KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
Injicerbara Steroider
Nandro-Phenyl, 100mg/ml (10 amp), Sterling Knight Pharmaceuticals

Nandro-Phenyl

100mg/ml (10 amp)
Sterling Knight Pharmaceuticals
|
610,00 kr

Antal :   

nandrolonfenylpropionat (npp)

Nandrolone är känt för att vara en av de mest effektiva steroiderna när det gäller att bygga muskelmassa så mycket och snabbt som möjligt. Speciellt det populära Nandrolon-dekanoatet anses vara extremt effektivt här. Den enda nackdelen med denna steroid är tiden tills effekten uppstår, och för det andra tiden tills ämnet avlägsnas helt från kroppen efter avslutande och först då orsakar inga biverkningar. Här kan det ständigt populära nandrolonfenylpropionatet ha tydliga fördelar och dessutom utesluta ett stort antal biverkningar som är vanliga för den så kallade "deca". Allt du borde veta om detta ämne är här:

allmän information om nandrolonfenylpropionat

Den aktiva substansen nandrolonfenylpropionat är en snabbverkande och i synnerhet kortverkande nandrolon. I likhet med det kända testosteronpropionatet ökar nivån på den aktiva ingrediensen strax efter injektionen för att sedan återgå till det initiala värdet inom 2 dagar. I praktiken betyder detta oftare infektioner. Eftersom nandrolonfenylpropionat har en något längre halveringstid än testosteronpropionat är i detta fall till och med en injektion var tredje dag tillräcklig. Icke desto mindre injiceras vanligtvis nandrolonfenylpropionat varannan dag eftersom endast 25-50 ml aktiv ingrediens finns per milliliter. Om till exempel 3 ml injiceras kan intervallet vara 3 dagar, annars ska det injiceras dagligen tills varannan dag.

effekt av nandrolonfenylpropionat

Medan de frekventa injektionerna av nandrolonfenylpropionat utgör en nackdel, ger denna anabola steroid idrottaren å andra sidan tydliga fördelar jämfört med depåerna av nandrolon. Eftersom nandrolonfenylpropionat sönderdelas relativt snabbt i blodomloppet kan större mängder aktiv substans inte fastställas alls. Detta minskar i hög grad risken för ökad vattenlagring och aromatisering. Nandrolonfenylpropionat används därför ofta för uppbyggnad av en solid och kvalitetsmuskulatur. Idrottare som vill undvika en ökning av fettuppbyggnaden och vattenansamlingen använder också huvudsakligen nandrolonfenylpropionat. Även risken för gynekomasti reduceras avsevärt genom användning av nandrolonfenylpropionat jämfört med till exempel nandrolondekanoat.

Kroppsbyggare använder vanligtvis 50-100 mg nandrolonfenylpropionat dagligen och kombinerar vanligtvis anabola steroider som testosteron och trenbolon. Detta ger betydligt bättre resultat. Dessutom har det visat sig att användningen av nandrolonfenylpropionat är särskilt lämplig när 2,5 till 3 g protein per kg kroppsvikt tillförs dagligen.

dosering av nandrolonfenylpropionat

Nybörjardos nandrolonfenylpropionat vanligtvis med 50-100 mg varannan dag och kan därmed registrera drastiska framgångar inom muskelbyggande och kvalitet. Användningsperioden för denna steroid är i allmänhet 12 veckor, men kan förlängas till 16 veckor. Här bör definitivt vara en kombination med en testosteron för att undvika begränsningar av libido och styrka.

Avancerade idrottare använder vanligtvis 50-100 mg dagligen. För en solid muskeluppbyggnad under en längre period rekommenderas doser av 150 mg var tredje dag.

biverkningar av nandrolonfenylpropionat

Nandrolonfenylpropionat orsakar betydligt färre androgenrelaterade biverkningar som akne, ökad aggression och främjar ärftlig håravfall, som testosteron och många andra anabola androgena steroider. Nandrolonfenylpropionat omvandlas till östrogen i kroppen, precis som testosteron, av aromatasenzym, men konverteringsgraden är endast 20% av den hastighet som observeras i testosteron. Av denna anledning orsakar nandrolonfenylpropionat signifikant mindre östrogenrelaterade biverkningar såsom vattenretention eller gynekomasti som testosteron.

Tyvärr fungerar nandrolonfenylpropionat, liksom alla nandrolonvarianter, som progestin, vilket innebär att det direkt stimulerar kroppens progesteronreceptorer. Detta leder å ena sidan till progesteronrelaterade biverkningar som vattenretention och gynekomasti, som är mycket lik de biverkningar som orsakas av östrogen, och å andra sidan till ett starkt undertryckande av kroppens testosteronfrisättning. Faktum är att en injektion av 100 mg nandrolonfenylpropionat redan är tillräcklig för att undertrycka kroppens testosteronfrisättning fullständigt. Fördelen ligger dock i det faktum att detta undertryck bara varar under en kort tid.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!