KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
Orala Steroider
  |  Oxymetholone
Oxymethol, 50mg/tab (100 tabs), Phoenix Remedies

Oxymethol

50mg/tab (100 tabs)
Phoenix Remedies
|
1 089,00 kr

Antal :   

oximetolon (anadrol)

Extrema och snabba massvinst å ena sidan, utbredda biverkningar å andra sidan. Ofta ses som ett tvåkantigt svärd och fortfarande mycket ofta används: Det handlar om den anabola steroiden Anadrol. Du kan hitta allt om denna steroid här:

allmän information om oximetolon (anadrol)

Den anabola androgena steroiden Anadrol, som innehåller den aktiva substansen oxymetolon, introducerades officiellt för första gången 1960. Anadrol har faktiskt använts för behandling av anemi, eftersom den aktiva substansen oxymetolon har förmågan att öka antalet av röda blodkroppar. 1993 reducerades produktionen och delvis stoppades sedan nyare läkemedel såsom den kända EPO visat sig vara mer effektiva och kompatibla vid behandling av anemi och därmed fanns det inte längre ett användbart användningsområde för den aktiva substansen oximetolon. 1998 producerades dock Anadrol igen som standard, eftersom det visade sig vara ett mycket effektivt sätt att öka kroppsvikt i sjukdomar som AIDS som var förknippade med en allvarlig viktminskning.

effekter av oximetolon (anadrol)

Bland kroppsbyggare är den anabola androgena steroiden Anadrol den mest populära orala steroiden för massuppbyggnad tillsammans med Dianabol på grund av dess starka massa och kraftuppbyggande effekt. En viktökning på 10 till 15 kilo inom 6 veckor med endast en till två tabletter dagligen Anadrol är regel snarare än undantaget i steroiderna. Anadrol är också särskilt populärt bland kraftidrottare, eftersom styrkan ökar under de första veckorna av användning praktiskt taget varje dag. Många användare anser till och med att den anabola steroiden Anadrol är den starkaste orala steroiden alls. Men detta intryck beror troligen på den höga dosen på 50 mg oxymetolon per tablett Anadrol eftersom Dianabol enligt många användare borde ha en betydligt starkare effekt per milligram.

Tekniskt sett är den anabola androgena steroiden Anadrol en steroid härledd från dihydrotestosteron (DHT), som har förlängts med en 2-hydroximetylengrupp och 17-alfa-alkylerad. Även om oximetolon är ett dihydrotestosteronderivat, skiljer sig Anadrol i sina egenskaper från alla andra DHT-derivat. Medan alla andra dihydrotestosteron-härledda anabola androgena steroider, inklusive bland annat Winstrol (stanozolol), Primobolan (metenolon), Masteron (drostanolonpropionat) och oxandrolon, används vanligtvis under definitionsfasen, eftersom de bidrar till hårt och torrt utseende, är det huvudsakliga appliceringsområdet för oxymetolon inom området för bulking. Ett hårt, definierat utseende kan inte vara fallet med användningen av Anadrol. Snarare är det känt att den uppbyggda muskelmassan åtföljs av starkt uttalad vattenlagring, vilket är mycket starkare än vattenlagring vid användning av andra anabola androgena steroider, inklusive Dianabol och testosteron. Denna uttalade vattenlagring försvinner mycket snabbt efter avbrytande av Anadrol, som också ansvarar för en stor del av de observerade drastiska massförlusterna efter det att intaget av oxymetolon avslutats. Det faktum att oximetolon är ett dihydrotestosteronderivat visas emellertid i den Anadrol-främjande effekten av den ärftliga håravfallet.

dosering av oximetolon (anadrol)

Anadrol administreras i praktiken av de flesta användare i intervallet 50 - 150 mg per dag. Även om steroid-nykomlingar ofta använder oxymetolon som den enda aktiva substansen, använder erfarna kroppsbyggare oxymetolon som en så kallad kickstart för en långvarig steroidkur eller samtidigt med en injicerad bassteroid som testosteron eller deca durabolin (nandrolondekanoat).

biverkningar av oximetolon (anadrol)

Eftersom den aktiva substansen oxymetolon är en 17-alfa-alkylerad steroid, har Anadrol en inte att försummas potential för en ytterligare leverbörda. Den särskilt starka leverbördan som tillskrivs Anadrol borde emellertid i praktiken bero på de höga doserna per tablett och mindre på en speciell toxicitet av den aktiva substansen oxymetolon. Även om oximetolon inte kan omvandlas till östrogen på grund av dess struktur i kroppen, rapporterar många användare när de tillämpar Anadrol om biverkningar som gynekomasti och stark vattenretention, vilket normalt skulle vara förknippat med östrogen. Den exakta orsaken till dessa biverkningar av Anadrol är hittills inte känd. Intressant är dock att många användare rapporterar att en aromatashämmare som Arimidex eller en östrogenreceptorblockerare som Nolvadex (Tamoxifen) kan hjälpa. Andra biverkningar av oximetolon inkluderar huvudvärk, ökat blodtryck och generellt obehag.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!