KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
Humant Tillväxthormon (HGH)
Magnustropin, 50 IU (5 x 10 IU), Magnus Pharmaceuticals

Magnustropin

50 IU (5 x 10 IU)
Magnus Pharmaceuticals
|
1 634,00 kr

Antal :   

humant tillväxthormon (hgh)

Känd för sina drastiska effekter på fettförbränning, muskelton och ökningen av muskelmassa i allmänhet är tillväxthormoner nu mycket populära inom prestationssporter, kroppsbyggande, fitness och för anti-aging syften trots de intensiva kostnaderna. Allt du borde veta om tillväxthormoner kan du hitta här:

allmän information om tillväxthormoner (hgh, somatropin)

Det humana tillväxthormonet, som också är känt under namnen HGH, STH och somatropin, producerades först i början av 1980-talet för behandling av små barn. Eftersom det initialt inte fanns någon möjlighet att artificiellt producera humant tillväxthormon, erhölls HGH först från hypofysen av lik. Tyvärr, vid tillämpningen av detta tillväxthormon erhållet från lik, har i sällsynta fall överföringen av Jakob Kreutzfeld-sjukdomen, en obotlig, dödlig hjärtsjukdom, inträffat. Detta ledde till utvecklingen av konstgjordt producerat somatropin, som producerades med hjälp av genetiskt modifierade E. coli-bakterier.

Strukturellt sett är humant tillväxthormon ett peptidhormon som består av en sekvens av 191 aminosyror. I kroppen produceras och hälls HGH av hypofysen. Frisättningen av tillväxthormon är som störst under en tid av unga år under tillväxtfasen och minskar ytterligare i vuxen ålder, men hypofysen frisätter tillväxthormoner hela sitt liv.

effekter av tillväxthormoner (hgh, somatropin)

HGH har en hel rad egenskaper som gör det mycket intressant för kroppsbyggare och andra idrottsmän. Först av allt främjar somatropin tillväxten av kroppsvävnad i kroppen, som främst är muskelvävnaden. Denna tillväxtfrämjande av HGH baseras primärt på en ökning av antalet celler i motsvarande vävnad, vilket är baserat på en ökad celldelningsgrad, och i mindre grad också på en celltillväxtstorlek. Dessutom främjar det mänskliga tillväxthormonet upptagandet av aminosyror i cellerna och påskyndar den hastighet med vilken dessa aminosyror syntetiseras i cellerna till proteiner, vilket motsvarar en ökad proteinsynteshastighet och därmed orsakar mycket snabbare muskeltillväxt. Dessa processer triggas faktiskt av IGF-1, som produceras som svar på ökade tillväxthormonnivåer i levern och andra kroppsvävnadstyper. Denna tillväxtfrämjande effekt av somatropin påverkar också ledbrosk, bindväv och andra stabiliserande strukturer i kroppen, vilket minskar mottagligheten för skador och främjar läkning av befintlig skada.

En annan egenskap hos HGH, som uppskattas av kroppsbyggare, är främjandet av minskning av kroppsfett. Somatropin kan minska hastigheten med vilken kroppsceller använder kolhydrater för energiförsörjning, samtidigt som den ökar hastigheten med vilken fett används som energikälla. Dessutom främjar tillväxthormon uppdelning av kroppsfett i fettvävnad. Redan är 0,028 IE somatropin per kilo kroppsvikt per dag tillräckligt för att visa en tydlig effekt med avseende på fettförbränning. Detta skulle vara en daglig dos på 2,8 IE HGH per dag för en 100 kilo kroppsbyggare.

biverkningar av tillväxthormoner (hgh, somatropin)

Som med alla andra läkemedel kan biverkningar också uppstå med somatropin. Dessa är vanligtvis baserade på användning av högre doser och kan inkludera ökad benväxt (främst i området för fötter, panna, händer, käke och armbågar) samt tillväxt av de inre organen som hjärta och njurar. Dessutom är användningen av HGH på grund av dess förmåga att främja insulinresistens förknippad med utvecklingen av diabetes.

dosering av tillväxthormoner (hgh, somatropin)

Eftersom tillväxthormoner är ett mycket dyrt aktivt ämne, använder många kroppsbyggare HGH antingen i låga doser eller under en för kort tid för att känna betydande effekter. Det har visat sig att kontinuerliga, enhetliga vinster genom tillväxthormon framgår först efter en appliceringsperiod på cirka två månader. Doserna som observeras här ligger i intervallet 4 till 6 IE somatropin per dag, medan doser i området 8 till 32 IE HGH och mer är regeln i konkurrensbyggnadsbyggare. Användningsperioden för tillväxthormon som observerats i praktiken börjar på 3 månader och ligger vanligtvis inom 6 månader, även om det också finns kroppsbyggare som använder somatropin under hela året. HGH kan injiceras både subkutant och intramuskulärt, med dagliga eller till och med två gånger dagliga injektioner på grund av den mycket korta halveringstiden för somatropin i kroppen. Idrottsmän använder vanligtvis tillväxthormon i samband med androgenverkande steroider som testosteron för att främja muskeltillväxt genom två olika mekanismer. Utöver detta används sköldkörtelhormoner (Liothyronine / T3) och insulin ofta i samband med somatropin, eftersom HGH minskar kroppens egen frisättning av dessa två hormoner.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!