KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
Orala Steroider
Methyl-Testogen, 25mg/tab (100 tabs), Calvin Scott

Methyl-Testogen

25mg/tab (100 tabs)
Calvin Scott
|
414,00 kr

Antal :   

metyltestosteron

Metyltestosteron är en av de äldsta kända och mest populära steroiderna. Även om det är internationellt kontroversiellt om det är en prohormon eller en oral anabole steroid, eftersom den bara är kvas i kroppen omvandlad till en steroid på grund av sammansättningen. Ändå är det ett extremt potent botemedel för olika ändamål. Allt du behöver veta om detta är här:

allmän information om metyltestosteron

Metyltestosteron är en av de äldsta orala anabola steroiderna alls. Efter cirka 1930 kunde kroppens testosteron struktureras, ett av nästa steg var att göra den aktiva substansen testosteron tillgänglig oralt. Eftersom rent testosteron nästan fullständigt förstörs vid oral administrering under den så kallade första passeringen av levern, har vissa modifieringar varit nödvändiga för oral tillgänglighet för testosteronmolekylen. Således uppstod metyltestosteron. Eftersom metyltestosteron är en mycket gammal aktiv substans med många biverkningar är det desto mer överraskande att det har varit så populärt både officiellt och inofficiellt.

effekterna av metyltestosteron

Metyltestosteron är populärt på grund av en viss egenskap hos många kraftidrottare och kroppsbyggare. Metyltestosteron ökar signifikant både styrka och aggression på kort sikt efter administrering. Av denna anledning tas metyltestosteron ofta före en särskilt intensiv träningsenhet eller en tävling.

dosering av metyltestosteron

Typiska observerade doser ligger i intervallet 25 till 50 mg metyltestosteron cirka 60 minuter före det önskade effekten börjar. Den sublinguala användningen av metyltestosteron är också populär, eftersom detta påskyndar upptag av den aktiva substansen. De som tar metyltestosteron trots alla motstridiga skäl för muskeluppbyggnaden använder i praktiken mest doser i intervallet 50 - 100 mg metyltestosteron per dag.

biverkningar av metyltestosteron

Även om metyltestosteron inte kan lika effektivt omvandlas till östrogen av aromatas-enzymet som testosteron, har metyltestosteron starka uttalade östrogenrelaterade biverkningar, som manifesteras av starkt vattenretention, ökat blodtryck och en ökad risk för gynekomasti. Detta beror på att metyltestosteron omvandlas av aromataszymet till 17-metylestradiol, som, liksom metyltestosteron, bara kan brytas dåligt av levern och därför är betydligt längre aktiv i kroppen än östrogen. Förutom de östrogeninducerade biverkningarna har metyltestosteron också uttalade androgena biverkningar som manifesteras bland annat i fet hud, akne, ökat kroppshår, håravfall och ökad risk för prostataförstoring. Även här spelar 17-alfakyleringen en förstärkande roll. Reduktasenzymet omvandlar metyltestosteron till 17-alfa-metyldihydro-testosteron istället för dihydrotestosteron, som, liksom 17-metylestradiol, bara kan brytas dåligt av levern.

Strukturellt sett är den anabola androgena steroiden metyltestosteron en testosteronmolekyl som har gjorts tillgänglig oralt genom att fästa en metylgrupp i position 17. På grund av denna 17-alfa-alkylering är metyltestosteron, liksom alla andra 17-alfa-alkylerade steroider, potentiellt lever- skadlig, varför användningen i de flesta fall begränsas till högst 6 till 8 veckor. Metyltestosteron är mediokra androgena och anabola, med den androgena effekten svagare än testosteron.

Eftersom den anabola androgena steroidmetyltestosteron, som redan beskrivits, har en mycket stark potential för biverkningar och, på grund av dess korta halveringstid och endast måttliga anabola effekter, bör tas flera gånger dagligen i relativt stora mängder, representerar den inte särskilt bra val av risk / nytta-förhållande. Den muskelmassa som är uppbyggd med metyltestosteron påverkas starkt av vattenretention och förloras i stor utsträckning efter dikontinering, eftersom å ena sidan utsöndras det lagrade vattnet och å andra sidan kroppstestosteronproduktionen med metyltestosteron är mycket effektivt tryckas. Naturligtvis kan man motverka biverkningarna med ett antiöstrogen såsom tamoxifen eller bättre med en aromatashämmare som Arimidex, Aromasin eller Femara i kombination med en reduktasinhibitor såsom finasterid. Det faktum att kostnaderna för dessa samtidiga produkter, som endast bekämpar biverkningarna, skulle överstiga kostnaden för den verkliga aktiva substansen metyltestosteron, och att färre biverkningar och effektivare anabola androgena steroider kan erhållas för mindre pengar, gör hela användningen är mycket oattraktiv.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!