KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
Injicerbara Steroider
Nandrolone Decanoate, 250mg/ml (10 amp), Swiss Remedies

Nandrolone Decanoate

250mg/ml (10 amp)
Swiss Remedies
|
545,00 kr

Antal :   

nandrolon dekanoat (deca)

Nandrolone-Decanoate, eller Deca är en 19-nor steroid som är baserad på hormonet Nandrolone och har enorm kraft på grund av dess inre egenskaper. De viktigaste resultatförbättrande effekterna av Deca är tillväxten av muskelvävnad, ökning av röda blodkroppar och hemoglobinnivåer. Dessutom hjälper Deca till att förbättra kväveretentionen och detta kan också leda till en ökning av både muskelvävnad och massa. Nandrolone är en mycket potent anabola steroider som omvandlas något till östrogen, men inte har en mycket hög aromatisering som många andra anabola steroider. Deca är en Nandrolon-förening bunden till Deconoate-estern, och därmed är det en gradvis verkande förening som har längre varaktiga effekter. Denna steroid har en halveringstid på cirka 2 veckor, och det är ungefär så länge som en halveringstid kommer att vara för alla andra tillgängliga anabola steroider. Med Deca-Durabolins långa ester kommer det aktiva hormons positiva effekter inte riktigt att komma in förrän cirka 3-4 veckor efter den första administreringen.

När Deca har en så lång ester, är det steroiden med den längsta detekteringstiden efter att ha använts, med en detektionsperiod på upp till 2 år. Om du tävlar i en läkemedelsprovad federation och funderar på att ta anabola oupptäckt, är Deca ditt värsta möjliga val. Håll dig borta från detta läkemedel om du utsätts för detektionstester för anabola steroider.

fördelarna med att använda deca

Decas viktigaste fördelar är storlek och styrka. Därför används den övervägande i en lyftfas "bulking" -fas och under en lång träningscykel tillsammans med testosteron. En annan mycket betydande fördel är att tillsammans med ökningen av antalet röda blodkroppar, Deca också främjar ökningen av kollagensyntes. För kraftlyftare är detta gudlikt - Deca hjälper till att leda smärtlindring, tillsammans med smärtlindring i senor och ligament. Nästan varje elitstyrka som är förbättrad har försökt Deca vid någon tidpunkt, och det är främst till förmån för att hantera ledvärk medan han hamras genom en hård träningscykel.

I många fall kommer denna steroid att administreras under början av en meet prep-cykel och denna strategi används för att växa muskelvävnad och utveckla maximal styrka under meet prep. En fast dos för Deca ligger inom intervallet 300-600 mg varje vecka, vilket är tillräckligt för de flesta användare att märka ökad kroppsvikt och mager kroppsvikt. Återigen är de viktigaste mekanismerna bakom dessa vinster Decas potential att behålla kväve och att bygga muskelvävnad. Därför kommer de som använder Deca att hålla fast vid en större Ouantity av kväve än när de är utanför cykeln. Att vara i detta positiva kväveläge är en enorm katalysator för tillväxt, och det är därför Deca förblir en favorit bland styrlyftare. Denna muskelbyggnadsprocess kan vara lite långsammare jämfört med starkare föreningar (som Decas onda broder Tren), men det kan i slutändan leda till enorm styrka och muskelvinster, tillsammans med en ökning av kollagenproduktionen.

biverkningar av deca

Liksom många steroider på marknaden kommer Deca med en hel mängd biverkningar. Den mest oroande biverkningen som följer med Deca är att den undertrycker testosteronnivåerna och som många anabola steroider kommer att stoppa den naturliga skapelsen av testosteron i testiklarna. Deca kan undertrycka testosteronnivåerna och stora doser kan leda till en minskning av spermaproduktionen genom blockering av hypofysfollikelstimulerande hormon.

Stora doser under en längre tidsperiod kan också leda till en minskning av sædutlösningsvolymen, en förstorad prostata, problem med passerande vatten, priapism och sexuell spänning.

Deca kan orsaka problem med elektrolytbalans, kväveretention och kalciumbalans. Det har rapporterats att kvarhållning av kväve, natrium och kalium också har inträffat när man tar Deca och det är denna process som lägger ytterligare stress på njurarna.

Det har också en negativ inverkan på glukostolerans och det kan ha en negativ inverkan på muskelväxtens effektivitet och kan leda till typ II-diabetes.

Långvarig användning av Deca kan leda till livshotande leversjukdomar, såsom lever-neoplasmer och hepatocellulära avvikelser.

Även vid låga doser finns det en hög risk för hepatit, gulsot, onormal leverfunktion och levertumörer. Detta kan leda till livshotande förhållanden, eftersom långvarig användning kan vara tyst och sedan kan det komma dig med en lugg via utvecklingen av magblödningar.

Deca kan fortfarande öka östrogennivåerna, trots att det inte är ett mycket östrogent hormon. Eftersom det är en 19-nor steroid, kan Deca öka prolaktin. Prolactin är ökänt för negativt påverkande av libido och sund erektionsfunktion. Tillsammans med att ha Cabergoline till hands för att bekämpa prolaktinproduktion, måste du alltid köra en tillräcklig mängd testosteron tillsammans med Deca. Deca är känt för att vara extremt undertryckande för naturlig testosteronproduktion och att köra den utan testosteron är ett recept för långvarig avstängning.

Om du inte är villig att riskera en mycket tuff väg mot återställning av testproduktionen, kör inte Deca i samband med Tren. Att ta två 19-nor-föreningar i samma cykel förstärker undertryckandet av naturlig testosteronproduktion, tillsammans med ökande prolaktinnivåer. De flesta användare kommer inte att kunna köra Deca tillsammans med Tren utan att hantera problem relaterade till biverkningar. Jag känner personligen bara till två styrlyftare som har kunnat ta Deca och Tren tillsammans utan prolaktinrelaterade problem, och det beror enbart på att ha lycklig genetik. Återigen, om du inte är redo att rulla tärningarna, använd inte Deca och Tren tillsammans.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!