KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
Orala Steroider
  |  Oxandrolone
Oxanabol, 10mg/tab (100 tabs), British Dragon

Oxanabol

10mg/tab (100 tabs)
British Dragon
|
817,00 kr

Antal :   

oxandrolon (anavar)

Populärt på grund av dess mångsidiga sätt att agera som en anabola steroider och jämfört med Winstrols mindre negativa effekt, ger oxandrolon ett bra paket av fördelar för idrottare och kroppsbyggare. Du kan ta reda på allt om denna steroid här:

effekter av oxandrolon

Den anabola steroidoxandrolonen marknadsfördes officiellt 1964 under varumärket Anavar. Anavar var utformad för att leverera en steroid som har en extremt låg androgen effekt. Jämfört med testosteron har den aktiva substansen oxandrolon bara cirka en fjärdedel av den androgena effekten, vilket delvis beror på att Anavar är ett derivat av dihydrotestosteron, som inte kan omvandlas till androgen dihydrotestosteron av 5-reduktasenzym. Den androgena effekten av Anavar är så mild att oxandrolon kan användas även hos barn för att främja tillväxt och hos kvinnor för att behandla osteoporos. I själva verket är oxandrolon den enda anabola steroiden som inte har någon negativ inverkan på ungdomarnas längsgående tillväxt. I slutet av åttiotalet drogs Anavar ut från marknaden på grund av försäljningssiffrorna i Amerika och andra länder tills för några år sedan den aktiva substansen oxandrolon i behandlingen av aids erkändes, vilket ledde till produktionen av oxandrolon återupptas åtminstone i Amerika.

Oxandrolon är ett dihydrotestosteronderivat som har gjorts oralt tillgängligt med hjälp av 17-alfaalkylering. Överraskande nog har oxandrolon, trots sin 17-alfakylering, en otroligt låg potential för leverskada. Olika studier som jämför leverbörda för olika 17-alfa-alkylerade steroider, såsom metyltestosteron, fluoxymesteron (halotestin) och metandriol, med oxandroloninducerad leverbörda visade att oxandrolon orsakade den minsta mängden leverbörda av alla undersökta orala anabola androgena steroider. Till exempel var leverbördan på 20 mg Anavar cirka 70 procent mindre än leverbördan orsakad av samma mängd halotestin. Vissa tillverkare skriver i bruksanvisningen att en månaderig applicering av oxandrolon påverkar endast leverfunktionen obetydligt negativ.

Den anabola androgena steroiden Anavar används under tävlingsförberedelserna och dieten, eftersom oxandrolon ger en god ökning i styrka och ger musklerna ett mycket tuffare utseende, vilket bland annat beror på den obefintliga omvandlingen till östrogen. I praktiken observeras doser i intervallet 15 till 25 mg oxandrolon för detta användningsområde, som ofta kombineras med andra icke-aromatiserande anabola androgena steroider såsom Primobolan (metenolon), Winstrol (stanozolol), Halotestin och / eller trenbolon . Eftersom halveringstiden för oxandrolon ligger i intervallet 8 till 12 timmar, tas den av de flesta idrottare bara två gånger om dagen. Särskilt intressant för definitionsfasen är det faktum att vissa studier har visat att oxandrolon kan minska kroppsfettprocenten - i en studie även utan medföljande sportaktiviteter och en dosering på bara 20 mg oxandrolon per dag!

dosering av oxandrolon

Oxandrolon är endast villkorligt lämpligt för massuppbyggnad eftersom intaget inte leder till betydande masstillväxt, vilket är typiskt för så kallade massösteroider (testosteron, dianabol, anapolon). Den muskelmassa som byggs upp med hjälp av oxandrolon är emellertid av hög kvalitet och kan hållas nästan fullständigt efter avbrott. Doser i intervallet 20 - 100 mg är emellertid nödvändiga för muskeluppbyggnaden i oxandrolon.

biverkningar av oxandrolon

På grund av dess struktur kan oxandrolon inte omvandlas till östrogen av aromatasenzym, varför östrogeninducerade biverkningar som vattenretention, ökat blodtryck och gynekomasti inte är ett problem när du tar oxandrolon. Eftersom den anabola androgena steroiden oxandrolon bara har en mycket låg androgen effekt, finns det små androgeninducerade biverkningar när de tas, varför oxandrolon också används av kvinnor som är rädda för "maskuliniteter" som är associerade med andra anabola androgena steroider. Dosen som observeras i praktiken hos kvinnor ligger i intervallet 5 till 25 mg oxandrolon per dag. Sammantaget är oxandrolon en mycket anabola androgen steroid med låg biverkning, som i praktiken har mycket få biverkningar, även i höga doser upp till 80 mg per dag.

På grund av det faktum att oxandrolon endast har en mycket låg androgen effekt å ena sidan och inte konverterar till östrogen å andra sidan, undertrycker det testosteronproduktionen betydligt mindre än andra anabola androgena steroider. Detta beror på det faktum att en negativ feedback på kroppens produktion av testosteron orsakas av en överskott av androgena aktiva substanser eller en ökad östrogennivå. Båda finns inte i måttliga doser av oxandrolon. Vid högre doser av oxandrolon blir emellertid de androgena komponenterna mer aktiva, vilket också leder till ett större undertryckande av testosteronproduktionen.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!