KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
Injicerbara Steroider
Induject 250, 250mg/ml (10 amp), Alpha Pharma

Induject 250

250mg/ml (10 amp)
Alpha Pharma
|
480,00 kr

Antal :   

testosteronblandning (sustanon 250)

Sustanon är en blandning av fyra olika testosteronestrar (Propionate 30 mg, Phenylpropionate 60 mg, Isocaproate 60 mg, Decanoate 100 mg) som reagerar positivt tillsammans. Förberedelserna är mycket gillade i USA eftersom det är snabbverkande och långvarigt. Sustanon har varit allmänt tillgängligt i Europa under många år och är det mest populära testosteronet som används av europeiska idrottare. Sustanon utformades för att användas för medicinskt hormonersättning där mindre frekventa injektioner sågs vara fördelaktiga. Blandningen av testosteroner i Sustanon gör det möjligt att känna igen steroidreceptorerna under längre tid än andra testosteroner. Idrottare upplever snabba och djupa ökningar i muskelstorlek och vikt i en dos av 200-300 mg varje vecka.

Den typiska dosen för Sustanon är 250 mg / vecka eller 500 mg / 10 dagar. Sustanon är aktivt i upp till fyra veckor i kroppen och injektioner kan administreras lika ofta som varannan vecka, även om de flesta användare injicerar mycket oftare.

Detta läkemedel används oftast på en viktökande cykel staplad med en oral anabola som Anavar eller Winstrol, eftersom Sustanon är effektivt vid lägre doser. Med Sustanon rapporterar användare färre biverkningar, dvs mindre aromatisering, mindre vattenhållning, mindre leverstress och mindre störningar i hormonella system. Användare rapporterar den vanliga irritabiliteten och aggressiviteten med Sustanon som med andra testosteroner.

Korrekt PCT krävs efter en Sustanon-cykel precis som det skulle vara efter en cykel med någon av de ovannämnda testosteronerna.

hur man inte cyklar steroider

Nu vet du lite mer om de olika testosteronestrarna, i de kommande kapitlen ser du hur man undviker typiska cykelfel och upptäcker också ett helt nytt sätt att cykla Sustanon baserat på dess komplicerade halveringstid som kommer att blåsa ditt sinne och trycka dina vinster i stratosfären! Den oinformerade kroppsbyggaren köper steroider online, från läkemedelshandlaren på sitt lokala gym eller från någon som han hittar anonymt på Internet. Dessa killar är så angelägna om att bli stora att de köper det som återförsäljarens hand har. De bryr sig inte vad de optimala steroiderna för att stapla och cykla är för deras individuella kroppstyp och deras fysiska mål - de vill bara komma igång på en cykel. Och de ignorerar fullständigt behovet av terapi efter cykeln. Men det blir värre ... Sedan försöker du utforma din cykel och kolla in två platser för vägledning. Först kan du låta din droghandlare planera din cykel för dig ... stort misstag! Eller, ännu värre, du går på internet och läser om hur du cyklar steroider på ett av de många anabola steroider diskussionsforum. Större misstag! Du får råd från killar som du aldrig ens har sett! Du kan låta lite välvänt troll sitta hemma hela dagen i mörkret berätta för dig hur du bygger en steroidcykel bara för att denna förlorare fungerar som en online-forum stud bakom hans tangentbord. Antagande att din återförsäljare inte sålde dig något av tvivelaktig kvalitet eller till och med förfalskade steroider, här är de två typerna av cykler som din återförsäljare och killarna online kommer sannolikt att rekommendera. Jag kallar dem Idiot Steroid Cycle och Jackass Steroid Cycle.

idiot steroidcykel

Idiotens sätt att cykla steroider är baserat på det allmänna samförståndet online att du injicerar en långverkande steroid som testosteron en gång per vecka samma dag i veckan. Sedan tar du en snabbverkande steroid och injicerar den varannan dag. Eventuellt staplar du en oral steroid som tas en gång dagligen. Låter bekant? Tyvärr är idiotens steroidcykel vanligtvis den första cykeln som den "jungfruliga" idrottaren försöker. Vilken skam! Ofta är den allra första cykeln du någonsin försöker vara den som din kropp svarar på mest gynnsam. Och idiotens steroidcykel ger vanligtvis inte bra resultat hos killar med genomsnittlig genetik - som de flesta av oss har. Så för nästa cykel försöker idiot ...

jackass steroidcykel

Jackass steroidcykeln är baserad på den allmänna enigheten om att du bokstavligen bör översvämma kroppen med testosteron i doser som närmar sig ett vansinnigt gram eller två per dag! Naturligtvis kommer alla dina receptorer att vara helt mättade till en början, men din kropp kommer omedelbart att attackera överskottet testosteron, och allt kommer att gå till spillo. Dessutom är det överskottet av anabola steroider som leder till alla fruktansvärda biverkningar som testikelatrofi (mutterkrympning) och gynekomasti (utveckling av bröstvävnad hos män). Andra biverkningar som upplevs vid jackasssteroidcykeln inkluderar ökat kroppsfett, skallighet, prostataförstoring och impotens. Ta exempelvis en titt på denna vanliga cykel av Sustanon 250. Nybörjare använder ofta 10 cc av Sustanon 250 i en fem veckors cykel i en dos av 500 mg per vecka. Efter att de har avslutat 10 bilder av Sustanon tar användaren en månad ledig efter sin sista injektion innan han startar denna cykel igen. Titta nu på följande diagram över hur Sustanon bryts ned i kroppen. Först märker du att det finns toppar och dalar med tillgängliga anabola steroider i ditt system. Problemet här är att målet med varje steroidcykel är att fullständigt mätta dina tillgängliga steroidreceptorplatser och hålla dem vid 100% mättnad (men inte mer än 100% mättnad) under hela cykeln. I diagrammet nedan har du en berg-och dalbana med anabole tillgänglighet där halva tiden har du för mycket i ditt system och den andra halva tiden du inte har tillräckligt. För det andra kommer du att märka att du fyra veckor efter ditt sista skott, precis i slutet av diagrammet, fortfarande skulle ha cirka 5 mg testosteron aktivt i kroppen. Även om denna lilla mängd hormon kan verka obetydlig är den faktiskt ganska skadlig. Din kropp kommer inte att återgå till sina basnivåer för naturlig testosteronproduktion förrän det inte finns några kompletterande hormoner i kroppen. Först då kommer dina bollar att bestämma att de behövs igen och först då börjar de producera mer av ditt eget naturliga testosteron. Ibland behöver dina bollar till och med en kickstart i form av en HCG-injektion för att de ska bestämma att det är dags att komma tillbaka till jobbet! Genom att upprepa denna cykel gör det bara värre eftersom det översätts till en oändlig cykel, där du är tillbaka på anabola innan din kropp kan återföra dina hormonnivåer till normala och för läkemedlen att rensa dina receptorer helt.

Att cykla Sustanon i ett försök att uppnå jämna hormonnivåer i blodet är mycket svårt. Det första problemet du kommer att stöta på när du försöker uppnå även blodnivåer av testosteron med Sustanon är de olika frisättningshastigheterna för de fyra olika testosteronestrarna som utgör läkemedlet.

Sustanon består av 100 mg testosterondekanoat som har en halveringstid på 14 dagar. Nästa läkemedel i Sustanon är 60 mg testosteronisokaproat som har en halveringstid på 8 dagar. Det tredje läkemedlet är 60 mg testosteronfenylpropioat med en 6-dagars halveringstid. Och slutligen är den sista estern testosteronpropionat som har en halveringstid på 4 dagar. Så inte bara är det extremt svårt att kartlägga livslängden för dessa olika testosteronestrar, utan Sustanon doseras endast till 250 mg per ml. Detta betyder att om du använder ampuller av Sustanon, som måste användas i sin helhet eller slösas bort, har du inget annat val än att dosera läkemedlet i multiplar om 250 mg.

När du lägger till andra droger i blandningen blir saker ännu mer komplicerade. Även injektionsstället du väljer gör en betydande skillnad i en steroids halveringstid! Till exempel metaboliseras steroider som injiceras i gluteus maximus, din rumpa, i en annan takt än steroider som injiceras i en annan muskel som deltoiderna eller axlarna.

Så om varken Idiot eller Jackass-cyklerna låter väldigt tilltalande kommer du definitivt att uppskatta nästa avsnitt där jag lyfter locket på rätt sätt att cykla Sustanon för maximalt resultat!

sustanon 250 halveringstider - det optimala sättet att cykla det

Medan vissa AAS-användare helt enkelt köper och använder sina steroider på slumpmässiga och oplanerade sätt, är det bästa sättet att få ut mesta möjliga av dina steroider att följa en logisk och förutbestämd kurs eller cykel. Cykler kan vara så korta som några veckor eller nästan aldrig slut, beroende på din erfarenhetsnivå, dina mål, din budget och graden av risk du är beredd att ta. Om hårda oraler används är det vettigt att hålla cykeln relativt kort. Medan långtidsverkande och relativt säkra injicerbara steroider används, kan en längre cykel vara ett bättre val.

Många användare tar mer än ett läkemedel åt gången - det kallas stapling. Det är en mycket vanlig praxis att stapla en oral med en injicerbar steroid eller kombinera flera injicerbara steroider i samma cykel. Även om stapling är ett populärt tillvägagångssätt är det viktigt att inse att du fortfarande kan få fantastiska resultat från att använda bara en steroid åt gången. (Eftersom alla testosteroner är lika som jag förklarade tidigare.)

När det gäller cykling finns det flera vanliga metoder som kan fungera men kanske inte alltid är det bästa sättet att gå. Att ta samma mängd produkt på samma dag varje vecka i 8-10 veckor tar till exempel inte hänsyn till hur länge steroiden förblir aktiv i kroppen - halveringstiden.

Genom att överväga halveringstiden för steroiden du använder, kommer du att kunna upprätthålla stabila, optimala produktnivåer i ditt system, vilket maximerar dina resultat och minimerar muskelförlust i slutet av cykeln och eventuella hälsorisker. Att ta hänsyn till halveringstider för steroider är banbrytande grejer och något som de flesta cykeldesigners och återförsäljare är helt omedvetna om.

Här är ett cykelexempel med en av de bästa testosteronerna runt - Sustanon:

Som ni vet från Sustanon-läkemedelsprofilen, är Sustanon en långverkande, fyra-testosteronkombination, utvecklad för att vara det perfekta hormonersättningsmedlet. De fyra olika testosteronerna är utformade för att gå in i blodet jämnt under en månadskurs. Syftet med detta läkemedel är att tillhandahålla en hög nivå av testosteron under en fyra veckors period, så att en patient är skyldig att endast besöka ett läkarkontor varje månad för att genomgå testosteronersättningsbehandling.

varje ml (samma som 1cc) innehåller:

 • Testosteronpropionat 30 mg
 • 60 mg Testosteronfenylpropionat
 • 60 mg Testosteron Isocaproate
 • 100 mg Testosterondekanoat

Teorin bakom denna tidsutgivna hormonersättning är geni. I praktiken innehåller detta läkemedel emellertid två snabbverkande estrar (propionat och fenylpropionat) och två långverkande estrar (isokaproat och dekanoat). Denna kombination ger en ojämn frisättning av hormoner eftersom de snabbverkande estrarna kommer att spikas de första tre dagarna, sedan kommer de återstående långverkande estrarna att släppas jämnt under en månad.

Så även om läkemedlet går sönder under månaden kommer de snabbverkande estrarna att säkerställa en ojämn frisättning av hormoner. Diagram 1 nedan visar hur en 500 mg deltoidinjektion bryts ned i kroppen. Och diagram # 2 nedan visar hur en 500 mg gluteinjektion bryts ned i kroppen. Lägg märke till hur du får en större knall för pengarna från början genom att injicera glutorna. Jag rekommenderar dock deltoidinjektioner eftersom den injicerade Sustanon kan främja både lokal tillväxt från fasciautvidgning och från själva steroiden. Det antas naturligtvis att du vill ha större deltoider istället för större glutor. Den avsedda doseringen en gång per månad skulle inte fungera bra för hormonersättningsterapi eftersom injektionen kommer att spikas dramatiskt på dag ett och frigörs ojämnt i kroppen i nästan sex veckor.

Även om Sustanon misslyckas som en hormonersättning en gång per månad, är det faktiskt en av de bästa fristående steroiderna som finns ... Om du har kunskap att använda den på rätt sätt, är det. Med fristående läkemedel menar jag att Sustanon kan användas av sig själv utan att staplas med andra läkemedel. Tänk faktiskt på att när du använder Sustanon, staplar du redan 4 steroider tillsammans - tillverkaren blandade dem bara åt dig.

Sustanon långa halveringstid, som har visat sig vara dess undergång när staplade med andra steroider, har förvandlats till sin största fördel när den tas ensam. För att dra nytta av den utökade frisättningen bör Sustanon alltid injiceras på platsen i deltoiderna eller axlarna.

När du förbereder dig för denna cykel behöver du 31 ml Sustanon 250 för en sju veckors cykel som säkert kommer att avta i ytterligare 8 veckor.

En enorm fördel med detta läkemedel är det snabbverkande testpropionatet som gör att du kan uppnå 100 mg hormon aktivt i blodet under de första 24 timmarna. För att säkerställa över 100 mg testosteron i blodet måste Sustanon vara frontbelastat med 1500 mg injicerat på dag ett.

Det bästa sättet att utföra detta är att injicera 3 ml Sustanon i varje deltoid för totalt 6cc på dag ett.

Nu är det inte för skrämmande eftersom denna injektion kommer att vara smärtsam. För att minimera smärtan lägger du först förstärkarna i vatten som just har slutat koka i flera minuter innan du injicerar. Detta minskar viskositeten så att oljan kan strömma genom sprutan och in på injektionsstället med lätthet. Se till att massera injektionsstället efter injektionen så länge du kan. Att sova med en värmedyna eller lapp minimerar också smärtan och gör att läkemedlet kan spridas från injektionsstället. Och få en vän som hjälper dig att använda Z-spårningsmetoden för injektion som jag kommer att förklara i bonusavsnittet nedan.

Den största nackdelen med att använda Sustanon är svårigheten att hålla jämna nivåer av testosteron i blodet. Precis som de snabbverkande propionatestrarna i denna kombination representerar en stor fördel, ger de långsamverkande dekanoatestrarna en stor nackdel. Majoriteten av propionat- och fenylpropionatestrarna kommer in i kroppen på 48 timmar men dekanoatet släpper långsamt i cirka 8 veckor! Det verkar nästan som om Sustanon uppfanns för att ge ojämna nivåer av testosteron i ditt blod.

Men om vi beräknar fördelningen av detta läkemedel på rätt sätt, kommer du att kunna hålla hormonnivåer över 100 mg på de flesta dagar med mycket få toppar högre än 150 mg per dag. För att upprätthålla dessa nivåer krävs att Sustanon injiceras mer än en gång i veckan. Denna mängd testosteron faller inom det anabola fönstret och ger utmärkta vinster i storlek och styrka åtföljt av viss fettförlust och andra sekundära gynnsamma effekter av testosteron.

halveringstidsoptimerad sustanon 250-cykeldoseringsschema

Här är doseringsschemat baserat på figur 4 ovan för dig att lägga till i din kalender och skriva ut. Du kan se att den här cykeln kräver totalt 31 ampuller av Sustanon 250.

 • Dag 1: 1500 mg (6 ampuller vid 250 mg / ml)
 • Dag 5: 500 mg (2 ampuller vid 250 mg / ml)
 • Dag 9: 250 mg (1 ampuller vid 250 mg / ml)
 • Dag 11: 250 mg (1 ampuller vid 250 mg / ml)
 • Dag 15: 500 mg (2 ampuller vid 250 mg / ml)
 • Dag 18: 500 mg (2 ampuller vid 250 mg / ml)
 • Dag 22: 500 mg (2 ampuller vid 250 mg / ml)
 • Dag 25: 250 mg (1 ampuller vid 250 mg / ml)
 • Dag 28: 500 mg (2 ampuller vid 250 mg / ml)
 • Dag 32: 250 mg (1 ampuller vid 250 mg / ml)
 • Dag 35: 500 mg (2 ampuller vid 250 mg / ml)
 • Dag 39: 500 mg (2 ampuller vid 250 mg / ml)
 • Dag 42: 250 mg (1 ampuller vid 250 mg / ml)
 • Dag 45: 500 mg (2 ampuller vid 250 mg / ml)
 • Dag 49: 500 mg (2 ampuller vid 250 mg / ml)
 • Dag 53: 500 mg (2 ampuller vid 250 mg / ml)

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!