KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
Injicerbara Steroider
Primobol, 100mg/ml (1 amp), Balkan Pharmaceuticals

Primobol

100mg/ml (1 amp)
Balkan Pharmaceuticals
|
96,00 kr

Antal :   

metenolon-enanthat (primobolan)

En steroid med endast små anabola faktorer, men knappast androgena biverkningar är metenolon-enanthatet. Från många ersatt av starkare steroider är det fortfarande det första valet för andra på grund av förhållandet mellan effekter och biverkningar. Allt du behöver veta om detta ämne kan hittas här:

allmän information om metenolon-enanthat

Methenolone enanthate är en anabol steroid och var sedan känd som Primobolan. Enanthatformen av Primobolan Depot var, liksom idag, den injicerbara varianten av den aktiva substansen metenolon. Den aktiva substansen metenolon-enanthat är ett derivat av dihydrotestosteron och har en mycket svag androgen men en mild anabol effekt som kan jämföras med nandrolon och drostanolon, men det har knappast någon androgen effekt.

På grund av förestringen är halveringstiden för metenolonantanat 5 till 6 dagar, vilket motsvarar varaktigheten av steroidtestosteron-enanthatet. Om du har valet mellan oral metenolonacetat och injicerbar metenolon-enanat, är valet mest på metenolon-enanthatet, eftersom det har en betydligt bättre effekt per milligram. Eftersom metenolon administrerat oralt inte är 17-alfaalkylerat och alltså en stor del av den aktiva substansen metenolonacetat redan förstörs av levern under den första passagen, har en veckodos på 200 till 300 mg metenolon-enanat ungefär samma effekt som det dagliga orala intaget av 150 mg acetat.

Metenolon enanthate är en av steroiderna, som nästan är ett slags måste-have i kroppsbyggare av gamla skolor. Detta beror antagligen till stor del på rykten om att metenolon-enanthate var favoritsteroiden hos många Olympia-mästare i kroppsbyggande. Men om den relativt lilla effekten av den aktiva substansen metenolon ses över närmare, är det tveksamt.

effekter av metenolon-enanthat

Tidigare var metenolon-enanthat den steroid som valts för kroppsbyggare under kosten och under tävlingsförberedelserna. Eftersom metenolon-enanthat inte kan omvandlas till östrogen på grund av dess struktur i kroppen finns det inga östrogeninducerade biverkningar såsom gynekomasti och vattenretention i det subkutana området, så att Metenolon kan uppnå ett hårt, definierat utseende. En annan intressant egenskap hos metenolon-enanthat för dietfasen är det faktum att det starkt främjar kvävehållning i kroppen. Detta leder till det faktum att endast en relativt liten mängd muskelvävnad reduceras även i fallet med ett starkt begränsat kaloriintag. På 80- och 90-talet var uppfattningen utbredd att metenolon-enanthat är den enda anabola androgena steroiden som gör det möjligt att bygga muskler under en kaloriereducerad diet. Vidare hade metenolonantanat rykte att starkt främja fettförbränning under kosten. Eftersom många bättre anabola androgena steroider som trenbolon och drostanolon är lättare tillgängliga idag för tävlingsberedning, är metenolon-enanthat långt ifrån att användas i samma grad under tävlingsberedning, som en gång var fallet. Om kroppsbyggare använder metenolonantanat under tävlingsförberedelserna kommer de gärna att kombinera det med steroider som trenbolon, winstrol eller drostanolon.

dosering av metenolon-enanthat

De observerade doserna metenolon-enanthat sträcker sig från 400 till 1000 mg per vecka.

Metenolon-enanthat är endast villkorligt lämpligt för användning under uppbyggnadsfasen på grund av dess relativt milde effekt och höga pris. Emellertid rapporterar steroid-nykomlingar att de kan ha användbara vinster med användning av 200 till 300 mg metenolon-enanatat per vecka, vilket inte åtföljs av stark vattenhållning och kan upprätthållas väl efter avbrott. I metenolonacetat eller enanthat bör du dock inte förvänta dig att ha den karakteristiska plötsliga ökningen i styrka och muskelmassa som är regeln i många så kallade masssteroider, såsom testosteron, dianabol eller anapolon. Ökningarna i styrka och massa kommer långsamt vid metenolon-enanthat, men också kontinuerligt och jämnt över en längre tid. Av denna anledning varierar intagetiden av metenolon-enanat i praktiken ofta från 12 till 24 veckor.

biverkningar av metenolon-enanthat

Lyckligtvis är metenolon-enanthat bland steroiderna med minst potential för biverkningar. Eftersom den aktiva substansen metenolon varken omvandlas till östrogen eller 17-alfa-alkylerad, orsakar detta varken östrogeninducerade biverkningar eller ett negativt inflytande på levern. Eftersom metenolon-enantat är ett dihydrotestosteronderivat, kan androgenrelaterade biverkningar såsom håravfall, ökad kroppshårighet eller fet hud uppstå. Tidigare trodde man att metenolon-enanatat hade liten effekt på kroppens produktion av testosteron, men detta var en ytterligare myt. Av denna anledning avbryts metenolon-enantat också som alla andra anabola androgena steroider.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!