KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
Injicerbara Steroider
Mix Products Injection, 250mg/ml (10ml vial), Genesis

Mix Products Injection

250mg/ml (10ml vial)
Genesis
|
610,00 kr

Antal :   

blandning av produkter injektion - GENESIS

En unik blandning av Trenbolone Acetate, Nandrolone Decanoate och Testosteron Compound:

  • Trenbolone Acetate 40 mg:

    Trenbolonacetat är en av de mest kraftfulla och anses vara effektiva anabola föreningar som finns idag, och resulterar vanligtvis i höga kvaliteter av mager vävnad. Det är väl lämpat för snabb uppbyggnad av styrka och muskelmassa, vilket vanligtvis ger användaren exceptionella resultat under en relativt kort tidsperiod. Den anabola effekten av detta läkemedel jämförs ofta med populära medel som testosteron, med en skillnad: trenbolon konverteras inte till östrogen. Det finns ingen märkbar vattenhållning, så musklerna som uppnås när du använder trenbolon kommer att vara mycket hårda och definierade (förutsatt att fettnivåerna är tillräckligt låga).

  • Nandrolone Decanoate 90 mg:

    Nandrolone Decanoate är en av de mest använda anabola föreningarna. Dess popularitet beror på det enkla faktumet att det uppvisar många mycket gynnsamma egenskaper. Strukturellt sett liknar Nandrolone mycket testosteron, även om det saknar en kolatom på det 19: e stället (därmed dess andra namn 19-nortestosteron). Den resulterande strukturen är ett hormon som uppvisar mindre androgena egenskaper än testosteron.

  • Testosterone Compound 120 mg:

    Testosteronförening är en oljebaserad injicerbar innehållande fyra olika testosteronestrar: testosteronpropionat (30 mg); testosteronfenylpropionat (60 mg); testosteronisokaproat (60 mg); och testosterondekanoat (100 mg). Det är en intelligent "konstruerad" blandning designad för att ge en snabb men ändå utsläpp av testosteron. Propionat- och fenylpropionatestrarna i denna produkt utnyttjas snabbt och släpps i cirkulation under de första fyra dagarna. De återstående estrarna är mycket långsammare att frigöra och förblir aktiva i kroppen i ungefär två respektive tre veckor.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!