KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
Efter Cykelterapi (PCT)
  |  HCG
Magnyl, 1 x 5000 IU, Magnus Pharmaceuticals

Magnyl

1 x 5000 IU
Magnus Pharmaceuticals
|
175,00 kr

Antal :   

hcg (humant korioniskt gonadotropin)

Ett av de mest populära åtgärderna på marknaden är HCG, ofta falskt associerat med HGH eller anabola steroider. Det är oerhört effektivt under ett botemedel, men det är också särskilt intressant vid eftercykelterapi att återuppliva den naturliga testosteronproduktionen och vända testikelatrofi. Allt du behöver veta om HCG är här:

allmän information om hcg (humant korioniskt gonadotropin)

HCG är inte en anabola steroider utan ett proteinhormon som naturligt bildas i moderkakan till exempel gravida kvinnor. HCG bildas omedelbart efter befruktningen av det befruktade ägget i livmoderns foder i moderkakan. Det har luteiniserande egenskaper och liknar luteiniserande hormon (LH) i den främre hypofysen. Under de första 6 - 8 veckorna av graviditeten tillåter den producerade HCG kontinuerlig produktion av östrogener och gestagener i corpus luteum. Senare producerar morkakan själva dessa två hormoner. HCG produceras från urin hos gravida kvinnor eftersom det utsöndras oförändrat från blodet genom kvinnans urin efter att det har passerat genom njurarna. Det kommersiellt tillgängliga HCG säljs som ett torrt ämne och används av både män och kvinnor. Hos kvinnor tillåter det ägglossning, eftersom det påverkar utvecklingen av ägget i det sista steget och därmed stimulerar ägglossningen. Det hjälper också till att producera östrogener i corpus luteum.

effekter av hcg (humant korioniskt gonadotropin)

Det faktum att exogent HCG, som nämnts, har nästan identiska egenskaper som det luteiniserande hormonet som bildades i hypofysen, LH, gör HCG mycket intressant för idrottare.

Hos män stimulerar det luteiniserande hormonet Leydig-cellerna i testiklarna. Detta i sin tur stimulerar testosteronproduktion radikalt. Av denna anledning tar idrottare injicerbar HCG för att öka testosteronproduktionen. HCG tas ofta i samband med anabola och androgena steroider under eller efter en steroidkur. Som nämnts leder intaget av orala och injicerbara steroider till en negativ återkoppling under en viss mängd och varaktighet. En signal skickas till hypotalamiska hypofyssystemet eftersom hypotalamus får en falsk signal via steroiderna. Hypotalamusen i sin tur signalerar hypofysen för att minska eller fullständigt justera produktionen av FSH (follikelstimulerande hormon) och LH. På detta sätt minskar testosteronproduktionen eftersom de testosteronproducerande Leydig-cellerna inte längre stimuleras tillräckligt i testiklarna på grund av minskad LH. Eftersom kroppen normalt tar en viss tid för att få testosteronproduktionen tillbaka på rätt spår, upplever idrottaren en svår fas efter avslutad steroidpreparat, vilket ofta är förknippat med en anmärkningsvärd förlust av styrka och muskelmassa. Användningen av HCG omedelbart efter en steroidbehandling hjälper till att förbättra detta tillstånd, eftersom HCG ökar testosteronproduktionen i testiklarna mycket snabbt och pålitligt. När det gäller testning av testiklarna, dvs krympningen av testiklarna, orsakade av höga doser och mycket långa intagstider, hjälper HCG testiklarna mycket snabbt att återfå sin ursprungliga storlek. Eftersom tillfälliga injektioner av HCG kan förhindra testikelatrofi vid steroidintag, tar många idrottare HCG i två eller tre veckor i mitten av sin steroidbehandling. Det observeras ofta att idag idrottaren gör de bästa framstegen med avseende på förstärkning i styrka och muskelmassa. Anledningen till detta är tydlig. Å ena sidan ökar idrottarens testosteronnivå omedelbart med intaget av HCG, å andra sidan orsakar steroiderna en hög koncentration av anabola ämnen i blodet. Många kroppsbyggare, tunga lyftare och viktlyftare rapporterar om en minskad sexuell drivkraft i slutet av en svår träningscykel, strax före eller efter en tävling, och särskilt mot slutet av en steroidbehandling. Sådana idrottare, som ofta har tagit steroider tidigare, accepterar detta faktum eftersom de vet att det är ett tillfälligt tillstånd. De som använder steroider under hela året och som kan ha psykologiska konsekvenser eller riskera att ett förhållande upphör bör beakta detta bakslag när de tar HCG med jämna mellanrum. I de flesta fall kan en minskad libido och spermier som orsakas av steroider botas med framgång genom behandling med HCG.

De flesta idrottare tar emellertid HCG i slutet av en behandling för att förhindra en total krasch, vilket innebär att uppnå bästa möjliga övergång till en naturlig träning. En förutsättning för detta är att steroidernas dos reduceras långsamt och jämnt innan intaget av HCG. Även om HCG orsakar en snabb och signifikant ökning av den endogena plasmatestosteronnivån är det tyvärr inte det perfekta läkemedlet för att förhindra förlust av styrka och massa i slutet av steroidbehandlingen. Som det ofta observeras upplever idrottsman bara en försenad omjustering. Även om HCG stimulerar endogen produktion av testosteron, hjälper det inte att normalisera hypotalamiska hypofyssystemet. Hypothalamus och hypofysen är fortfarande i motstridiga tillstånd efter långvarig steroidanvändning och kvarstår i det medan HCG används, eftersom det endogena testosteronet som bildas som ett resultat av exogent HCG undertrycker endogen LH-produktion. Efter att ha avbrutit HCG måste idrottaren genomgå en omjusteringsperiod. Detta försenas endast med användning av HCG. Av denna anledning tar erfarna idrottare ofta Clomid och Clenbuterol efter HCG-intag eller börjar omedelbart ytterligare en steroidbehandling. Vissa tar HCG bara för att få bort steroiderna i två eller tre veckor.

Tyvärr anser många kroppsbyggare fortfarande att HCG hjälper dem i tävlingsförberedelserna att vara hårdare eller minska subkutant fett, så konturer och blodkärl blir bättre. HCGs förpackning gör det klart att HCG inte har något känt inflytande på fettmobilisering, aptit eller hungerkänsla eller på fördelningen av kroppsfett. Det är inte bevisat att HCG är effektivt som en samtidig behandling vid behandling av övervikt, det minskar inte heller fett utöver ett begränsat kaloriintag.

dosering av hcg (humant korioniskt gonadotropin)

Idrottare bör injicera 5 000 IE var femte dag. Eftersom testosteronnivån tydligt höjs under flera dagar, vilket förklaras, är det inte nödvändigt att injicera HCG oftare än var femte dag. Den relativa dosen beräknas av idrottaren och bör baseras på varaktigheten av det tidigare steroidintaget och styrkan hos de olika steroidpreparaten. Idrottare som tar steroider längre än tre månader och de som använder övervägande högt androgena steroider som Anadrol, Sustanon Cypionate, Dianabol (D-bol) etc. bör ta en relativt hög dos. Den effektiva dosen för idrottare är vanligtvis 2000 - 5000 IE per injektion och bör injiceras var femte dag, som redan nämnts. HCG ska tas i högst fyra veckor.

Om HCG tas av manliga idrottare under en period av flera veckor i höga doser, finns det möjligheten att testiklarna inte kommer att reagera tillräckligt på ett senare intag av HCG och till fördelningen av den kroppsburna LH. Detta kan leda till en permanent olämplig sexuell körtelfunktion. HCG-cykler bör hållas låga till de tre veckorna vardera, med en paus på minst en månad däremellan. Till exempel kan HCG användas i mitten av en cykel i 2-3 veckor och sedan 2-3 veckor i slutet av cykeln. Det spekuleras i att överdriven användning av HCG permanent kan undertrycka kroppens gonadotropinproduktion. Av denna anledning är korta cykler det bästa valet.

biverkningar av hcg (humant korioniskt gonadotropin)

HCG kan orsaka partiella biverkningar som liknar de hos injicerbart testosteron. Högre testosteronproduktion åtföljs också av en ökad östrogennivå, vilket kan leda till gynekomasti. Detta kan manifestera sig i en tillfällig tillväxt av brösten eller stärka redan befintlig brösttillväxt hos män. Därför kombinerar framsynta idrottare HCG med ett antiöstrogen. Manliga idrottare rapporterar också oftare erektioner och ökad sexuell lust. I höga doser kan det orsaka akne och leda till lagring av mineraler och vatten.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!