KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
SARMs
Ibutamoren MK 677, 25mg/tab (30 tabs), Magnus Pharmaceuticals

Ibutamoren MK 677

25mg/tab (30 tabs)
Magnus Pharmaceuticals
|
817,00 kr

Antal :   

ibutamoren (mk 677)

Förutom vanliga ersättare för anabola steroider som testosteron, Dianabol finns det nu ett stort antal effektiva prohormoner och SARM. Mycket mer intressant är emellertid extremt anabola substanser såsom peptiden GHRP, liksom generellt tillväxthormoner som GH, eftersom dessa ämnen sägs hjälpa till att bygga upp betydligt mer massiv muskelmassa än anabola steroider och ändå har ett positivt inflytande på anti-aging och fettminskning. För dessa ämnen, särskilt för peptider såsom GHRP, finns det nu en ny oral SARM, som sägs ha jämförbara effekter utan att orsaka de typiska biverkningarna. Det är den orala SARM MK-677, även känd som Ibutamoren. Allt du borde veta om detta ämne är här:

allmän information om mk-677 (ibutamoren)

MK-677 (Ibutamoren) är i princip en mycket ny och i Tyskland allmänt okänd så kallad selektiv androgenreceptormodulator, eller SARM, som i princip fungerar som ett anabola steroidersättare men fungerar på ett mycket intressant sätt i människokroppen snarare när det gäller frisättning av tillväxthormon än i området med anabola steroider, vilket i slutändan resulterar i extremt ökad frisättning av IGF-1, vilket åtföljs av enormt ökad muskeluppbyggnad och samtidig fettminskning. Sammanfattningsvis har det en enorm potential som en oral inducerad GH-ökning och för fettförlust.

effekter av mk-677 (ibutamoren)

Således fungerar SARM MK-677 (Ibutamoren) som en så kallad potent, oralt effektiv tillväxthormonsekretagog, vilket imiterar den stimulerande effekten av det endogena tillväxthormonet ghrelin, GH för kort. Det har visat sig utlösa den kraftigt ökade frisättningen och den totala ökningen av plasmanivåer för flera hormoner såsom tillväxthormon och IGF-1, men påverkar inte kortisolnivåer. MK-677 (Ibutamoren) är för närvarande under utveckling som ett botemedel mot möjlig behandling mot bristsymtom och minskad produktion av till exempel tillväxthormoner hos barn och äldre vuxna. Studier på människor har lett till en betydande ökning av hormonnivåerna och muskelmassan, samtidigt som man har förbättrat bentätheten, vilket är en lovande terapi för behandling av människor. På grund av den ökade bildningen av IGF-1 förändrar den också metabolismen såväl som lipidmetabolismen, varigenom MK-677 (Ibutamoren) också kan användas för fettreduktion.

effekter av sarm mk-677 (ibutamoren) i översikt

  • Oral ersättning för injicerbara peptider såsom GHRP
  • Lätt att dosera genom oral intag
  • Ökad frisättning av tillväxthormon
  • Ökad IGF-1-produktion
  • Anabol effekt
  • Fettreducerande effekt
  •  Inget negativt inflytande på kortisolnivå

biverkningar av mk-677 (ibutamoren)

Eftersom denna SARM fortfarande till stor del testas i studier och undersökningar, kan omfattningen av biverkningarna inte förklaras så mycket, förutom fördelen att SARM MK-677 (Ibutamoren) jämfört med tillväxthormoner och peptider inte påverkar kortisolen negativt nivå. I praktiken har det visats att, liksom i fallet med peptider och tillväxthormoner, kan ökad vattenretention uppstå under de första veckorna, som emellertid vanligtvis formas efter den andra till tredje veckan.

dosering av mk-677 (ibutamoren)

Vid dosering av MK-677 (Ibutamoren) går vi ut från en dos på 25-30 mg dagligen. Intagstiden är vanligtvis mellan 6 och 12 veckor.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!