KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
Injicerbara Steroider
Ripped 150, 150mg/ml (10ml vial), Magnus Pharmaceuticals

Ripped 150

150mg/ml (10ml vial)
Magnus Pharmaceuticals
|
708,00 kr

Antal :   

RIPPED-150 - MAGNUS PHARMACEUTICALS

Ripped 150 är en injicerbar anabola steroider som innehåller 50 mg Testosteronpropionat, 50 mg Trenbolonacetat och 50 mg Drostanolonpropionat som motsvarar en total mängd av 150 mg ämne per ML och det finns i en 10 ml injektionsflaska.

Testosteronpropionat är en injicerbar förening med en långsammare frisättningshastighet än icke-förestrad testosteron, men en snabbare frisättningshastighet än alla övriga förestrade testosteroner. Det är den kortaste esterade testosteronsteroiden.

Trenbolone Acetate är de mest mångsidiga anabola steroiderna och används av många prestationsförbättrande idrottare. Det föredras av de flesta prestandaförbättrande idrottare. Det är mycket lättare att upprätthålla höga och stabila blodnivåer.

Drostanolon injiceras i kroppen som en ester. Och sedan klyver enzymer av estern från Masteron-molekylen - vilket tar varierande tid beroende på vilken ester som användes. Denna process orsakar gradvis frisättningshastighet och förlängd halveringstid för steroiden. Drostanolone Propionate har en halveringstid på 2,5 dagar, medan Drostanolone Enanthate har en halveringstid på 10 dagar.

Den rekommenderade dosen Ripped 150 för män är 150-450 mg per dag (6-8 veckor).

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!