KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
Peptider
  |  Hexarelin
Hexarelin, 10mg (1 vial), Magnus Pharmaceuticals

Hexarelin

10mg (1 vial)
Magnus Pharmaceuticals
|
534,00 kr

Antal :   

Hexarelin

Känd som en av de starkaste peptiderna genom den drastiska tillväxthormonutsöndringen är Hexarelin. För massa, diet eller till och med ökad styrka är denna peptid idealisk. Effekt, dosering och allt annat om Hexarelin kan hittas här:

allmän information om hexarelin

Hexarelin är en syntetisk hexapeptid från gruppen av GHRP: er, tillväxthormonfrigörande peptider, som drastiskt ökar kroppens egen produktion av humant tillväxthormon, men inte påverkar produktionen. Hexarelin liknar strukturellt GHRP-6, men den är sammansatt på ett sådant sätt att den inte orsakar hunger eftersom den inte ökar utsöndringen av ghrelin, vilket är den främsta orsaken till detta symptom. Hexarelin är, som namnet redan antyder, en peptid som består av 6 aminosyror. Den innehåller de med de kraftigaste aminosyrorna som är kvasi ansvariga som huvudbudbärare för utsöndring av tillväxthormon i människokroppen. Hexarelin har en halveringstid på cirka 70 minuter.

effekter av hexarelin

Olika studier på peptiden Hexarelin har visat att när det användes under en viss tidsperiod, liknande HGH-fragmentet 176-191, har det viscerala fettet, dvs magfettet, minskat drastiskt. Hexarelin är, liksom andra peptider från GHRP-familjen, mest effektiv när den kombineras med en GHRH såsom Sermorelim eller den modifierade GRF 1-29.

Ökningen i frisläppande av HGH till följd av användning av Hexarelin orsakar också radikala ökningar av IGF1-produktion i levern, vilket förutom den goda fettförbränningen av visceralt fett också leder till en dramatiskt förbättrad fettfri muskelförstärkning. Dessutom var det en markant ökning av styrkan hos nästan alla frivilliga, vilket logiskt orsakas av IGF1-ökningen. Förutom visceral fettförbränning har den allmänna ämnesomsättningen också ökat kraftigt.

dosering av hexarelin

Hexarelin är extremt potent och bör därför definitivt inte missbrukas av doseringen.

Ett botemedel med Hexarelin är mest effektivt och kan användas för de minst drabbade biverkningarna upp till 16 månader om det doseras enligt följande:

Insprutas i början 1-6 gånger om dagen, beroende på träningens intensitet och respektive mål, med början vid 25-50 mcg, som kan ökas under hela dagen också med 25-50 mcg, men helst endast upp till 100 mcg för att i hög grad förhindra biverkningar. Följande dag startas om med startdosen.

Injektion sker subkutant i buken, 30 minuter före eller 1-1,5 timmar efter en måltid. Injektionsintervallerna bör vara 3-4 timmar, så att kroppen kan producera tillräckligt med HGH, som sedan kan frigöras fullständigt av Hexarelin

effekten av hexarelin i översikt

  • Främjar styrkenivåerna
  • Stimulerar tillväxten av nya muskelceller
  • Generellt ökar tillväxten av muskelfibrer i kroppen
  • Skyddar lederna
  • Stärker fettförbränningen
  • Accelererar sårläkning

biverkningar av hexarelin

  • Trötthet
  • Huvudvärk
  • Tillfällig vattenhållning

populära kombinationer till hexarelin

Hexarelin ska användas tillsammans med GHRP 2 eller 6 eller PEG MGF för massuppbyggnad. I en diet kan Hexarelin användas med CJC 1295 eller CJC 1295 w / o DAC.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!