KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
Orala Steroider
Fluoxymesterone, 5mg/tab (50 tabs), Primus Ray Laboratories

Fluoxymesterone

5mg/tab (50 tabs)
Primus Ray Laboratories
|
817,00 kr

Antal :   

fluoxymesteron (halotestin)

I likhet med Anapolon är Halotestin en mångsidig och populär steroid inom kroppsbyggande och idrott, eftersom det drastiskt bidrar till ökad styrka och också ökar den positiva aggressionen under träningen. Allt du behöver veta om denna steroid är här:

allmän information om halotestin (fluoxymesteron)

Halotestin är varumärket för den anabola androgena steroiden fluoxymesteron. I princip är fluoxymesteron en testosteronmolekyl som har kvasi-modifierats. Den första modifieringen är 17-alfaalkylering, som används för att göra fluoxymesteron tillgänglig oralt. Den andra modifieringen består av en tillsats av en viss substansgrupp, vilket resulterar i det faktum att halotestin inte kan omvandlas till östrogen av aromataszymet. Den tredje modifieringen består av en kompletterad atom som också ansvarar för namnet fluoxymesteron.

effekter av halotestin (fluoxymesteron)

Halotestin är en androgenverkande steroid. Även om den anabola och androgena steroiden Halotestin på papperet har den 19-faldiga anabola effekten av metyltestosteron, kan i praktiken ingen betydande uppbyggnad av ny muskelmassa demonstreras. Istället resulterar användningen av Halotestin i en betydande ökning av styrka och aggressivitet, vilket gör fluoxymesteron till en populär steroid för kraftidrottare och stridsidrottare. Ökningen i styrka och aggression är inte förknippad med halotestin som för metyltestosteron eller Anapolon genom en stark svullnad och en markant ökning av kroppsvikt, vilket leder till att halotestin är en steroid som ofta används av idrottare med styrka och strider som vill komma till en specifik viktklass och ingen ökning av kroppsvikt kan uppnås. Eftersom den styrka och aggresionsförstärkande effekten av Halotestin inträffar ganska snart efter intaget används fluoxymesteron ofta endast före en hård träningsenhet eller en tävling.

Kroppsbyggare använder Halotestin förutom i syfte att styrka och aggression främst under förberedelserna för tävlingen. På grund av den starka androgena effekten av Halotestin och det faktum att fluoxymesteron inte konverteras till östrogen, hjälper Halotestin att uppnå ett hårt definierat utseende med ett redan lågt kroppsfettinnehåll. Dessa positiva optiska förändringar främjas ytterligare av Halotestins förmåga. Den större volymen blod orsakad av Halotestin orsakar också en bättre pump och ett mer muskulöst utseende. Denna egenskap gör också halotestin till en steroid som är av intresse för uthållighetsidrottare eftersom en större mängd röda blodkroppar kan likställas med en förbättring av syreupptagskapaciteten i blodcirkulationen. Dessutom har Halotestin en uttalad antikatabolisk effekt på grund av att fluoxymesteron hämmar omvandlingen av kortison till katabolisk kortisol. Detta gör det möjligt att få en stor del av muskelmassan trots en allvarlig begränsning av kaloriintaget.

doseringar av halotestin (fluoxymesteron)

De mest populära doserna av Halotestin för att stödja en tävlingsdiet ligger i intervallet 30 till 60 mg fluoxymesteron per dag, varvid Halotestin vanligtvis kombineras med ytterligare anabola steroider.

För att öka styrkan och aggressionen under träningen är doseringen 20 - 30 mg cirka 30 till 45 minuter före träningen.

biverkningar av halotestin (fluoxymesteron)

Eftersom Halotestin inte kan omvandlas till östrogen, är östrogeninducerade biverkningar som vattenretention och gynekomasti inte ett problem vid administrationen av Halotestin. På grund av dess höga omvandlingsgrad till dihydrotestosteron och relaterade aktiva substanser måste emellertid Halotestin förväntas ha betydande androgenrelaterade biverkningar såsom fet hud, akne och förvärring av en redan befintlig ärftlig håravfall. Huvudvärk, näsblödning och markant ökad aggressivitet rapporteras också ofta. 17-alfaalkyleringen gör också fluoxymesteron till en anabola androgen steroid som påverkar levern betydligt, vilket innebär att de flesta användare använder Halotestin i högst 6 till 8 veckor. Även om fluoxymesteron inte direkt påverkar sköldkörtelfunktionen, minskar det de kroppsburna T3-nivåerna genom att sänka den sköldkörtelbindande globulinnivån.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!