KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
Efter Cykelterapi (PCT)
Clomiphene, 25mg/tab (100 tabs), Swiss Remedies

Clomiphene

25mg/tab (100 tabs)
Swiss Remedies
|
327,00 kr

Antal :   

klomifencitrat

Efter ett anabola steroidläkemedel ställer många sig frågan, hur eller med vilken respektive steroid bör avbrytas. Beroende på läkemedlets intensitet går vissa inte alls ut, eller tar sig till kosttillskott som testosteronförstärkare och zinkkombinationer. Som regel är botemedlet också ofta när mediciner som avbryts. Clomiphene är ett populärt botemedel mot detta. Allt du behöver veta om detta är här:

allmän information om klomifencitrat

Clomiphen är ett syntetiskt östrogen. Inom medicin förskrivs kvinnor att få barn, eftersom det stöder ägglossning på grund av östrogenreducerande eller blockerande effekt.

effekter av klomifencitrat

Således kan klomifen blockera bindningen av receptorer och östrogen och därmed förhindra östrogenfrisättning. Dessutom påskyndas den kroppsliga testosteronbildningen av de därmed utsända budbärarna. Denna effekt är särskilt intressant för idrottare och idrottsmän som vill återföra testosteronens egenproduktion till en initial nivå efter ett anabola steroider.

tillämpningsregler och dosering av klomifencitrat

Intagets början bör justeras för att få en optimal effekt exakt på de tidigare använda steroiderna. Detta beror på halveringstiden för respektive ämne.

Det finns en tumregel: för orala och injicerbara anabola steroider med halveringstiden på en dag startas klomifenintaget omedelbart följande dag, förutsatt att det inte kombineras med anabola steroider med andra halveringstider. I anabola steroider, mestadels injicerbara, som har en depåkaraktär såsom testosteron-enanthat, startas det dagen efter halveringstiden, som testosteron-enanthatet efter 10-12 dagar.

Om du vill använda klomifen som nämnts ovan som en östrogenreceptorblockerare och samtidigt som en testosteronförstärkare, som vanligtvis är fallet efter en steroidkur, rekommenderas en daglig dos på 50-100 mg. Ett annat effektivt schema är en frontbelastning på 200-300 mg fördelad till 2-3 doser per dag, som vanligtvis fortsätter från den andra dagen med 50-100 mg. Det är viktigt att notera att klomifen inte är en aromatashämmare, men att konstgjord östrogen förhindrar frisättning av fritt östrogen till receptorerna, vilket kan leda till gynekomasti efter eller under ett botemedel, om man inte avbryter till exempel. Den testosteronförstärkande effekten begränsades till den övre fysiologiska gränsen.

biverkningar av klomifencitrat

Biverkningarna av klomifen manifesteras vanligtvis av allergiska hudreaktioner, värmevallningar, nervositet, sömnlöshet, depression, trötthet och synstörningar. Illamående och kräkningar har också rapporterats. Men alla dessa biverkningar är vanligtvis reversibla.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!