KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
Peptider
  |  Triptorelin
GNRN Triptorelin, 2mg (1 vial), Magnus Pharmaceuticals

GNRN Triptorelin

2mg (1 vial)
Magnus Pharmaceuticals
|
719,00 kr

Antal :   

triptorelin

Triptorelin, en peptid som blir mer och mer populär efter steroidbehandlingar, eftersom den kan få kroppens egen testosteronproduktion mycket snabbt tillbaka i rörelse, men kan få dödliga konsekvenser i fel dosering, vilket kan leda till ett slags av "kemisk kastrering". Ändå är användare övertygade om effekten av terapi efter cykeln. Allt annat om Triptorelin kan hittas här:

allmän information om triptorelin

Triptorelin är en extremt potent peptid i sin effekt och liknar mycket det naturliga gonadotropinfrisättande hormonet, bättre känt genom förkortningen GnRH. Precis som GnRH, stimulerar Triptorelin hypofysen att frigöra hormoner, till exempel könshormonerna östrogener och testosteron.

effekter av triptorelin

Som beskrivits ovan stimulerar Triptorelin hypofysen så att kroppens egen hormonproduktion ökar dramatiskt. Speciellt intressant här är testosteronproduktionen. Det är inte för ingenting att den här peptiden är så intressant för styrka idrottare och kroppsbyggare som använder anabola steroider. Till exempel påverkar de som injicerar exogent testosteron eller använder steroider som trenbolon kroppens egen bildning av testosteron på ett sådant sätt att det minimerar, eller till och med slutar helt. Normalt leder hypofysen signalen att producera testosteron direkt till testiklarna, som sedan ansvarar för produktionen. Om exempelvis testosteron administreras exogent anser hypofysen inte att testosteronbildning är nödvändig, eftersom praktiskt taget tillräckligt är tillgängligt, så att ingen signal för produktion överförs till testiklarna. Det finns praktiskt taget ett produktionsstopp. Det mest kända symptom på detta är att testiklarna krymper. Detta är inte fallet med alla steroidanvändare, men situationen är densamma. Om en behandling som varar flera veckor eller flera månader med exogent administrerade anabola steroider har genomförts och avslutats, leder detta till muskelförlust, fettansamling, depression och ett starkt försämrat hudutseende på grund av brist på egen produktion av testosteron, som hela kan hänföras till överskottet östrogen.

Här används Triptorelin. Triptorelin är mycket potent och dess effekter kan mätas inom några dagar. Detta innebär att peptiden Triptorelin omedelbart efter upphörandet av den anabola steroidbehandlingen omedelbart skickar signalen till hypofysen för att producera testosteron, vilket kan ta upp till 4 veckor utan Triptorelin, och med konventionella kosttillskott som testosteronförstärkare kan inte heller bringas till nivån på Triptorelin. Således gör Triptorelin en betydande skillnad som en terapi efter cykeln eller peptid efter cykeln, som kommer att återställa testosteronnivån till "fabriksinställningar" så snabbt som möjligt.

Den hoppade effekten att Triptorelin släcker receptorerna för hormonet testosteron kvasi igen, så att använda steroider efter kort tid uppnår effekten som i det första botemedel är tyvärr en myt.

För om du tänker logiskt så är scenariot enligt följande: Efter en långvarig steroidbehandling är receptorerna mättade eller täta. Efter avslutad botning töms dessa mycket långsamt, beroende på vilken ester som också används snabbare. Med användning av Triptorelin dock dock naturligt testosteron också snabbt tillbaka till dessa receptorer, vilket gör frisättningen av dessa receptorer ännu längre i tid. Effekten på receptorerna jämförs därför även omvänt med vad användare hoppas på.

dosering av triptorelin

Denna punkt är oerhört viktig, eftersom en felaktig dosering kan ha förödande effekter. Se bara till att du följer följande:

För syftet med terapi efter cykel är det vanligt att injicera 100 mg subkutant efter avslutad steroidkur, till exempel på uppföljningsinjektionsdagen för den sista steroidinjektionen. Om du använder flera steroidkurer per år måste minst fyra månader gå mellan administrering av en Triptorelin-injektion för att undvika symtom på kemisk kastrering.

biverkningar av triptorelin

Upprepad eller överdoserad användning av Triptorelin leder emellertid till minskad utsöndring av hypofyshormoner efter tre till fyra veckor. Detta minskar östrogen- och testosteronnivåerna. Cirka tre veckor efter behandlingsstart, eller till och med några timmar efter överdos, mäts testosteronnivåerna i mannen motsvarande dem efter kastrering. Nästa biverkningar kan vara:

  • illamående
  • värmevallningar
  • huvudvärk
  • irritabilitet

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!