KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
Peptider
  |  Epithalon
Epithalon, 10mg (1 vial), Magnus Pharmaceuticals

Epithalon

10mg (1 vial)
Magnus Pharmaceuticals
|
545,00 kr

Antal :   

epitalon (syntetisk epitalamin)

Många peptider presenterade redan främst muskeltillväxt, allmän hälsa eller underhåll och återhämtning av leder, senor och ligament, och har delvis en anti-aging faktor. Den här gången handlar det om peptiden Epithalon, som används för anti-aging, med fantastiska effekter. Allt du borde veta om detta ämne finns här:

allmän information om epitel

Epithalon är en peptid som specifikt inriktar på livslängden på celler genom att öka aktiviteten hos enzymtelomeras och även stör störningar i hormonregleringen. Epithalon är den syntetiska formen av kroppens egen polypeptid Epitalamin, som naturligt förekommer i människokroppen och produceras i hjärnans pinealkörtlar.

effekter och uppgifter av epithalon

Bland de viktigaste uppgifterna för kroppens egen epitalamin såväl som Epithalon-peptiden inkluderar reglering av ämnesomsättning och pinealkörtlar, som bland annat producerar det extremt viktiga hormonet melatonin, vilket ökar känsligheten hos hypotalamus, som bland annat är ansvarig för alla möjliga vitala funktioner och olika hormonsekretioner, normalisering av adenohypofysens hormonella svarsfaktor, den viktigaste delen av hypofysen, som vi redan ofta har klargjort i de andra artiklarna "Peptidvetenskap" och regleringen av nivåerna i gonadotropiner, gonadal stimulerande könshormoner och melatonin i kroppen. Sammanfattningsvis reglerar Epitalamine och Epithalon den hormonella balansen i människokroppen och optimerar hormonella svar på tillväxt- och åldringsprocesser samt stress- och oxidationsprocesser.

Epithalon är också en av få substanser som kan aktivera enzymet telomeras. Detta enzym förnyar telomererna som skyddar det mänskliga genomet från skador i änden av kromosomerna och reglerar celldelningen. Med varje celldelning blir dessa telomerer kortare, så att å ena sidan med ökande åldersfel i de nya formationsprocesserna kan uppstå, och å andra sidan dör respektive cell, så snart telomererna reduceras. Den ökade aktiviteten av telomeras, enkelt sett, gör det möjligt att bygga upp telomerer, vilket ökar deras livslängd på mobilen. Dessa processer är en av huvudfaktorerna i alla åldringsprocesser.

Förutom telomerasaktivering stör Epithalon också olika hormonella regleringsmekanismer i immunsystemet och andra åldringsprocesser. Immunfunktionen normaliseras av Epithalon, vilket ger ökad hälsa för redan skadade användare i avancerad ålder.

effekten av epitel i översikt

  • stärker föryngringsprocesser
  • motverkar överskott av prolaktin
  • optimerar ämnesomsättningen
  • aktiverar enzymet telomeras och förlänger telomerer
  • sensibiliserar bland annat hypofysen
  • kan hämma tumörgenes
  • stöder immunsystemet
  • normaliserar kolesterolnivån
  • förbättrar blodflödet
  • kan hämma inflammation

dosering / intag av epitel

Epithalon fungerar bäst när den injiceras subkutant. Epithalon kan användas som behandlingskurs under en period av 2-3 veckor, genom att injicera 5-10 mg per dag eller 5 mg dagligen året runt. Ett botemedel är till exempel lämpligt när sjukdomsrelaterade faktorer som epitalon har en positiv effekt bör bekämpas. Ständigt tas det för att uppnå en konstant anti-aging-effekt och för att öka den allmänna hälsan, motverka sjukdomar och att ständigt optimera hormonbalansen.

biverkningar av epitel

Hittills har användare av Epithalon inte hittat några skadliga biverkningar.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!