KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
Efter Cykelterapi (PCT)
  |  Mesterolone
Provimed, 50mg/tab (20 tabs), Balkan Pharmaceuticals

Provimed

50mg/tab (20 tabs)
Balkan Pharmaceuticals
|
218,00 kr

Antal :   

mesterolon (proviron)

Ämnet mesterolone (Proviron) betraktas vanligtvis som en androgen steroid, delvis också felaktigt som anabole steroider, i princip kan denna artikel emellertid också tilldelas vår serie av ämnet. Eftersom mesterolone (Proviron) i princip är en androgen som används i samband med en androgentherapie, men också är mycket effektiv för dieter när det gäller en tävling. Allt du borde veta om detta ämne är här:

allmän information om mesterolon (proviron)

Mesterolone, bättre känt under varumärket Proviron, är den mest aktiva substansen i kroppsbyggande med de mest felaktiga myterna.

Inom medicin används mesterolon (Proviron) främst i androgenterapi. Speciellt syftar applikationen till att bota libido-problem, impotens och allmänna problem förknippade med androgenbrister. Emellertid stimulerar inte mesterolon (Proviron) kroppens produktion av testosteron utan ersätter bara de saknade androgenerna.

När det gäller de specifika egenskaperna, är mesterolone (Proviron) mycket lik dihydrotestosteron. Mesterolone (Proviron) aromatiserar inte, därför har det inga anabola egenskaper, så det är inte möjligt att bygga muskler genom att använda mesterolone (Proviron).

effekt av mesterolon (proviron) i kroppsbyggande

I bodybuilding finner mesterolone (Proviron) en mängd olika applikationsområden. Till exempel använder många idrottare denna aktiva substans i kombination med den anabola steroiden nandrolondekanoaten för att förhindra främst förlust av libido och impotens.

Ett annat mycket populärt användningsområde av mesterolon (Proviron) är terapiområdet efter cykeln, som avbrott av anabola och androgena steroider för att motverka en sjunkande androgennivå och tillhörande förlust av libido.

En annan intressant användning av mesterolon (Proviron) finns i den så kallade "överbryggningen". Detta är den riktade överbryggningen mellan steroidbehandlingar, utan att förlora stora mängder muskler och bibehålla styrkan.

logiskt sett har effekten av denna androgen, som är känd, också en effekt på fettminskning och på ökningen i styrka, eftersom de androgena komponenterna i anabola steroider, i detta fall av mesterolon (proviron), ökar ämnesomsättningen, har en maskulin effekt och öka muskeltätheten och hårdheten.

Teorin eller användningen av mesterolon (Proviron) som aromatashämmare är emellertid en utbredd och riskabel missuppfattning. Här sägs mesterolon (Proviron) binda till det så kallade aromatasenzymet och inaktivera det så praktiskt taget. Detta för att förhindra en omvandling från testosteron till östrogen. Denna avhandling är dock inte helt korrekt. Mesterolone (Proviron) förtränger testosteron från dess bindning och så nedbryts detta mer intensivt. Således motsvarar mindre testosteron en lägre aromatisering, vilket i sin tur förklarar varför användningen av denna aktiva substans resulterar i mindre vattenabsorption och mindre fettintag.

Dessa faktorer visar tydligt att endast tävlingsidrottare drar nytta av användningen av mesterolon (Proviron). Den kraftiga androgena effekten ger högre muskeltäthet, hårdhet och volym. Vanligtvis används mesterolon (Proviron) de senaste 2-3 veckorna före tävlingen.

dosering av mesterolon (proviron)

För att upprätthålla och öka libido under steroidbehandlingar och för att förbättra muskelhårdheten och densiteten strax före en tävling, används mängder av 25-100 mg per dag i bodybuilding. Från en mängd av 50 mg delas den dagliga dosen upp i 2 doser.

biverkningar av mesterolon (proviron)

En tydlig fördel med mesterolon (Proviron) är att den inte har 17-alfa-alkylering och att varken mag- eller tarmbelastning kan förväntas. En leverbelastning kan också uteslutas.

Emellertid orsakar Mesterolone (Proviron) ett antal androgentypiska biverkningar. Dessa inkluderar håravfall, aggression, extrem libido, akne, maskulinisering hos kvinnor, samt negativa effekter på ögonen.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!