KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
Peptider
  |  DSIP
DSIP, 5mg (1 vial), Magnus Pharmaceuticals

DSIP

5mg (1 vial)
Magnus Pharmaceuticals
|
621,00 kr

Antal :   

dsip (delta-sömninducerande peptid)

Om du kämpar med sömnlöshet och verkligen vill göra något åt ​​det, kommer du att upptäcka att DSIP-peptid är nyckeln till djup och helande vila. När du använder denna peptid, som är en injicerbar, kommer du att kunna njuta av bättre sömn nästan omedelbart.

DSIP står för Delta-sömninducerande peptid. Denna typ av peptid klassificeras som en neuropeptid och den fungerar genom att inducera spindel- och delta-EEG-aktivitet och genom att minska motorisk aktivitet.

Medan information om denna peptid saknas, till skillnad från information om andra peptider, som Somatropin och HCG, tycker verkliga användare att denna formel har kraften att hjälpa dem att sova mycket bra, även när de har drabbats av sömnlöshet eller orolig sömn under lång tid.

Detta är en peptid som sömnlöshet uppskattar och många tycker att besväret med att injicera denna peptid, sekunder av obehag är väl värt nyttan i gengäld.

allmän information om DSIP (delta-sömninducerande peptid)

Denna peptid upptäcktes under mitten av 70-talet av en grupp schweiziska forskare. De isolerade peptiden från hjärnblodet från kaniner som hade inducerats i sömn. Denna grupp forskare fann att peptiden reglerade sömnen genom att inducera en typ av sömn som kallas långsam vågsömn.

Ämnen som liknar DSIP-peptiden har upptäckts i bröstmjölken hos ammande mödrar.

effekter av dsip (delta-sömninducerande peptid)

Denna peptid används för att hjälpa människor somna och somna. Delta-sömnsinducerande-peptid är populärt hos kroppsbyggare som har lärt sig om kraften och potentialen hos peptider genom sina tränings- och kompletteringsregimer. Denna peptid kan användas på egen hand för att hjälpa användare att sova bättre, eller den kan staplas med andra peptider för att skapa ett väl avrundat tilläggsprogram.

DSIP sänker basala kortisolnivåer och blockerar frisättning av detta negativa hormon. Det gör det också lättare för kroppen att släppa LH (luteiniserande hormon). Dessutom gör det det enklare för kroppen att släppa somatotropin på grund av djup sömn och att blockera produktionen av somatostatin, som är en viktig faktor för muskelväxtbegränsning.

Denna peptid kan hjälpa människor att hantera stress. Dessutom kan det ha kraften att lindra symtomen på hypotermi. Det är också känt som ett effektivt sätt att normalisera blodtrycket och sammandragningar som är hjärtinfarkt. Det kan också ge antioxidanter fördelar (långsammare cellskador).

Resultat från peptid kommer att variera från person till person, det är ett faktum att inte alla svarar lika bra på behandlingen av DSIP. Eftersom denna peptid fortfarande studeras, och eftersom resultaten från studier har varierat mycket, kommer användare att behöva spåra sina egna resultat och göra sina egna bedömningar beträffande effektiviteten hos DSIP.

dosering av dsip (delta sömnsinducin peptid)

Liksom de flesta peptider kommer denna formel i ett torkat format, vilket innebär att du måste rekonstituera den själv. När du gör det måste du använda bakteriostatisk eller sterilt vatten, båda är säkra för injektioner. När pulvret i injektionsflaskan späds ut och är i flytande form dras det ut och injiceras med insulinsprutor. När det gäller självinjektion är det mycket viktigt att utbilda dig själv och vara försiktig. Peptider injiceras vanligtvis intramuskulärt eller subkutant (IM eller Subq).

Peptider kommer vanligtvis med fullständiga instruktioner, så du bör kunna läsa dessa instruktioner för att ta reda på hur du gör lösningen och sedan injicera den. Vi rekommenderar dock att du pratar med din läkare om hur du injicerar denna formel på ett säkert sätt. Det kommer att vara nyckeln till att njuta av fördelarna med DSIP och minimera risken för biverkningar.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!