine) och humant tillväxthormon, men bör inte kombineras med andra stimulerande baserade fettförlustföreningar som Clenbuterol eller efedrin. Detta beror på de sammansatta effekterna av dessa stimulanter på kroppen. Negativa kardiovaskulära effekter såväl som överdriven stress på CNS (centrala nervsystemet) kan leda till, och därför bör man kombinera praxis att kombinera stimulerande baserade fettförlustmedel till varje pris.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!