KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
Orala Steroider
  |  Methandienone
Methandienone, 10mg/tab (100 tabs), Bayer Schering Pharma

Methandienone

10mg/tab (100 tabs)
Bayer Schering Pharma
|
262,00 kr

Antal :   

metandienon (dianabol)

Metandienon, känt för många inom bodybuilding och styrkelyftsamhället som Dianabol eller Dbol, är en av de allra första syntetiska steroiderna. Dianabol var det märkesnamn som används av det schweiziska läkemedelsföretaget Ciba för steroidföreningen Methandrostenolone, och det är fortfarande det namn som erkänns av nuvarande användare trots att Ciba inte längre tillverkar steroiden.

Det introducerades faktiskt redan på 1960-talet för att hjälpa det amerikanska olympiska laget att slå sovjeterna. Genom åren har det visat sig vara effektivt för att snabbt bygga upp massa och styrka. Idag är det inte riktigt godkänt i många kroppsbyggande kretsar på grund av de allvarliga biverkningarna, även om det är en av de mest effektiva anabola som du kan använda för att lyfta fram din styrka för att möta.

dosering av metandienon (dianabol)

Användningen av Dianabol är utbredd inom kroppsbyggande, och det beror på att det verkligen är effektivt för att bygga muskelmassa och styrka till ett relativt lågt pris. Dessutom administreras det oralt, vilket också ger lättnad för många steroidanvändare som redan blandar 2-3 andra föreningar i sina injektioner.

Nybörjare kan omedelbart märka förbättringar efter en månad eller så att de tar 25-30 mg per dag. Det tas också i samband med andra läkemedel så att förbättringar av muskelmassa kan maximeras. Jag personligen doserar Dianabol lite högre, och kör den på minst 50 mg per dag. Under den svåraste träningsveckan för att nå min styrka kommer jag till och med att dosera det upp till 100 mg dagligen under en vecka. Med det sagt är 100 mg dagligen mycket Dianabol och orsakar förhöjd blodtryck och slöhet för praktiskt taget alla användare som har en så hög dos. Jag själv och några andra jag känner har kunnat upprätthålla 100 mg i bara ungefär en vecka, men det fungerar säkert när det gäller att öka din styrka och kunna återhämta sig från utmattande träningspass.

Dianabol används nästan uteslutande av kroppsbyggare som har utrymme att spara för att gå upp i vikt och kan hålla sig inom räckvidden för en viktminskning när vattentäthet sker från läkemedlet. Har du någonsin sett en kraftlyftare på pro-nivå med puffiga snygga kinder och ett rött ansikte? Det är troligtvis från Dianabol-användning (om inte Anadrol, som vi täcker mycket snart). Om du vill träffa och redan är 10-15 pund över din viktklass måste du antingen flytta upp en klass om du vill använda Dianabol eller vara beredd att göra ett mycket allvarligt snitt för att tynga. Det är inte ovanligt för användare att lägga på 8-15 pund medan de kör Dbol - ökningen i vattenvikt är mycket djup.

För första gången rekommenderar jag att du kör Dbol under en varaktighet på 4 veckor i en lättare dos på 20-30 mg. Mät din respons på Dianabol och övervaka biverkningar som du upplever under din första cykel med det. Med tiden kan du så småningom titta på att köra Dbol under 6-8 veckors varaktighet. Jag har personligen gjort det utan några allvarliga hälsokomplikationer på lång sikt. Nyckeln till att köra Dbol under en längre tid är att hålla din diet relativt ren och reglera ditt natriumintag. Natriumförbrukning kommer naturligt att öka ditt blodtryck, och detta förstärks särskilt när du kör Dbol. Det är mycket lättare att tolerera Dbol med en sund dietplan och att hålla ditt natriumintag rimligt.

biverkningar av metandienon (dianabol)

Eftersom Dianabol är en mycket potent anabole steroid, kommer den med sin mängd biverkningar. Andra än den ökning av blodtrycket och vattenretention som tidigare noterats, är den viktigaste biverkningen att notera här att Dbol kan vara giftigt för njurarna. Det är därför den används är begränsad i varaktighet även för dem som väljer att bortse från riskerna. Potentiella hjärtproblem är också en annan viktig fråga. Ytterligare biverkningar som svår akne, överdriven hårväxt och fet hud är också vanliga.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!