KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
Injicerbara Steroider
Cypionate 300, 300mg/ml (1 amp), Elite Pharm

Cypionate 300

300mg/ml (1 amp)
Elite Pharm
|
44,00 kr

Antal :   

testosteronscypionat

Testosteron Cypionate är praktiskt taget identiskt med Enanthate, vilket sparar den något längre halveringstiden. Cypionate är vad som vanligtvis föreskrivs av vårdgivare och kliniker mot åldrande. Cypionate kräver samma injektionsschema som Enanthate, och kan användas omväxlande utan någon märkbar skillnad. Om du tog en omarkerad flaska Cypionate och körde en omarkerad flaska Enanthate, skulle du tro att du kör samma exakta förening. Återigen är det nästan ingen skillnad när det gäller användning av Cypionate kontra Enanthate.

allmän information om testosteron cypionat

Testosteron Cypionate är ett injicerbart hormon med en enorm metabolismförstärkare som används av kroppsbyggare för att öka massa, styrka, konditionering samt främja återhämtning och föryngring.

Testosteron är ett hormon som produceras av alla människor och är det primära manliga könshormonet. Detta hormon ansvarar för de många olika fysiska och mentala egenskaperna hos män inklusive; sexdrift, fettförlust, vinna och bibehålla mager muskelmassa, fördjupa rösten och öka bentätheten. Dessa egenskaper förändras inte, vare sig testosteron produceras naturligt eller syntetiskt.

Testosteron främjar kvävehållning i musklerna och ju mer kväve musklerna håller desto mer protein musklerna lagrar. Testosteron ökar också nivåerna av IGF-1 vilket ger ännu mer anabolisk aktivitet och muskeltillväxt och har förmågan att öka aktiviteten hos satellitceller som spelar en aktiv roll för att reparera skadad muskelvävnad.

Testosteron är far till alla anabola steroider som används av kroppsbyggare idag och alla testosteronföreningar har en anabol / androgen poäng på 100; en klassificering som används för att mäta alla andra steroider av. Testosteroner främjar massiva muskelvinster och är dosberoende - ju högre dosen desto högre muskelbyggande effekt. Förutom massa och muskelbyggnad utanför säsongen kan Testosteron Cypionate vara oerhört fördelaktigt under klippnings- och bantningsfasen också, eftersom det bevarar mager muskelvävnad som annars kan gå förlorad med en begränsad kost och intensiv träning och konditionsträning.

dosering av testosteronscypionat

För att hålla blodnivån på topp har kroppsbyggare funnit det mer effektivt att ta två mindre injektioner i veckan, snarare än bara en större dos en gång i veckan. Doseringarna kan variera från 250 mg till 2000 mg per vecka, beroende på behov och mål och tävlingsförberedelsesschema.

Testosteron Cypionate kan användas under långa perioder, med 16 till 22 veckors cykler är inte ovanligt, men många kroppsbyggare kommer aldrig av testosteron men PCT kommer att behövas för de kroppsbyggare som kommer ut testosteron efter en längre period.

biverkningar av testosteron cypionat

Som med nästan alla testosteronföreningar, har Testosteron Cypionate en hög nivå av aromatasaktivitet, vilket kan leda till gynekomasti och överskott av vattenretention, såväl som andra androgenrelaterade biverkningar inklusive akne, håravfall och prostataförstoring. Testosteron Cypionate för kvinnor rekommenderas inte.

Föreningens aktiva livslängd är 8 dagar och det kan detekteras i systemet i upp till 3 månader.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!