KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
Injicerbara Steroider
Finarex 200, 200mg/ml (10ml vial), Thaiger Pharma

Finarex 200

200mg/ml (10ml vial)
Thaiger Pharma
|
545,00 kr

Antal :   

trenbolon enanthate

Trenbolone är den mest kraftfulla injicerbara steroiden som man känner till och har ett rykte som det mest effektiva läkemedlet för kroppskomposition och styrka förstärkning. Även om det är attified endast som ett läkemedel som veterinärklass, så kallas "wellnesscentra" för att lagligen sälja det för mänsklig konsumtion. Varför? Eftersom det fungerar och säljer mycket bra på den svarta marknaden som ett resultat. Det finns inget som Tren, och utan tvekan är användningen utbredd bland ellyftstyrkor som driver sina kroppar till dess fysiska gränser i hopp om att nå framgång på plattformen.

Det borde vara tillräckligt hype om Tren, för nu. Vad är det egentligen? Trenbolone är en 19-nortestosteron (19-nor) anabole steroid som strukturellt är en modifierad version av Nanodrolone. Dess bindning till androgenreceptorn är mycket starkare än dess motsvarighet och aromatiserar inte till östrogen. Tren är 5 gånger så androgen som testosteron, medan även 5 gånger så anabola. Trenbolone är utan tvekan det mest kraftfulla läkemedlet som en styrka-idrottare kan köra under en tidsperiod på 8-10 veckor, medan det ger resultat som kommer att överträffa vad Testosteron på egen hand kan göra. Trenbolone är också extremt mångsidig och kan användas antingen som en sammansättning för vikt- och muskelökning, eller för att banta ner och bibehålla mager massa. Tren är faktiskt så kraftfullt att du använder det gör att du bokstavligen kan bränna av kroppsfett och sätta på en tunn massa på samma gång - något som vanligtvis är omöjligt att uppnå av idrottare med träningserfarenhet. Om du någonsin har sett en värld att kraftlyftare går ner i en vikt som och på något sätt fortfarande blir starkare kan du satsa på att Trenbolone används som en del av deras stack. Det finns inget som det, men ingen.

acetat kontra enantat

Om vi ​​talar om ess, låt oss beröra de två mest kända varianterna av Trenbolone, som helt enkelt är den esterbindning som används - Trenbolone Acetate och Trenbolone Enanthate. Ace-versionen är snabbverkande och måste injiceras varannan dag. De flesta konkurrenskraftiga idrottare som har använt Tren Ace kommer att rekommendera att du till och med administrerar det dagligen, för att bättre hjälpa till att upprätthålla stabila blodnivåer av det än bara varannan dag. Enanthate följer samma pattem som Testosteron Enanthate, och är mycket långsammare och bara behöver injicera två gånger per vecka. Med detta sagt kommer nästan alla styrlyftare att föreslå att du använder Acetate istället för Enanthate och jag håller med om att rekommendera Ace över Enanthate. Om du är en första gången användare och inte är säker på om du kan tolerera Tren potentiellt starka biverkningar kommer det att ta längre tid innan läkemedlet kära från ditt system med hjälp av Enanthate jämfört med att ha använt Acetate. Det är 2 veckors sömnlöshet, nattsvett och kramp i motsats till bara 2-3 dagars biverkningar om du är mottaglig för dem. Även om dessa biverkningar inte är lika framträdande med en rimlig dos av Tren, vet du aldrig hur du kommer att reagera på ett läkemedel tills du faktiskt använder det för första gången. Av den anledningen kommer Ace att vara det bättre valet för dig. För det andra är det helt enkelt lättare att upprätthålla stabila blodnivåer av Tren med Ace när det administreras varannan dag, eller till och med dagligen. Om du kommer att använda Tren måste du hålla dess nivåer relativt stabila för att inte bara hjälpa till att mildra biverkningar utan också för att optimera mager massa och styrka när du kör den. För det tredje vill du verkligen att Tren ska vara ur ditt system efter att mötedagen är över. Det är ingen mening att stanna kvar när du behöver stänga av cykeln eller kryssningen. Acetat är det smartare valet i detta avseende, där du kan plocka ut din träningscykel för att integrera den i 8-10 veckor mot mötet utan att behöva överväga kvarvarande nivåer av det efteråt. När Enanthate är närvarande i upp till 2 veckor efter den senaste injektionen måste du begränsa din användning av den under din planerade träningscykel eftersom du inte vill stanna på Tren för länge. Ess är kung.

rekommenderad dosering och varaktighet

Den allmänna tumregeln är att köra Trenbolone inte längre än 10 veckor. Långtidsanvändning av läkemedlet är alldeles för försvagande på systemet och kan inte köras säkert på mer än 10 veckor. Du kanske har hört talas om att X-lyftaren kör Tren i 6 månader i rad och inte visar några större biverkningar - men deras blodarbete kommer att indikera att de har gjort någon allvarlig skada på sina organ då. Om du verkligen vill trycka på kuvertet, bör 12 veckor vara det absoluta maximumet som du kontinuerligt kör Tren. Helst vill du att Tren ska vara ur ditt system innan det exogena testosteronet också är ute, så att naturlig produktion inte är lika kraftigt undertryckt när du startar PCT.

Typisk första gången du använder Tren kommer du att köra den på 300-350 mg varje vecka. Detta kan uppnås när du använder Ace, eftersom dess koncentration är 100 mg / ml. Det betyder att du antingen kan injicera 50 mg dagligen eller injicera 100 mg tre gånger i veckan för att nå den nödvändiga doseringen. För de som kör Enanthate (med koncentrationen till 250 mg / ml) kan du administrera o. 75 ml två gånger i veckan för att nå en dos på 375 mg varje vecka. Att använda mer Tren än detta belopp behövs inte när du kör det för första gången, eftersom du vill få en känsla för de biverkningar du är mottaglig för när du kör den. 300-375 mg Tren är mer än tillräckligt för att ha en riktigt bra cykel tillsammans med Testosteron som bas.

Vissa människor har försökt köra Tren på 600-800 mg, och klarar helt enkelt inte biverkningarna av att använda en så hög dos. Det är när sömnlöshet, nattsvett och trötthet verkligen kan börja kännas. Dessutom är mängden organskador som görs av Tren mer dålig för långvarig hälsa än vad det är värt för din nästa total.

Alla har hört talas om någon galna fan som kör Tren på ett gram (eller mer!), Men ingen kommer på allvar att förespråka det. Såvida du inte är genetiskt välsignad med att undvika Trins biverkningar, finns det inget sätt att du ens ska underhålla att köra Tren på ett gram varje vecka. Och allvarligt, varför skulle du behöva? Om du behöver ett gram Tren för att nå 450 Wilks, har du andra problem att ta hand om. Såvida du inte strider om att vinna en massa pengar på US Open, behöver du inte mer än 300 -375 mg Tren per vecka.

trenbolon biverkningar

Det finns ingenting som Trins biverkningar jämfört med någon annan injicerbar steroid. Trenbolone är den mest skadliga injicerbara, trots dess brist på aromatisering till östrogen. Liksom Nanodrolone är den en 19-norra och är utsatt för liknande biverkningar. Möjliga biverkningar och riskfaktorer är:

 • Alla relaterade progestinbiverkningar associerade med 19-nor steroider
 • gynekomasti, förstoring av prostata och hårt undertryckande av naturlig testosteronproduktion
 • Nattsvett medan du sover
 • Överdriven svettning under dagen
 • Svårigheter att sova (sömnlöshet)
 • Moodiness, aggression
 • Acne
 • Allvarlig njurskada
 • Förhöjd blodtryck
 • Brist på kardiovaskulär uthållighet Håravfall
 • Muskelkramper

På grund av i vilken grad dessa biverkningar blir närvarande väljer vissa lyftare att undvika att använda Tren. Även om jag har använt den själv i en låg dos (300 mg varje vecka) ser jag inte poängen att köra den igen förrän jag når en milstolpe som inte är lätt att uppnå på andra sätt (en 500 Wilks-poäng, eller till exempel en total råvara på 2 000 kg. Det finns mer än ett sätt att huden på en katt, och Tren är onödigt att använda för någon styrkeløfter som inte ens har uppnått en Elite-total inom deras konkurrerande federation. Jag skulle personligen rekommendera att du sparar av med Tren tills det behövs för att spela ett Ace-kort för ett stort möte.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!