KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
Fettförbrännare
  |  Clenbuterol
Clenbuterolic, 40mcg/ml (10 amp), General European Pharmaceuticals

Clenbuterolic

40mcg/ml (10 amp)
General European Pharmaceuticals
|
327,00 kr

Antal :   

clenbuterol (spiropent)

På samma sätt populärt som efedrin är clenbuterol extremt populärt i dieter, eftersom dess fettförbränningsegenskaper är bland de starkaste på marknaden. Av den anledningen används den inte bara i kroppsbyggare utan också mer och mer för normala människor i viktminskning. All ytterligare information om clenbuterol hittar du här:

Clenbuterol, som är officiellt känt under namnet Spiropent i Tyskland, är en så kallad beta-2-sympatisk metotom, liknande efedrin, som ursprungligen används för behandling av astma eftersom det stimulerar den släta muskelvävnaden i luftvägarna och därmed leder till en utvidgning av luftvägarna. Även om clenbuterol inte är en anabola steroider, är clenbuterol mycket populärt inom kroppsbyggande. Detta har två skäl relaterade till effekten av clenbuterol. Å ena sidan är clenbuterol anabola och antikataboliska och å andra sidan främjar clenbuterol fettförlust under en diet.

effekter av clenbuterol (spiropent)

Den anabola effekten som förutses från clenbuterol beror på några studier som utförts med djur som visade en klar anabol effekt av clenbuterol. Tyvärr är dessa studier inte tillgängliga för människor, vilket beror på att doserna av clenbuterol som användes i dessa studier var ungefär tusenfaldigt av den terapeutiska doseringen som användes i människor.

Dessutom verkar den anabola effekten av clenbuterol hos djur vara baserad på mekanismer som inte finns i människor, eller bara mycket svagt. Således kan användningen av clenbuterol för att bygga muskelmassa faktiskt betraktas som ointressant. Detsamma gäller för den påstådda antikataboliska effekten av Spiropent eftersom det inte finns några studier som visar en sådan effekt av clenbuterol. Den enda effekten av clenbuterol, som kan vara fördelaktigt för muskelbyggande, är den ofta observerade ökningen i styrka, vilket förmodligen beror på att musklerna kan sammandras starkare under verkan av clenbuterol. Intressant nog rapporterar många användare att denna effekt endast märks i den första administrationscykeln för clenbuterol och endast är svag eller inte närvarande i senare administrationsfaser.

Det mycket mer intressanta användningsområdet för Spiropent är främjandet av fettförbränning under kosten. Clenbuterol är också en beta-receptoragonist, liksom efedrin. Skillnaden är emellertid att clenbuterol är en selektiv beta-2-receptoragonist, vilket innebär att clenbuterol verkar nästan uteslutande på beta-2-receptorerna medan efedrin stimulerar alla tre beta-receptortyper i kroppen. Teoretiskt sett är det mindre troligt att clenbuterol påverkar det kardiovaskulära systemet än efedrin på grund av bristen på excitering av beta-1-receptorerna, medan användare av clenbuterol rapporterar om biverkningar kopplade till det kardiovaskulära systemet, såsom nattlig accelererad puls och lätt hjärtrytm .

Fettförbränningseffekten av beta-receptoragonister såsom clenbuterol eller efedrin beror främst på en liten ökning av kroppstemperaturen, vilket orsakas av det faktum att värmeproduktionen i cellens mitokondrier ökas, vilket i slutändan resulterar i en ökning av grundomsättningen. Utöver detta orsakar clenbuterol ett litet undertryckande av känslan av hunger, vilket dock är mindre än den jämförbara effekten av efedrin.

I praktiken observeras att Spiropents fettförbränningseffekt är mest allvarlig under de första två veckorna av användning och sedan minskar snabbt. Denna effekt är baserad på det faktum att clenbuterol nedreglerar känsligheten hos beta-2-receptorerna ganska snabbt, vilket naturligtvis också minskar effekten.

intagstrategier och dosering av clenbuterol (spiropent)

För att effektivt kunna använda clenbuterol under en längre tid har kroppsbyggare utvecklat olika strategier under åren. Den äldsta av dessa strategier, som tyvärr fortfarande är ganska vanligt idag, är att använda ett 2-dagars-på-2-dagars-schema efter de första två veckorna av tillämpningen för att tillåta beta-2-receptorer att exponeras i två dagar var och en för att regenerera. Det är dock endast nödvändigt att titta på den långa halveringstiden för clenbuterol, som ligger inom 35 timmar, för att se att en sådan metod är dömd till misslyckande. Å andra sidan effektivare är intagsmönstret, i vilket clenbuterol tas under en till två veckor, följt av en till två veckor utan att ta. Under dessa veckor använder många kroppsbyggare efedrin istället för clenbuterol, men detta är inte en särskilt användbar strategi eftersom efedrin stimulerar beta-2-receptorerna utöver beta-1 och beta-3-receptorerna och därmed förhindrar en återhämtning av receptorerna. I praktiken är användningen av fettförbränning av aktiva ämnen som inte är associerade med beta-receptorerna, t.ex. Yohimbine, har visat sig vara mer meningsfullt.

En annan i strategin är samtidig intag av ketotifen, vilket ökar känsligheten för beta-2-receptorerna. Detsamma gäller för sköldkörtelhormonet, Liothyronine (T3), som själv har en tydlig fettförbränningseffekt.

De vanligaste doserna som används i Spiropent ligger i intervallet 20 till 160 mcg, vanligtvis med en lägre dos av clenbuterol, som sedan långsamt ökas under applikationsförloppet. På grund av den långa halveringstiden för Clenbuterol, använder de flesta användare Clenbuterol i två doser, med lägre doser av Clenbuterol ofta tas bara på morgonen.

biverkningar av clenbuterol (spiropent)

Biverkningar av clenbuterol inkluderar, men är inte begränsade till, sömnsvårigheter, stickningar i handen, kardiovaskulära problem och ökad kramp. De flesta av dessa biverkningar minskar med ökad administrationstid. Den ökade tendensen till spasmer kan motverkas av tillräckligt vätskeintag och intag av ett magnesiumpreparat. Det faktum att clenbuterol kan leda till nekros (celldöd) i hjärtmuskelns område och att clenbuterol som beta-2-agonist minskar insulinkänsligheten är mycket allvarligare än dessa tydligt märkbara biverkningar.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!