KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
SARMs
RAD140, 5mg/tab (100 tabs), Magnus Pharmaceuticals

RAD140 (Testolone)

5mg/tab (100 tabs)
Magnus Pharmaceuticals
|
741,00 kr

Antal :   

rad 140 (testolon)

Den nya SARM RAD 140 erbjuder en oral variant som har en starkare effekt än den mest kraftfulla testosteron, dihydrotestosteron (DHT), som ger alla de anabola fördelarna med detta hormon utan att orsaka typiska biverkningar. Denna SARM är känd för sina mycket mångsidiga och bland annat förebyggande effekter med avseende på flera faktorer. Allt du borde veta om detta ämne är här:

allmän information om rad 140

RAD 140 är en oral SARM (selektiv androgenreceptormodulator) med en extremt stark anabolisk effekt och också förebyggande verkningsmekanismer. Den anabola effekten av RAD 140 anses vara starkare än hos DHT, dvs dihydrotestosteron. Dessutom kan RAD 140 öka den anabola effekten samtidigt som testosteron levereras och samtidigt minska de androgena biverkningarna av testosteron, såsom prostataförstoring, minskning av testiklar, akne, fet hud och svullnad av bröstvävnad.

Den förebyggande effekten av RAD 140 är till exempel minskningen av förekomsten av allmän celldöd i neuroner under cellspänning vilket gör detta SARM också intressant för att förebygga neurodegenerativa sjukdomar.

effekter av rad 140

RAD 140 fungerar i princip på samma sätt som de flesta andra SARM: er. Androgenreceptorerna i kroppen reagerar på samma sätt som om en stor mängd testosteron binder till dem. När det gäller SARM: s som utvecklats för muskelbyggande, inträffar detta emellertid främst endast på androgenreceptorerna i vävnaden i skelettmuskeln. På detta sätt kan de flesta oönskade biverkningar orsakade av ett överskott av testosteron kringgås. RAD 140 verkar mer anaboliskt än testosteron och antas cirka 120 procent. Samtidigt finns det färre androgena biverkningar än vid användning av testosteron. När RAD 140 och testosteron administrerades samtidigt visades det att testosterons anabola effekt ökades måttligt, medan prostata fortfarande var mindre förstorad än väntat i normala fall. Detta indikerar att SARM RAD 140 har minskat biverkningarna av testosteron.

Sammanfattningsvis starkare anabola effekter, med minskade biverkningar. Sammantaget erbjuder RAD 140 användaren en betydligt snabbare uppbyggnad av ny muskelvävnad och också mer styrka, uthållighet och energi.

dosering av rad 140

Eftersom SARM RAD 140 har en halveringstid på upp till 48 timmar är dosen endast en dos på 30 mg dagligen, helst på morgonen. Intagstiden bör vara mellan 6 och 8 veckor.

biverkningar av rad 140

Man bör försiktigt anta att undertrycket av kroppens testosteronproduktion kan vara allvarligare eller kan användas snabbare än till exempel med LGD-4033. För säkerhet bör du dosera direkt under cykeln Tamoxifen och definitivt zink i 150 mg-intervallet. Andra biverkningar av RAD 140 är för närvarande inte kända, men eftersom det är en mycket vävnadsselektiv SARM som nästan uteslutande binder till androgenreceptorerna i vävnaden i skelettmuskeln, kan inga drastiska biverkningar förväntas.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!