KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
Orala Steroider
Methyl Drostanolone, 10mg/tab (100 tabs), Magnus Pharmaceuticals

Methyl Drostanolone

10mg/tab (100 tabs)
Magnus Pharmaceuticals
|
763,00 kr

Antal :   

metyldrostanolon (superdrol)

Förutom injicerbara steroider, såsom exempelvis drostanolon-enanthat eller propionat, finns det också en oral steroid som är jämförbar med drostanolon i effekterna och som kan uppnå extremt goda resultat, särskilt i kosten och för konkurrensförberedelserna. Orala steroider anses ofta vara mycket skadliga på grund av deras 17-alfakylering, vilket kan påverka levern och njurarna negativt. Dessutom fruktas det starka aromataset av orala steroider, vilket överraskande försvinner i Superdrol (metyldrostanolon). Allt du borde veta om detta ämne är här:

allmän information om metyldrostanolon

Metyldrostanolone utvecklades först av företaget Syntex 1959, men det beviljades aldrig marknadsföringstillstånd som läkemedel. 2005 såldes Superdrol (metyldrostanolone) för första gången i USA som ett pro anabolt kosttillskott under namnet Superdrol. Det är emellertid känt att Superdrol (metyldrostanolon) är en anabol och androgen steroid.

Strukturellt sett är Superdrol (metyldrostanolon) mycket lik den kända anabola steroiden drostanolon. Detta bekräftades också av Food and Drug Administration i USA 2006, varigenom produktion och distribution av Superdrol (metyldrostanolone) var förbjudet.

Som namnet antyder är Superdrol (metyldrostanolon) ett drostanolonderivat bundet till en c17-metylengrupp. Detta gör den anabola steroiden oralt tillgänglig, i motsats till konventionell injicerbar drostanolon, vilket gör den mycket effektiv även vid låga doser, vilket bland annat förknippas med den extremt höga biotillgängligheten. Superdrol (metyldrostanolon) är fyra gånger så anabola som metyltestosteron och har bara 20% av de androgena biverkningarna av metyltestosteron, vilket resulterar i betydligt färre biverkningar jämfört med denna anabola steroid. En annan extrem fördel med Superdrol (metyldrostanolon) är att den inte omvandlas till östrogen jämfört med de flesta andra anabola steroider.

effekt av metyldrostanolon

I princip kan effekten av Superdrol (metyldrostanolon) jämföras med effekten av klassisk drostanolon. Superdrol (metyldrostanolon) kan inte omvandlas till östrogen som redan nämnts, vilket i praktiken innebär att användaren inte behöver oroa sig för östrogeninducerade biverkningar som vattenretention eller gynekomasti. Men de intressanta aspekterna av Superdrol (metyldrostanolon) med avseende på östrogen börjar faktiskt bara på denna punkt. Om du tittar på den ursprungliga medicinska användningen av drostanolon, kommer du att upptäcka att drostanolon inte har använts för att bygga kroppsvävnad utan som ett läkemedel för behandling av vissa typer av bröstcancer hos kvinnor. Detta användningsområde av Superdrol (metyldrostanolon) är baserat på den aktiva substansen drostanolons förmåga att minska aromatiseringen (omvandling till östrogen) av kroppsligt testosteron - och naturligtvis också av exogent tillförda aromatiska anabola androgena steroider - genom en hämning av aromatas-enzymet. Det antas också att Superdrol (metyldrostanolon) dessutom interagerar med östrogen genom att blockera östrogenreceptorerna och därmed minska effekten av redan befintligt östrogen. Detta betyder för användaren att de östrogeninducerade biverkningarna av andra anabola androgena steroider kan reduceras med hjälp av Superdrol (metyldrostanolon) och att användningen av en ytterligare aromatasinhibitor såsom Arimidex eller en östrogenreceptorblockerare såsom tamoxifen (Nolvadex) ) kan utelämnas.

Dessutom främjar användningen av Superdrol (metyldrostanolon) lipolys (frisättning av fett från fettcellerna) och ökar antalet androgenreceptorer i fettvävnad, vilket främjar fettminskning. Dessutom ökar androgena komponenter i Superdrol (metyldrostanolon) aggression, vilket kan ha en positiv effekt på träningsintensiteten, särskilt i samband med en kaloriereducerad diet.

dosering av metyldrostanolon

För nybörjare är en dos på 10 mg dagligen tillräcklig för att få bra resultat. Avancerade idrottare tar två gånger 10 mg dagligen. Denna dos bör emellertid inte överskridas.

En ansökan bör inte överstiga 6 veckors behandling på grund av de mångsidiga och framför allt organskadande biverkningarna.

biverkningar av metyldrostanolon

Förutom alla steroidliknande biverkningar, såsom acceleration av ärftlig håravfall, akne och libidoproblem, leder 17-alfa-alkylering i Superdrol (metyldrostanolon) till en stor belastning på levern och njurarna. Av denna anledning bör applikationen endast utföras under medicinsk övervakning för att förhindra dödliga biverkningar.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!