KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
Peptider
IGF-1 DES, 1mg (1 vial), Magnus Pharmaceuticals

IGF-1 DES

1mg (1 vial)
Magnus Pharmaceuticals
|
610,00 kr

Antal :   

IGF-1 DES (1-3)

IGF-1 DES (1-3), kort för insulinliknande tillväxtfaktor-1 DES 1 - 3, är bland de mest populära tillgängliga peptiderna, liksom den konventionella IGF-1 LR3. Det genererar nya muskelceller och påverkar därmed muskelväxten enormt. Jämfört med den konventionella IGF-1 LR3, sägs IGF-1 DES (1-3) vara starkare, snabbare och mer fettförbränning. Allt du borde veta om detta ämne finns här:

allmän information om igf-1 des (1-3)

IGF-1 DES (1-3) är en förkortad variant av den konventionella IGF-1 med en så kallad tri-peptidstruktur. Det har isolerats målmedvetet så att det kan vara mer effektivt i vissa vävnadstyper. På grund av den förändrade strukturen är IGF-1 DES (1-3) 10 gånger mer potent än IGF-1 i hypertrofi och spridning av så kallade satellitceller i muskelvävnad och andra vävnader. Dessutom bör det ha en mycket mer metabolisk, så fettförbränning effekt än konventionell IGF-1.

Som sådan inträffar IGF-1 normalt när testosteron, HGH (tillväxthormon) och insulin möts i levern. IGF1 ger inte bara muskeltillväxt utan bildning av helt nya muskelceller. Detta resulterar i den nya bildningen av helt ny muskelmassa.

effekter av igf-1 des (1-3)

Effekten av IGF-1 DES (1-3) är fyra gånger snabbare än hos konventionell IGF-1, även om de fettförbränningseffekterna varar tre till fem gånger längre än de för konventionell IGF-1. Detta är relaterat till det faktum att IGF-1 DES (1-3) därefter finns i högre koncentrationer i målvävnaden än IGF-1. Ursprungligen tillverkades IGF-1 DES (1-3) för inflammation och tarmsjukdomar, eftersom det bland annat stärker tarmvävnaden specifikt. Dessutom används IGF-1 DES (1-3), liksom andra former av IGF-1, vid behandling av kataboliska effekter i allmänhet eller vissa sjukdomar.

Det har också visats att IGF-1 DES (1-3) har en till tre gånger större effekter på vävnadstillväxt, främst muskelvävnad, jämfört med IGF-1. Sårläkning påskyndas också kraftigt.

dosering / applicering av igf-1 des (1-3)

Helt annorlunda än konventionell IGF-1 eller Long R3, injiceras IGF-1 DES (1-3) ungefär 15 minuter före träning på grund av dess höga styrka och förändrade struktur. Här väljs varianten subkutant eller delas intra-muskulärt in i den muskel som ska tränas. Doseringarna är 25-100 mcg. Den lägsta dosen är mycket låg, men detta är relaterat till den starkare effekten av IGF-1 DES (1-3). En ansökningsperiod på mer än 6 veckor rekommenderas normalt inte.

På forumen hittar du många olika scheman, till exempel injektioner av 25-40 mcg före, liksom efter träning, eller 100 mcg subkutant varannan dag. Under tillämpningen har emellertid ovannämnda dosering visat sig vara det mest effektiva schemat.

biverkningar av igf1 des (1-3)

Liksom med konventionell IGF-1 eller IGF-1 LR3, säger IGF-1 DES (1-3) återigen att inget exakt kan sägas om biverkningarna och att de uppräknade sakerna härrör från empiriska värden. Det som emellertid är mycket välkänt är att IGF generellt orsakar allmän växtvävnad, vilket också påverkar tumörer osv. Andra biverkningar som kan uppstå är:

  • tillfällig vattenretention subkutant
  • huvudvärk
  • ledvärk
  • hungerattacker
  • muskelvärk

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!