KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
Fettförbrännare
  |  Ketotifen
Ketotifen, 1mg/tab (30 tabs), Sopharma

Ketotifen

1mg/tab (30 tabs)
Sopharma
|
131,00 kr

Antal :   

ketotifen

Ämnen som efedrin och clenbuterol är nu mycket populära när det gäller att bränna så mycket kroppsfett som möjligt. Å ena sidan är detta endast möjligt inom ramen för en diet och med en intensiv träningsplan; å andra sidan åtföljs användningen av dessa så kallade beta2-receptorstimulatorer av ett snabbt uttryck av en tolerans för dessa ämnen. Ketotifen är också ett ämne som inte bara stimulerar beta2-receptorer utan också ökar antalet av dessa receptorer och motverkar toleransen. Ketotifen kan också avsevärt förbättra effekten av andra stimulanter. Allt du borde veta om detta ämne är här:

allmän information om ketotifen

Som redan nämnts tillhör den aktiva substansen ketotifen gruppen av antihistaminer eller beta2-receptorer. Inom medicin används detta ämne för att bekämpa astma och allergier. Dessutom sägs ketotifen ha en positiv effekt mot gifter i kroppen och ett extremt positivt inflytande på huden.

effekten av ketotifen

För kroppsbyggare är ketotifen intressant eftersom det ökar antalet beta-receptorer eller beta2-receptorer. Dessa receptorer begränsar särskilt den maximala intagstiden för clenbuterol och efedrin, eftersom dessa receptorer blir allt mer reducerade med ökande användningstid.

En ökning av de ovannämnda receptorerna innebär således att intaget av substanserna efedrin och clenbuterol kan genomföras effektivt mycket längre. Dessutom har det visat sig att kombinationen av till exempel clenbuterol och ketotifen gör det möjligt att reducera doseringen av clenbuterol till en betydligt lägre nivå med samma effekt. Detta innebär parallellt att en normal dos efedrin eller klenbuterol genom kombination med ketotifen ger mycket mer drastiska resultat.

Ketotifen verkar således både i kombination med efedrin och med clenbuterol. Efedrin binder också till specifika beta-receptorer, som sedan frisätts och utvidgas med ketotifen. Detta resulterar i en veckolång intagsperiod utan förlust av effektivitet.

dosering av ketotifen

För de angivna ändamålen, dvs ökningen i antalet beta-receptorer och förbättringen av andra stimulanser såsom efedrin och clenbuterol, tas 3-4 mg ketotifen vanligtvis dagligen. Å ena sidan frigör ketotifen receptorerna i denna dos och å andra sidan ökar antalet receptorer som nämnts, vilket innebär att en habitueringseffekt på efedrin och clenbuterol i princip utesluts. Detta innebär att 30-40 procent mindre efedrin eller clenbuterol kan doseras utan att uppleva en effektivitetsförlust.

Speciellt ECA-stacken kan uppnå en fyrdubblad effekt i kombination med ketotifen utan att orsaka fler biverkningar.

biverkningar av ketotifen

De fruktade biverkningarna av ketotifen är lyckligtvis relativt små. I högre doser kan ketotifen orsaka inre rastlöshet, en torr mun, ökad aptit och därmed också en viktökning. Vid doser på 3-4 mg observerades emellertid inga signifikanta biverkningar.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!