KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
SARMs
Endurobol, 5mg/tab (100 tabs), Magnus Pharmaceuticals

Endurobol

5mg/tab (100 tabs)
Magnus Pharmaceuticals
|
850,00 kr

Antal :   

endurobol (cardarine, gw-501516)

GW-501516 är en förening som utvecklades gemensamt av GlaxoSmithKline (GSK) och Ligand Pharmaceuticals för att hjälpa till att behandla fetma och diabetes. Allt du borde veta om detta ämne kan du hitta här:

allmän information om endurobol (cardarine, gw-501516)

Tekniskt sett är det en PPAR-delta-agonist. Detta är samma receptor som aktiveras genom träning. Det har visats att GW-501516 ökar HDL-kolesterolet (det "bra" kolesterolet) och sänker LDL (det "dåliga" kolesterolet). Det ökar också uthålligheten så att idrottaren får ett boost när du övar konditionsträning. GW-501516 ökar glukosupptag, vilket är ett fint sätt att säga att blodsockret lättare absorberas av muskelceller så att muskelskapandet börjar snabbare och snabbare. På samma sätt stimulerar det fettsyror i cellerna som ska användas som bränsle - eftersom glukos skickas in i muskelceller måste energin komma från fett, som allt mer används för bränsle. Allt detta är bra grejer.

effekter av endurobol (kardarin, gw-501516)

Vissa har kallat detta nya läkemedel "träning i en flaska", eftersom det emulerar effekterna av träning i kroppen utan att behöva göra det; eller ännu bättre, om du utför träning, förbättrar det effekterna. Vad är haken? En stor, faktiskt. GSK slutade utveckla ämnet efter att djurförsöken drog en oroande slutsats. Råttorna som användes för att testa detta ämne utvecklade cancer i slutet av deras liv i mycket högre takt än normalt. Det är värt att nämna att doserna av ämnet och behandlingens varaktighet var mycket högre och längre än en vanlig fettförlustcykel. Kom ihåg att läkemedlet testades som en långvarig behandling för personer med diabetes och hjärt-kärlsjukdom. Beklagligtvis innebar dessa resultat att deras rättegång var tvungen att stoppa och det är mycket osannolikt att detta läkemedel någonsin kommer att marknadsföra det.

Bör du oroa dig? Ska du prova det? I själva verket var doserna som forskarna använde på dessa råttor överordnade höga och experimentet varade under djuren hela livslängden. Om du bestämmer dig för att försöka bör du ta mycket mer förnuftiga doser och absolut inte under hela din livstid. Andra kortare studier med lägre doser pekade på motsatt slutsats: GW-501516 var cancerskyddande. Många människor kommer fortfarande inte att övertygas och kommer att styra sig långt ifrån denna sammansättning så bra som dess funktioner kan vara. Du bestämmer själv.

dosering av endurobol (kardarin, gw-501516)

En normal dos är 10 mg, men vissa människor kan gå upp till 20 mg. Denna dos är både för män och för kvinnor. Halveringstiden är 20 till 24 timmar, så det är tillräckligt att dosera det en gång om dagen. Även vid den låga dosen på 10 mg bör det vara tillräckligt för att känna den förbättrade hjärtuthålligheten och i en kaloribegränsad kost kommer det att vara ett utmärkt tillskott till din fettförlustläkemedelsbunt.

Andra namn: GW-501516, Cardarine

Halveringstid: 20-24 timmar

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!