KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
Injicerbara Steroider
Drostanolone Enanthate, 200mg/ml (10 amp), Swiss Remedies

Drostanolone Enanthate

200mg/ml (10 amp)
Swiss Remedies
|
589,00 kr

Antal :   

drostanolon-enanthat

Drostanolon-enanthat är, precis som den kortvariga estern, drostanolonpropionat, ett DHT-derivat, som främst används i förberedelserna för tävlingen eller för kosten och för att bygga upp muskelmassa av hög kvalitet.

Det visas tydligt under en tävlingsberedning eller diet och detta uppnås på flera olika sätt: Eftersom det inte kan aromatiseras i någon dosering, oavsett vilken ester, behöver användaren inte oroa sig för sin form. Tvärtom, på grund av brist på aromatisering för östrogener, är fettlagring och ansamling av vatten i den subkutana fettvävnaden utesluten. Precis som drostanolonpropionat har drostanolon-enanatet också antiöstrogena egenskaper, vilket naturligtvis är fördelaktigt under en diet.

allmän information om drostanolon-enanthat

Dessutom fungerar drostanolon-enanthat som en aldosteron-antagonist, vilket resulterar i ökad utsöndring av natrium och vatten. Drostanolon har en liknande effekt med steroider, såsom stanozolol och fluoxymesteron, som också har en diuretisk effekt som en aldosteron motsvarighet och hjälper användaren att få ett "torrt" utseende, förutsatt att kroppsfettinnehållet redan är inom ett mycket lågt intervall.

Som en stark androgen hjälper drostanolon också att få tillräckligt mycket bett i träningen, även om en tävlingsdiet är hårt på kroppen och på nerverna. Trots kalori- och kolhydratreducerad diet talar användarna om en stark pump under träningen och om det bara är så små effektförluster. Speciellt i kombination med steroider som testosteron, stanozolol och trenbolon kan drostanolon förhindra inte bara en kraft utan också en muskelförlust under en hård diet.

Om du gillar att träna, vet du att steroider ökar den maximala styrkan i musklerna, men att det finns en begränsande faktor, vilket är mycket svårt att kontrollera: talet handlar naturligtvis om centrala nervsystemet (CNS). Dihydrotestosteron (DHT) och DHT-derivat påverkar CNS i positiv mening och kan hjälpa till att återhämta sig snabbare efter hårda träningsenheter och förlängda tävlingsförberedelsefaser. Användare hänvisar generellt till en starkt accelererad regenerering, både fysisk och mental. Idrottare som känner sig trötta och flisade under en diet och en gång har använt drostanolon-enanthat, frågade ofta varför de inte upptäckte detta läkemedel tidigare.

biverkningar av drostanolon-enanthat

Biverkningarna av drostanolonantanat är de vanliga för DHT-derivat som fet hud och akne, hårväxt på kroppen och förlust av huvudhår, ökat blodtryck, försämring av blodfettvärden och ökad aggressivitet. Med en DHT-blockerare som Finasteride (se även motsvarande kapitel) kan man inte behärska dessa biverkningar, eftersom drostanolon redan är ett färdig DHT-derivat och inte längre behöver konverteras till DHT - alltså ett läkemedel, som blockerar omvandlingen till DHT, av naturligtvis tar inte upp här.

dosering av drostanolon-enanthat

Hobbyidrottare som ännu inte har använt drostanolon använder vanligtvis 200, högst 400 mg per vecka, och kombineras här med ett depå testosteron för att uppnå en solid muskeluppbyggnad av hög kvalitet. Under en diet tillsätts ofta trenbolon eller stanozolol.

Kroppsbyggare använder drostanolon-enanthat i doser från 600 mg per vecka och uppåt och kombineras också med testosteron, trenbolon och / eller stanozolol, men även staplar med fluoxymesteron är mycket populära för att uppnå maximal muskelhårdhet.

Kvinnor använder i allmänhet inte drostanolon på grund av hög androgenitet.

efter cykelterapi

Drostanolon-enanthat tränger djupt in i kroppens eget hormonsystem och saktar snabbt testosteronproduktionen. Användarna är medvetna om detta; och därför, när de går sönder, uppmärksammar de intensiv efter cykelterapi (PCT) med klomifen och / eller tamoxifen, såväl som HCG i tvivel.

Ett annat sätt att snabbt flytta testosteronnivån tillbaka till det normala området är användningen av triptorelin, se profil för detta. På grund av enanthateesterns längd börjar användare med PCT ungefär 10 dagar efter den senaste injektionen.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!