KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
Fettförbrännare
  |  Phentermine
Phentermine 37.5mg 30tabs, 37.5mg/tab (30 tabs), Magnus Pharmaceuticals

Phentermine 37.5mg 30tabs

37.5mg/tab (30 tabs)
Magnus Pharmaceuticals
|
599,00 kr

Antal :   

phentermine (adipex)

Phentermine är ett läkemedel som ofta används för viktminskning och det fungerar genom att göra två huvudsakliga saker i kroppen:

 1. Öka din basala metabolism (AKA ökar din ämnesomsättning)
 2. Minskar din aptit (AKA du äter mindre!) All ytterligare information om phentermine hittar du här:

Detta läkemedel verkar genom att stimulera neurotransmittorer i hjärnan och dessa är kemikalierna i hjärnan och nervsystemet som ansvarar för kommunikationen mellan dem. Phentermine-piller fungerar genom att avbryta signalerna mellan hjärnan och nervsystemet och därmed få hjärnan att tro att kroppen inte är hungrig. Eftersom leptinnivån i kroppen påverkas av p-piller, undertrycks aptiten. Så här fungerar phentermine för att utlösa viktminskning.

effekter av phentermine (adipex)

Phentermine är en sympatomimetisk stimulantia från amfetaminfamiljen. Liksom andra amfetaminderivat kategoriseras det som ett anorektiskt medel (aptitundertryckande) medel. Fentermin föreskrivs vanligtvis som ett viktminskningshjälpmedel för feta patienter. Det används vanligtvis under korta perioder (mindre än 12 veckor), och som ett tillägg för att stödja en pågående träning och bantning. Huvudfokus är att bromsa önskan att äta och därmed minska det totala kaloriintaget. Även om data tycks variera från försök till försök, stöder mycket av det åtminstone en blygsam ytterligare mängd fettmassa med användning av fenterminhydroklorid. Idrottare och kroppsbyggare använder fenterminhydroklorid för samma ändamål, vanligtvis när viktminskning krävs för fysisk ombyggnad eller tävling.

dosering av fentermin (adipex)

För optimal effektivitet ska phenterminhydroklorid inte tas med mat. Den vanliga dosen för vuxen är en kapsel eller tablett (37,5 mg) dagligen, administreras före eller 1-2 timmar efter frukosten. För vissa patienter kan en hälften av en tablett (18,75 mg) dagligen vara tillräcklig, medan det i andra fall kan vara tillrådligt att ge en hälften av en tablett (18,75 mg) två gånger dagligen. När den tas mer än en gång per dag, ska den andra dosen aldrig tas inom 4-6 timmars sömn. Läkemedlet används vanligtvis i 3-4 veckor åt gången, med längre behandlingstider sällan överstiger 12 veckor. Kroppsbyggare och idrottare använder vanligtvis den föreskrivna mängden läkemedel på liknande kortvariga sätt på grund av den höga sannolikheten för biverkningar eftersom dosen eskalerar utöver det normala terapeutiska intervallet.

biverkningar av phentermine (adipex)

Du bör inte ta phentermine om du är allergisk mot phentermine eller om du har:

 • en historia av hjärtsjukdomar (kranskärlssjukdom, hjärtrytmproblem, kongestiv hjärtsvikt, stroke)
 • en historia av lunghypertoni
 • svårt eller okontrollerat högt blodtryck
 • överaktiv sköldkörtel
 • glaukom
 • om du är gravid eller ammar
 • om du är i upprörd tillstånd
 • om du har haft drog- eller alkoholmissbruk
 • om du är allergisk mot andra dietpiller, amfetaminer, stimulerande medel eller förkylningsmedicin

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!