KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
SARMs
Ligandrol LGD-4033, 10mg/tab (50 tabs), Magnus Pharmaceuticals

Ligandrol LGD-4033

10mg/tab (50 tabs)
Magnus Pharmaceuticals
|
752,00 kr

Antal :   

ligandrol (lgd-4033)

En välkänd och välkänd prohormon från SARMs-familjen är LGD-4033, även känd som Ligandrol. Denna prohormon är särskilt populär på grund av dess förmåga att dramatiskt stödja uppbyggnaden av fettfri muskelmassa, vilket kan vara särskilt användbart i massfasen, men också i kosten. Allt du borde veta om detta ämne är här:

allmän information om lgd-4033 (ligandrol)

LGD-4036 är en annan populär medlem i kategorin SARM, de selektiva androgenreceptormodulatorerna. LGD-4033 är en oral prohormon som inte ska förväxlas med en oral anabole steroid, men fortfarande har många av de populära fördelarna med en anabole steroid. De medicinska fördelarna med LDG-4033 finns främst i USA i kampen mot muskelavfall som orsakas av normala åldringsprocesser eller av sjukdomar som cancer.

Speciellt med den anabola steroidtestosteron har SARM LGD-4033 många likheter. Skillnaden är dock att användaren inte behöver oroa sig för eventuella biverkningar. Testosteron kan å andra sidan orsaka vissa biverkningar. Speciellt orala testosteronvarianter har hög levertoxicitet.

För människor som vill uppleva majoriteten av de positiva effekterna av anabola steroider och på andra sidan vill utelämna biverkningarna, är här.

effekter av lgd-4033 (ligandrol)

SARM LGD-4033 fungerar så att den selektivt binder androgenreceptorerna. Resultaten av den anabola aktiviteten i muskel och ben är tydligt märkbara utan att det påverkar prostatatillväxt negativt, vilket normalt är fallet med anabola steroider. För många kroppsbyggare och idrottare är LGD-4033 särskilt populär under lågsäsongen på grund av dess starka anabola komponent och förmågan att bygga upp fettfri muskelmassa. Samtidigt kan denna SARM minska kroppsfett, vilket är ett betydande plus för LGD-4033 både i massfasen och i kosten. En ökad styrka uppnås också, vilket gör det möjligt för användaren en mer intensiv träning. Om det används för massuppbyggnaden bör man noga ta hänsyn till en kalori- och proteinrik mat. För fettreduktion är en hög proteintillförsel också att överväga.

dosering av lgd-4033 (ligandrol)

I massfasen: 5-10 mg dagligen under 8 veckor.

I kosten: 3-5 mg dagligen också i 8 veckor. I kosten rekommenderas dock kombinationen med GW-501516 och S-4 för att uppnå maximal fettförlust.

biverkningar av lgd-4033 (ligandrol)

Risken för biverkningar vid användning av LGD-4033 är försumbar. I enskilda fall finns det svag akne, tillfällig vattenhållning och lätt hypertoni. Men vad är de hittills kända biverkningarna? Långsiktiga biverkningar kan inte sägas på grund av den "korta" tillgängligheten.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!