KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
SARMs
Ostarine MK-2866, 10mg/tab (100 tabs), Magnus Pharmaceuticals

Ostarine MK-2866

10mg/tab (100 tabs)
Magnus Pharmaceuticals
|
806,00 kr

Antal :   

ostarine (mk-2866)

Ostarine, även känd som MK-2866, är en av de starkaste och mest kända prohormonerna från SARM-familjen, de selektiva androgenreceptormodulatorerna. Populär för sin anabola och samtidigt fettreducerande effekt, den används i olika sporter. Allt du borde veta om detta ämne kan du hitta här:

allmän information om ostarine (mk-2866)

Ostarine är en SARM! Det passar alla idrottare som inte vill tappa muskelmassa under en diet. En lätt prohormon som främjar muskeluppbyggnad och samtidigt minskar fett. Ostarine, även känd som MK-2866, är den mest potenta och mest anabola SARM, selektiva androgenreceptormodulatorn, som för närvarande finns på marknaden. Det är lämpligt för såväl nybörjare som kvinnor och används också delvis av professionella kroppsbyggare i tävlingsförberedelserna. Ostarine är inte den första SARM-föreningen på marknaden för tillskott av bodybuilding men det är den överlägset mest populära föreningen. Ostarine är en mycket mild prohormon mot andra prohormoner och designersteroider. Många professionella kroppsbyggare använder det mellan cyklerna.

Selektiva androgenreceptormodulatorer, dvs SARM, representerar en ny klass av bindningspartners för androgenreceptorer. De syftar till samma effektivitet som anabola steroider, men utan att orsaka biverkningar och samtidigt vara mer specifika i sina effekter. Deras särdrag ses framför allt i egenskapen att aktivera androgenreceptorerna vävnad-selektivt, vilket således specifikt stimulerar muskelhypertrofi i skelettmuskulatur. SARM kan därför ta platsen för en androgen och därmed utlösa alla positiva effekter på muskelvävnaden som en anabol steroid, till exempel testosteron.

Således är SARM en grupp aktiva substanser med en hög anabolisk potential, eftersom de specifikt syftar till effektiviteten av en anabol steroid men är mycket mer differentierade i sin metod. Den för närvarande mest potenta och därmed mest anabola SARM är Ostarine.

effekter av ostarin (mk-2866)

Ostarine lovar en snabbare muskeluppbyggnad med samtidig fettminskning. En ökning av prestandan under träningen, liksom betydande fördelar i kosten. Snabb återhämtning samt en betydande ökning av libido. Biverkningar är inte att förvänta sig här!

En märkbar effekt av Ostarine uppstår vanligtvis mot slutet av den andra intagsveckan. Utbildningen är mer fokuserad och mycket mer motiverad. Ytterligare träningsenheter kan enkelt kompletteras, eftersom användningen av Ostarine ger en snabb förnyelse av muskulaturen.

Betydande ökningar i styrka under alla övningar är tydligt tydliga. En intensifierad vaskularitet observeras ofta visuellt. En genomsnittlig minskning med 2 till 2,5 kg under botningen är inget undantag, trots att kroppen ser mer massiv ut än innan botningen. En betydande förbättring är också synlig. En ökning av libido, särskilt under de första 3-4 veckorna av intaget observeras tydligt.

effekterna av ostarine (mk-2866) i översikt

  • Muskeluppbyggnad med samtidig fettreduktion
  • Ökad prestanda under träningen
  • Ökning av styrka
  • Betydande fördelar i kosten
  • Snabb återhämtning
  • Ökad libido

biverkningar av ostarine (mk-2866)

I de flesta fall visar Ostarine inga signifikanta biverkningar. Ostarine-användare rapporterar sällan om trötthet under intaget. Vissa användare rapporterar också om humörsvängningar direkt till ökad aggressionspotential. Några rapporter om ett något förhöjd blodtryck.

Många användare av Ostarine är mycket nöjda med kompletteringen. En övervägande betydande förbättring av formen konstaterades under intaget. Samtidigt ökade motivation och styrka i träningen så att förväntningarna fullständigt uppfylldes.

dosering av ostarin (mk-2866)

Rekommendationerna för användning av Ostarine är mycket olika. Beroende på om kvinnor, män eller ambitiösa tävlingsidrottsmän sträcker sig doserna från 10 mg per dag, mest för kvinnor, till 25-30 mg dagligen, mest för män och tävlingsidrottare. Dosen ska tas eventuellt dagligen samtidigt i kombination med en måltid.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!