KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
Peptider
  |  MOD GRF
CJC-1295 no DAC, 2mg (1 vial), Knoll Pharmaceuticals

CJC-1295 no DAC

2mg (1 vial)
Knoll Pharmaceuticals
|
436,00 kr

Antal :   

MOD GRF (CJC-1295 no DAC)

CJC 1295 utan DAC är ett 30 aminosyra-peptidhormon, bättre känt i samhället som ett GHRH (tillväxthormon som frisätter hormon). I huvudsak vad detta betyder är att denna peptid kommer att frisätta en serie pulser under en lång tidsperiod som vanligtvis motsvarar färre injektioner. Trots att CJC 1295s huvudfunktion vid skapelsen visade sig öka proteinsyntesen, ökade tillväxten av muskelvävnad och många andra fördelar också. CJC 1295 hjälper också återställningstiden för skador, minskar kroppsfett, ökar immunförsvaret och bentätheten och cellreparation (hud och organ). För att rensa upp många missuppfattningar, låt oss få semantiken ur vägen från början. CJC 1295 utan DAC är inte CJC-1295, men har felnamn Mod GRF. När en peptid inte inkluderar DAC är det egentligen inte CJC 1295 utan vanligtvis kallat så.

allmän information om mod grf (cjc-1295 no dac)

GHRH: er är parade specifikt med GHRP: er för att skapa en synergi mellan peptiderna som kommer att låsa upp kroppens egna lager av tillväxthormon. Även om många peptider fungerar i viss kapacitet av sig själva, är det mest fördelaktigt att driva din GHRH tillsammans med en GHRP. Det är därför CJC 1295 är mycket önskvärt, och det är en av de mest använda i bodybuilding community. Just nu har det diskuterats vilken CJC 1295 är bäst att använda. Medan MOD GRF (CJC 1295 no DAC) ofta används med GHRP: er för att öka hypofysen GH-puls, måste mer frekventa injektioner administreras. CJC 1295 med DAC kommer att resultera i en serie mindre pulser; därför kommer injektioner att vara mindre frekvent - ofta två till tre gånger i veckan.

DAC eller ingen DAC?

Som jag just har sagt ovan, när en person ser termen CJC 1295 utan DAC betyder det verkligen att de tittar på MOD GRF 1-29. Denna tetrasubstituerade peptid är en modifierad version av den ursprungliga GRF 1-29-peptiden bättre känd som Semorelin. På grund av den extrema korta halveringstiden för den ursprungliga GRF 1-29 kunde kemister modifiera peptiden för att erbjuda en längre biologisk aktivitet som reducerade metabolisk clearance. Även om med MOD GRF 1-29 hade dess modifiering resulterat i en större peptidbindning, kommer den genomsnittliga användaren fortfarande att behöva injicera två till tre gånger om dagen med en GHRP för att få maximal effektivitet för att frisätta endogent tillväxthormon. När läkemedelsaffinitetskomplexet (DAC) tillsattes till CJC 1295 möjliggjorde det en ännu större möjlighet att använda mindre GH-pulser (vad som en gång ansågs vara en blödning) som, i kombination med en GHRP, kommer att aktivera tillväxthormonlagrar att släppa hela dagen och natten. När DAC-komponenten tillsattes möjliggjorde detta att peptidhalveringstiden förlängdes till cirka en vecka och gav också stabilare blodnivåer efter injektion. Nu när vi förstår hur viktig DAC-faktorn är, blir detta ett mycket mer livskraftigt och kostnadseffektivt sätt att använda CJC 1295 med DAC tillsammans med en GHRP. DAC kan, när den läggs till, binda till albumin som cirkulerar kroppen, och bokstavligen kan hålla i flera dagar när det ser ut för receptorer att binda till. Så kort sagt, om du föredrar att använda kortare spikar med GH-frisläppande kommer användningen av MOD GRF 1-29 (CJC 1295 utan DAC) att bli optimal. Men om du föredrar färre injektioner och fortfarande vill släppa loss dina tillväxthormonlagrar, är 2-3 gånger i veckan injektioner av CJC 1295 med DAC tillsammans med din dagliga injektion av GHRP ett sätt att fortsätta för att maximera frisättningen av tillväxthormon.

dosering och användning av mod grf (cjc-1295 no dac)

Namngivningen kan ha kastat dig efter en slinga, men låt inte det hindra dig från att förstå orsaken till att du bör använda en av de bästa GHRH: s där ute. CJC 1295 är förmodligen den bästa och mest använda GHRH tillsammans med din valda GHRP. Liksom alla andra peptider du har att göra med är det ett känsligt frystorkat pulver som bör hållas borta från ljuset och på en sval och torr plats. Rekonstitution görs med bakteriostatisk vatten eller natriumklorid avsedd för injektion. Som redan nämnts tidigare, för att härma den naturliga frisättningen av tillväxthormon genom de naturliga spikarna du skulle uppnå genom dagen MOD GRF 1-29 (CJC 1295 utan DAC) bör injiceras 1-3 gånger per dag i doser på 100 mg 200 mg tillsammans med ditt val av växthusgaser. Nu är det mest kostnadseffektiva och enligt min mening bättre sättet att använda CJC 1295 att gå med CJC 1295 med DAC. Detta gör det möjligt för kroppsbyggaren eller idrottsman att injicera 2 mg CJC 1295 med DAC två gånger i veckan tillsammans med deras dagliga injektion av GHRP. Detta kommer att erbjuda mindre men mer frekventa tillväxthormonpulser som helst skulle få en användare närmare exogena HGH-doser.

slutsats

Sammanfattningsvis är CJC 1295 med DAC ett kraftfullt tillväxthormonfrisläppande hormon som effektivt kan användas med en GHRP för att maximera den största endogena tillväxthormonfrisättande kroppsbyggare och idrottare letar efter. Även om CJC 1295 med DAC kan vara lite dyrare än MOD GRF 1-29 (CJC 1295 utan DAC), är det fortfarande den föredragna och kraftfullare GHRH-komponenten i ditt peptidprotokoll.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!